Přejít na výpis diskuzí
Obří update No Man’s Sky přidává stavbu základen, přepravní lodě a nové herní módy
28.11.2016 | Aleš Smutný
78 příspěvků
-
Watch Dogs vypadá jinak než v trailerech - shitstorm
Aliens Colonial Maries je úplná jiná hra než ta, kterou ukazovali - to nevím, jak popsat
No Man's Sky vyjde bez slíbených prvků - lidi si můžou sami za to, že si hru koupili a vkládali si do toho vlastní představy
wtf??
To je trochu pokřivenej pohled, ne? Nejde o tom, co bych tam chtěl dělat, ale o to, že tam ten MP prvek ani není, když ho jasně přislíbil a potom bylo jen mlčení. Před vydáním nepadlo slovo o tom, že se tam s nikým nepotkáte. A kecy, že se věci při vývoji mění, mě nezajímají. Samozřejmě že mění, ale měli by to dát najevo předem. To samý se týká vesmírných bitev, frakcí, lodí, fyziky atd.
Já nehledám hůl, ale ty hledáš argumenty pro obhajování špatnýho pohledu. Dobře to napsali na RPS, za což je chválím, oproti přístupu třeba tady Games, kteří taky říkají, že si za to lidi můžou sami, když si tu hru koupili... -
Kdyby na planete byly mesta á dungeony a byly tam mece, mohlo by to byt i pokracovani Skyrimu.
-
Ty výroky byly z videa chvíli před vydáním, takže smolík. Tohle už je fakt fraška pánové. *15*
-
Kdyby tam byl příběh, trochu víc života v galaxii a ten MP tak by to vypadalo jako docela dobré pokračování Freelancera. I když.. no.
-
Vsadím boty,že si to nehrál.
-
Přesně tak, já jsem už zachránil Galaxii před velkou planetu, která byla sestrojena lidmi... ANO! SESTROJENA... A měla velký ZELENÝ kanón, který tříštil ostatní galaxie, jen lusknutím palce.
Oh crap.. Jestli vidíte jistou podobnost s nějakým universem, tak je to jen náhoda - neboť mě se po zničení sestrojené planety, objevil maják na jedné další planetě, kde jsem omylem kontaktoval syntetickou rasu, která mi řekla, že přijede vyhubit celou mojí galaxii, neboť se to stává každý cyklus a já s tím nemůžu co dělat - pouze si pak vybrat 3 různé konce jak to skončí... -
Presne! Si k tomu grindu muzes primyslet i skvelej pribeh....
-
Ta hra je jako piskoviste, musis byt kreativni aby jsi se bavil:)
-
Po updatu paradni hra a je sympaticke ze se tvurci staraji.
-
Že "velkých her všichni nadávají, když tam něco chybí, ale u menší hry jsou někteří schopni je bránit" ? Máš to trošku pomotané, to zase nechápu já. Skutečnost mi přijde přesně opačná. Lidi se podělali sami, když si koupili hru za tuhle cenu do které si vkládali své vlastní sny a nehleděli na to co ta hra skutečně má, ikdyž přistoupím na tvůj pokřivenej pohled na věc, že ten mp je must have. Co bys tam ty pilote chtěl asi dělat ve více lidech? když o žádných mp featurách nepadlo nikdy ani slovo? Mávat na sebe tykadýlkama a natáčet se jako správní youtubeři dnešní doby viď.
Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde.
Herní komunita je neskutečná stoka plná tupounů, v této diskuzi je pár exemplárních příkladů tím přímo nemyslím tebe, ale klidně se mezi ně taky zařaď. -
No ja samozrejme nemyslim uplne cokoliv. Jen uzivam stejneho vyrazu kterym nas masirovali kluci a hello games. Tim cokoliv potom myslim moznost uzivit svoje cestovani i jinak nez jenom strilenim do kamenu a sbiranim kytek.
Puvodne nam totiz slibovali neco jako ma treba Elite a to nejake to obchodovani/bojovani/tezbu. Sean treba mluvil i o tom ze celou tu hru pujde dohrat aniz by clovek pristal na jedinou planetu. -
Survival prvky? jaké survival prvky? doplnit každých pár minut kyslík a štít za pomocí surovin co jsou všude? Vskutku revoluční prvky
-
Škoda že tu stále musíme číst ty tvoje bláboly....
-
Nevím co to bereš, ale já chci taky !!!
-
Maso, že se stále najdou tací kteří si dokážou představit do té hry narvat ještě jednou tolik.
No, vlastně mě to ani nepřekvapuje -
Milujem NMS a HG. Peace *14* *14* *14*
-
už jen proto, že si na ten výblitek reagoval tu bude i další
-
procedurálně generovaná NUDA... to žádnej update nezmění leda by začal přidávat opravdu zajímavé planety a mise vytvořené lidmi *1*
-
TICHO na pravdu se nikdo neptal !!!
-
Ono bylo něco na tom , když se říkalo že si lidé do té hry promítali své sny, které se logicky nemůžou uskutečnit, ale to je jako házet hrách na zeď. Prská se už jen z principu