Přejít na výpis diskuzí
Obří update No Man’s Sky přidává stavbu základen, přepravní lodě a nové herní módy
28.11.2016 | Aleš Smutný
78 příspěvků
-
Ja moc nerozumim co na tom vetsina vidi a obdivuje. Jen ten MP na tom znel kdysi zajimave. Hadam ze starsi rocniky jako ja ocenili spis typ hry jako Independwnce war, Freespace, x-wing allliance. Spis propracovanou kampan nez nudny poletovani, tady stejne nic neprekona Elite.
-
Ne, oni nikdy neslíbili multiplayer. Doufali, že tam půjde potkat jiného hráče, ale ta hra k tomu neměla být určená. Navíc v tak obřím vesmíru se s někým potkat takřka zatím nejde (než zavedou nějaké teleportování do předem zadané soustavy). Že to v pár videích před X lety řekl je docela fuk... všichni vývojáři slibují hromadu věcí nad rámec, které se nestihnou. A NMS neměla být onlinovka ani mulťák a já jsem osobně rád, že mi tam neběhají nějaká poblázněná děcka a neničí planety či lodě... ;) Přistávání na asteroidu je fakt kravina, vůbec nechápu, k čemu by to bylo... jen těch frakcí je škoda, zatím můžeš jen bojovat s piráty a chránit tak nákladní lodě, za což dostaneš od kapitána odměnu a myslím, že to zlepší i reputaci u dané rasy (= tím mysleli tu frakci?).
-
Imho to není účel. Účel je prostě objevovat. Ale každý si v tom může najít to své. Třeba survival prvky jsou fajn a v tom hard-core Survival modu to může taky někoho bavit a cílem pak nebude jít do středu galaxie, ale jen přežít. Navíc těch galaxií je ve hře myslím 255 a můžeš furt chodit do středu až se vrátíš do té první....
-
K základně si může vycraftit waypoint. navíc se na ní můžeš teleportovat z libovolné vesmírné stanice. ;)
-
Já jsem spokojen. Koupil jsem hru ve slevě, za pár dní přišel tenhle obří update, který přesahuje leckteré placené DLC u konkurence, a hra je tisíckrát lepší. Verze 1.11 a předchozí jsou jako dvě odlišné hry. Ta předchozí vypadala jak nedodělaná beta. Teď už to vypadá jako áčkovej titul.
-
Jak píše Ciril - Sean doslova (a několikrát) potvrdil, že ve hře půjde potkat jiné hráče. Dodal k tomu samozřejmě, že to bude i tak dost nepravděpodobné, vzhledem k obřímu počtu planet a systémů, ale nyní již víme, že nepravděpodobné = nemožné, protože tam žádná MP složka není (sdílení názvů planet opravdu nepočítám).
Když nebudeš líný, tak si tyto rozhovory můžeš velmi rychle dohledat na youtube - popřípadě přímo videa, kde porovnávají sliby (vždy doložené konkrétním Seanovým výrokem) a výsledek. -
Myslím, že by bylo daleko lepší, kdyby přidali rozsáhlou úpravu a budování lodi. Vzhledem k nomádské hratelnosti by právě vesmírná loď měla být hráčovým domovem, jenže NMS je úplně odbylo a s nový stroj je víceméně jenom jiný skin pro stejnou herku.
-
Kéž by v nějakým updatu prohloubili ovládání lodí za letu, protože v současné době to je tragický a mě to od tý hry úplně odráží...
-
Možná to není to co slibovali, ale za mě super. Ano bylo to repetitivní, ale tohle se mi líbí. Já jsem byl třeba ten typ člověka co se nehnal do středu galaxie za každou cenu. Nicméně spíš by mě zajímalo, zdali základnu uvidím na mapě. Nebo na to, že mám warpový pohon a skenování okolí a všeho možného i nemožného, tak nemám pak páru kde je ta základna kde jsem byl. Nu nic vyzkouším, ale aspoň krok k něčemu *1*
-
Skoda ze tam nedali insta teleport do stredu galaxie....
-
máš insta-teleport k základně ;-)
-
Presne to jsem si taky rikal.
-
Co si zas vzpomínám já, ptali se Seana Murraye:
"Bude ve hře multiplayer, bude možné potkat ostatní hráče?" a on řekl "Ano, bude" nevim jak moc jasnější bys to ještě chtěl, navíc to nebyl ojedinělý výrok říkal to několikrát při různých příležitostech -
Právě vůbec nemá cenu kupovat hry hned po vydaní, jsou zabugované, drahé a nedodělané. Počkám pár let a pak si ji možná za 3 eura v nějaké slevě koupím.
-
co si vzpomínam nikdy MP neslibovali , jenom nazačili že možná tam nějaký MP prvek bude ... (a je sice jen pojmenovavani a zanechavani zprav ale i to je MP prvek)
At jdou vsichni s tim vsude cpanym MP do nekam -
To jsou blbci. Oni udělají hru, jejíž pointou je pořád cestovat, jít kupředu a místo toho, aby prvními updaty tohle opravili, tz. udělali tu cestu do nitra galaxie pestřejší a zábavnější, doplněním fičur, které slibovali a přidali zadostiučiňující konec, tak radši dají do hry trapné budování základny, jenom aby se zalíbili a napravili si reputaci. Když budu chtít survival hru se stavěním základny, vyberu si na trhu jednu z již tisíce existujících.
-
Super, konečně si uźiju ten slíbený multiplayer s kamarády, po tom co přistanu na astreroidu během jedné z těch velkých bitev mezi vesmírnými frakcemi *1*
-
Vyborne. Jeste tri-ctyri takove updaty a hra bude konecne zrala na koupeni...