Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj, nemate nekdo problem s tim, ze by vam po patchi antivir hlasil trojan? Ja to hral jeden den, pak jsem dal update a od te doby mi to hlasi trojan_backdoor a hra nejde vubec spustit a co vic - nejde mi spustit zadna hra pres steam a ze jich v knihovne mam dost !!! :/
  • Yep. Specialne, pokud nezna uniformy, sam je zranenej a vidi cernobile ;-)
  • Říká se tomu nesouhlasit z názorem někoho jiného, každý na to má právo...
  • Ok,to nezni uplne spatne! Hm nejspi to kaufnu, i kdyz mam na steamu dost nedojetych her (Farcry3, Batman:AC, Darksiders 1-2 a par dalsich), tak mam stejne chut zahrat neco noveho.
  • za co mu davate ty palce dolu? vzdyt pise regulerni nedostatky
  • Pete.palis
    dneska opět padaly hlavy a končetiny*16*
  • Máš to jako normální mód. Víš co, Team Objective, Team Deathmatch, Last-Team Standing etc.
  • Odulin
    Výborně, tak to zas po čase zapnu.
  • Pethulla
    přesně tak, ještě bych dodal za 4. když hrajete za Agathu a jste zranění, tj. na vaši modré uniformě je krev, tak se najdou borci, kteří si vás spletou s nepřítelem, který sice má červené, ale úplně jinak červené mundůry.
  • jnsCZ
    Mount and Blade jsem věru nehrál, možná je na čase to napravit!
  • trolo
    hlavne chivalry je o timingu. vo war of the roses si "pripravis" uder a bezis nonstop s natiahnutim mecom hore jako debilko a kazdy tam takto beha no si predstav ako to vypada.

v chivalry mas 4 typy utokov - swing z prava/ z lava, pichnutie a utok z hora. potom ich mozes rozne kombinovat, potom tam mas blokovanie a parry system. fakovanie, kopnutia atd.
    mozes sa skrcit a vyhnut sa horizontalnemu svihu alebo skocit, mierit na nohy, opozdit uder atd. moznosti je vela. na prvy pohlad je system jednoduchsi ale zvladnut ho a vediet kedy co pouzit, ake triky atd nieje uz take jednoduche. navyse ta niekedy moze aj uplna lama vyhodit z timingu svojou lame technikou :D lebo ocakavas komba a on len spamuje lave tlacidlo. ale taka lama sa da uplne lahko zabit ked zistis ze len spamuje. bloknes ho raz a uz si neskrtne.
  • Až na to, že to nejsou cepy, ale řemdihy....
  • Nevite jak hrat ten Duel ja to tam nikde nevidim
  • Magister_Peditum
    Farlak is a doob! *15*
  • Walldstein
    Tady to neni problém díky několik důvodům.
    1. Spoluhráči jsou lamy co neumí zamířit (lukostřelci)
    2. Spoluhráči jsou nečestní - málokdy spíše skoro nikdy bojujete s nepřítelem 1vs1, buď se do toho montuje další nepřítel nebo ideálně mezi vás vběhne noob zuřivě mávající halapartnpou kolem sebe a zabije vás aby byl v zápětí zabit nepřítelem.
    3. Spoluhráči jsou prostě dementní...omilem do něj seknete protože vběhnul mezi vás a soupeře uprostřed souboje, on se otočí a urube vás...
  • A proč nedat šanci Mount & Blade? Má hromadu modifikací a skvělou komunitu. Na online boje to nejlepší *4*
  • Možná by stálo zato investovat do té hry trochu času.
  • A teď nejdůležitější dotaz. Cos měl na oběd?
  • -O helmy si přišel kvúli tomu že musíš mět odemklé VŠECKY zbraně pro klasu na helmu.
    -Pingy sem se díval a všichni ostatní to měli jak předtím, já dokonce nižší
    -Gameplay je stejný, jenom Throwing Axe a Knify se spomalili, naopak javeliny se sakra zrychlily.
    - Autobalance problémy sem neviděl, furt lidí stejně na oboch stranách
    - To o zbraních: Úplně stejně to bylo už púvodně, tak nevím proč si na to stěžuješ u patchu.
    -Reálný počet hráču neukazoval ani předtím, předtím si taky nemusel restartovat, stačilo chvílu počkat anebo jít do tréningu a hned ho vypnout
    -Nepřátelé křičeli po smrti aj předtím a je to víceméně logické a přesně ten další problém tam byl aj předtím, jenom rozšířenější, jelikož to bylo když dostaneš jakýkoli damage.
  • Duely bylo přesně to co hra potřebovala...palec nahoru *2* hned to musim jit zkusit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit