Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poobede som spustil, že pozriem, čo nového pridali :
    - prišiel som o všetky veteran helmy a odomknuté zbrane, prišiel som o všetky nastavenia a namapovania
    - pingy mi z priemerných 50-60ms vyskočily na 90-100ms (čo je asi tak hranica, za ktorou sa začínajú diať čudné veci)
    - celý gameplay mi príde nejaký spomalený (najciteľnejšie je to asi pri throwing zbraniach), ale to môže byť pingom
    - v novej citadel mape sa mi hneď v prvej hre podarilo dvakrát zaseknúť do nejakej neviditeľnej diery v zemi, zazrieť lietajúcu balistu a po respawne sa mi v strede obrazovky objavila moja vlastná mŕtvola
    - autobalance je po patchi úplne pošahaný, pár hier v ktorých som bol bolo 2v8, 5v15 apod.
    - nové zbrane mi sú úplne ukradnuté, keďže všetky zbrane fungujú len ako meče rôznej dĺžky (aj drevcové, aj sekery, taká halberda je vlaste len dlhší longsword s väčším damage)
    - server finder stále nedokáže zobraziť aktuálny (reálny) počet hráčov v hre a asi tak v 1 prípade z troch ma skrátka nepripojí a vyhodí do úvodnej obrazovky (ale aspoň už nemusím hru trikrát reštartovať, aby mi vôbec nejaké servery našlo)
    + kôpka ďalších glitchov a bugov (spálený nepriatelia kričia aj po smrti, štíty naopak, ak ma zasiahne luk a mám v ruke throwing weapon nemôžem ho použiť ani zmeniť zbraň apod.)
  • A pokud chceš to nejlepší tak "Mount and Blade Warband" (toho si do výběru nedal tak nevim jestli jsi ho hrál nebo ne). *4*
  • A takovýmto vývojařúm nemám problém dat moje penízky. Torn Banner, CD Projekt... *4*
  • Po patchi je tam úderú o tři víc, a LMB spam podle mě nikdy nefungoval, kromě mapy na Free-for-All kde je 25 lidí a víc
  • WotR sem nehrál, ale Chivalry boj mi přijde podobný jak v MaB, jenom jiný v tom že se musíš mět protivníkovu zbraň zhruba uprostřed obrazovky, jinak nevyblokuješ. A teda tím, že místo určování úderu pohybem myší tak ho prostě klikneš a pak nasměruješ.
  • Pethulla
    jsou tam 3 typy úderů, kombo, blokování, kopnutí, finta a u někoho úskok. Není toho sice moc, ale stačí to k tomu, abych si proti zkušenějším hráčům moc neškrtl.
    Smutnou pravdou ale zůstává, že toho LMB spamu je tam fakt hodně a co je smutné je to, že to kolikrát stačí - ale nevím jak je to po tom patchi, třebas to opravili.
  • Pethulla
    v poslední době spíš nasírací řež. V málokteré hře se vám stane, že vaši spoluhráči vás dostanou víckrát než protivník...
  • Neni ale Chivalry nejak o moc jednodussi nez War of the Roses? Myslim tim predevsim techniku boje, tzn aby to nebyla jen klikacka.
  • V tom videu, v té 17 sekundě mi to připomíná Orgrimmar *4* . Jinak ne nadarmo jsem si tuhle hru koupil a tím i podpořil vývojáře. Krásný patch, mám radost *4* .
  • trolo
    http://www.youtube.com/watch?v=73Q7FETIxZw

vlastnim chivalry. war of the roses ma trapny squad spawn system kde sa ti objavuju enemaci pred ksichtom a podobne srajdy.
  • http://www.youtube.com/watch?v=73Q7FETIxZw

TotalBiscuit možná nesedí každému, ale videa má slušný...snad ti to pomůže si vybrat.
  • Rozhodně Chivalry. Lepší odreágující řež neznám :-)
  • jnsCZ
    Zcela na férovku - co si mám koupit: Chivalry nebo War of the Roses? :) Rád bych si zahrál nějakou dobrou středověkou rubanici, spíš team deathmatch nebo nějaký jiný zajímavý mód. Samotný deathmatch mě moc netáhe, historická přesnost není určující. Hodnocení tu obě hry dostaly podobné, ale počítám, že se multiplayerovky od doby vydání trochu změnily - patche, updaty, ladění gameplaye...
  • Gut, gut, gut, gut, gut!
  • Dlouho sem ted neparil koukam, ze je zase cas se na to vrhnout.
  • parááda
  • Super, bolo to treba. Snáď to rozbije ten stereotyp, čo sa časom dostavil. Lebo ako odreagovačka je to skvelé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit