Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja moc nerozumim co na tom vetsina vidi a obdivuje. Jen ten MP na tom znel kdysi zajimave. Hadam ze starsi rocniky jako ja ocenili spis typ hry jako Independwnce war, Freespace, x-wing allliance. Spis propracovanou kampan nez nudny poletovani, tady stejne nic neprekona Elite.
    • Mne se to libi, je to hra o objevovani a hledaná krasnych scenerii, ma tí mimoradne zajámave vytvarne provedeni. Ted jsem zvedav na ten survival.

Chces propracovanou kampan (ja ne) a pak reknes, ze nejlepsi byla tezce genericke elite :-).
    • Já jsem například hru koupil s tím, že budu objevovat vesmír, poletovat si jak chci a přežívat. Musím přiznat, že tak super pocit jsem už dlouho neměl. Vysvětlím. Zapnul jsem hru, vypl všechny tutoriály a seděl jsem na planetě s rozbitou lodí. Neměl jsem ani páru co mám dělat. Postupně jsem na všechno přicházel až jsem si opravil loď - super pocit, když člověk poprvé vzletí. Pak jsem se dostal do vesmíru a bylo to jako bych se opravdu dostal z planety a teď co dál? Nu tak jsem vyzkoušel warpový pohon a skočil o kousek dále. Najednou jsem viděl nouzový signál z planety atp ... Podle mě je to hra, kde si lidé musí vytvořit svůj vlastní příběh. Nakonec jsem si připadal jako sám ve vesmíru co se snaží přežít. Za mě to byl jedinečný úspěch v tomto ohledu a to ještě bez tohoto nového patche. Takže hádám, že své fanoušky si to jistě našlo. Jen je zapotřebí k tomu přistupovat jinak než ke všem ostatním hrám.
    • Vidim na tom to, ze me to prineslo asi 5 dnu fajn zabavy, coz bylo presne to, co jsem od toho cekal. To jiste neni zadny zazrak, na druhou stranu polovina AAA her dnes nezvlada ani zlomek toho. Kvuli zakladnam se k tomu ale vracet nebudu.
    • Mně to baví. Objevovat krásné planety, plout si vesmírem, něco budovat... ta hra nikdy neměla být onlinovka ani neměla mít super hluboký příběh (i když ta teorie za příběhem je velmi propracovaná, asi víc, než většina hráčů chápe). Je to jak srovnávat Mafii a GTA. Jde o stejný žánr, ale jsou to jiné hry. A NMS je také stejný žánr jako jiné vesmírné simulátory, ale hra je to jiná... a komu se nelíbí, ať si to nekupuje. Ale nechápu hejt lidí, co si vysnili věci, které tam nikdy být neměly, a teď brečí, popř. to ani pořádně nehráli /nebo vůbec/.
      • Souhlasím. NMS má neuvěritelně silný lore, skoro s Lovecraftovským duchem. To ale samozřejmě mnoho hráčů nezjistí, jelikož se svezla na vlně hejtu a poplivávání. Nikomu neberu právo kritizovat NMS, ale to, co se dělo a děje dosud, je doslova hon na autory. Lynčování a vysmívání se jde lidem velice dobře.

Já osobně vidím ten potenciál, který za NMS je. A velice oceňuji autory, že tvrdě makaj (navzdory hejtu a posměškům) a snaží se hru vylepšit dramatickým způsobem.
  • Paráda, už tak velmi zajímavá a originální hra dostává zdarja hodně zajímavé rozšíření.
  • Po updatu paradni hra a je sympaticke ze se tvurci staraji.
  • Možná to není to co slibovali, ale za mě super. Ano bylo to repetitivní, ale tohle se mi líbí. Já jsem byl třeba ten typ člověka co se nehnal do středu galaxie za každou cenu. Nicméně spíš by mě zajímalo, zdali základnu uvidím na mapě. Nebo na to, že mám warpový pohon a skenování okolí a všeho možného i nemožného, tak nemám pak páru kde je ta základna kde jsem byl. Nu nic vyzkouším, ale aspoň krok k něčemu *1*
    • K základně si může vycraftit waypoint. navíc se na ní můžeš teleportovat z libovolné vesmírné stanice. ;)
      • Výborně! Tak super patch potom! Aspoň existují lidé co tu hru pořád nekritizují. Musím vyzkoušet až dojedu domů. Díky za info. *2*
        • mam malou otázečku můžu základnu stavět i v normal modu nebo jenom v tom stavitelském
          • Podle mě můžeš stavět kde chceš. Ve stavitelském módu neřešíš žádné suroviny a prostě stavíš a stavíš a stavíš. Já to včera zkoušel a je to fakt super. Udělal jsem si to podobně jako z filmu Marťan, ale brambory jsem nenašel :D Asi musím najmout někoho externího na výzkum. V normálním módu budeš muset shánět suroviny na stavění, ale také to jde :)
  • To však ale stále nenapraví to že lhali svým fanouškům (nebo spíš zákazníkům), a slíbili to co do hry nepřidali při vydání kdy si hra koštovala neuvěřitelných 1500+. A ano, ne jenom že slíbili a neplnili, ale i LHALI, věděli jste například že planety z traileru byli naskriptované? Včetně všech věcí ve videu?
  • Chidlink
    Právě vůbec nemá cenu kupovat hry hned po vydaní, jsou zabugované, drahé a nedodělané. Počkám pár let a pak si ji možná za 3 eura v nějaké slevě koupím.
  • Já jsem spokojen. Koupil jsem hru ve slevě, za pár dní přišel tenhle obří update, který přesahuje leckteré placené DLC u konkurence, a hra je tisíckrát lepší. Verze 1.11 a předchozí jsou jako dvě odlišné hry. Ta předchozí vypadala jak nedodělaná beta. Teď už to vypadá jako áčkovej titul.
  • Vidlec
    Na tech záběrech je nastaven FOV tak na 20 ne? To vypadá jak když je to zazoomované tak 2X *7*
  • Jack1947
    Tak už to konečně updatem který ma pomalu jako celá původní hra dokončily... nojo vlastně a ten Mp aby se 2 hráči viděli na stejném místě ? ten taky hmmm
    • Jacku, už nikde prosím nepiš... Je to k zeblití, to číst.
      • už jen proto, že si na ten výblitek reagoval tu bude i další
  • Kdyby tam byl příběh, trochu víc života v galaxii a ten MP tak by to vypadalo jako docela dobré pokračování Freelancera. I když.. no.
    • Kdyby na planete byly mesta á dungeony a byly tam mece, mohlo by to byt i pokracovani Skyrimu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit