Přejít na výpis diskuzí
Obří update přidává do Heroes of the Storm hratelnou Jainu Proudmoore a stimpacky
5.12.2014 | Adam Homola
57 příspěvků
-
Přístup do alphy jsem získal před pár týdny a hra mě baví. Blizzard vzal úspěšný žánr a přidal své zkušenosti a nápady. Líbí se mi délka zápasů kdy je na rozdíl od Doty2 40 minut už velmi dlouhá hra. Jednotlivé postavy jsou až na výjimky hratelné. Jen jsem se bál monetizace hrdinů, že budu stejně jako v LoL před pár lety vydělávat na jednoho hrdinu měsíc, ale za ty tři týdny jsem jich koupil několik a mám ještě mnoho goldů na další. Ve hře nejsou žádné znevýhodňující prvky, které byste si mohli koupit. Hra mi zatím vyhovuje.
PS snad bude i starcraft mapa. -
Bez ohledu na hru... video mě pobavilo *1*
-
a hele, Crystal Maiden *1*
-
-
Jsem si celkem jistej ze CM byla dělaná podle Jainy a ne naopak...
-
-
To je pepa, ten je poněkud zabrzděný v tomto.
-
-
to je ovšem urážka, vyzývám vás na duel pane, DOTA2, 1vs1 mid
-
-
Tak to tedy né, Dneska jdeme na oběd k mojí mamince.Už si zase zapomněl ty kořalo ?
-
-
kušuj stará, duely cti jsou chlapská záležitost
-
-
-
-
-
-
Jojo, další MOBA byla něco, co herní svět postrádal. Ach jo. Je načase se porozhlédnout po jiném koníčku. Na ty dnešní hry jsem asi starej...
-
-
Byly časy, kdy po adventurách vládly strategie, FPSka apod. Kde si byl v 90. letech, kdy to byla jedna adventura za druhou nebo na přelomu století, kdy snad každý dělal strategie? Nebo v době, kdy každá firma musela mít FPS hru? Těch "MOBA" her je prostě málo oproti jiným žánrům dědku. ;)
-
-
lol MOBA a prej malo, MOBA sracek je plno nezapominej pocitat i MOBA mody do vseruznych her, MOBA to je herni hnuj pro deti, znam plno dospelych hracu hrajicich nejruznejsi zanry, ale NIKDO z nich nehraje MOBA to jsem videl hrat jen deti!
-
-
my máme v DOTA tým 5 lidí a všem je nám přes 30, teda jednomu je 29 no, tak už víš aspoň o 5 *3*
-
-
-
presne a nejhorsi je ze nezkutecne zfotravatel blizzard firma co delala vzdy hry pro hrace pro SEBE ted uz ty paprdove delaj hry jen pro svoje deti *13* viz tragedie Overwatch *11*
-
-
Nebul tolik.
-
Nevyšlo, ale už je to tragédie. A zfotrovatěl? Spíše ty máš růžové brýle s tlustými skly.
-
-
ano je to tragedie stacilo videt 10sec gamplay, strilecka s ratingem 12 *11*
-
-
-
-
Nezbyva nez doufat ze se tato hra docka i "obřího!" updatu co prida itemy, deny creepu, nebo v podstate cokoli co vyzaduje nejaky skill.
edit - mimochodem kdyz jeste neni closed beta, co mi teda strasi na Bnet uctu? To rozesilali nejakej early build? -
-
1. Vytvořte zábavnou hru.
2. Osekejte ji o všechno, co ji dělá zábavnou.
3. ???
4. Výdělek. -
-
2. - Ono už to není PvP? To stejně vetšina junglerů nepozná...
-
-
Deny creepu je ta nejotravnejsi nejnesmyslnější zbyteccnost co kdy byla do her implementována :-) A popravde s tema itemama je to taky na povazenou kdyz 90% lidi staví tele dýku, Black King Bar, Battlefury, Desolator, Daedalus... vsechno hrozne high skill predmety :-D
-
-
Ale prave tyto znalosti oddelily plebejce od skilleru, jasne ze kazdej tard stavi to cos tady vyjmenoval, pac to Valve haze vylozene do guide k tem jednotlivym heraku.
Ale kombinovat predmety mezi sebou a stavet opravdu luxusni comba umelo jen par lidi, urcite neni pravda ze by na kazdeho hera existoval jeden cookie-cutter build.
A deny creepu? proc myslis? Sak to je mechanika zalozena na tom ze muzes ze zacatku velice znevyhodnit nepratelsky tym pokud mas dobre reflexy a dokazes sledovat vic veci najednou.
Placas kraviny pekne, jeste si to pekne ozdobil smajlikama ze by se za to nemusela stydet kdejaka patnactka na fejsiku, nicmene argumenty zadny. -
-
To je pravda, ale tyhle předměty na urřitých hrdinech prostě fungujou tak, že už u nich nemusíš vůbec myslet.
Jasně, že znevýhodníš, ale proč to tam vůbec je? Nedává to žádný smysl a zase to odvádí k PVE (kterej dost kazí public). -
Ne, nevychvalujte prosím deny creepu jako main featuru DOTY, ne, není to pravda... *10* Farma je na moba-dota hrách to nejotravnější, pokud to skillery farmery baví proš ne, jinak ale u mě velká anti-zábavnost featura.
-
-
Člověk by řekl že farmení je jen ve velkých MMORPg zdá se že je dneska všude. *7*
Tak možná jen neznalost, protože jsem zmíněné hry ještě nehrál jen SMITE a tam se farmit moc nedá no. -
-
ve smitu se nedá farmit? noob detected
-
Jo, ale všichni ji zminuji jako main featuru, což mě vždy dost nakrkne nebo rozesměje *10*
-
Neni to main featura doty, ale je to featura ktera tam je a lze ji vyuzivat, zjednodusovani her na "bare minimum" je uplne mimo.
Alfu bych ti klidne dal, ale aktivovalo se mit o nejak samo, zadny klic. -
Já si to taky chci zahrát i když mne to asi bavit moc nebude, chaos a jak tak koukám zdlouhavé - nemám rád když je zápas delší než 20minut.
-
Tak je dost návykové, ale z většího nadhledu a pohledu jde o mechanizaci hraní místo... slovo nevím teďka. Není to nutně zlo to ne, jen bych z toho určitě nedělal hlavní zábavný prvek. Možná deny přidává něco dalšího, ale celkově jde o anti-farmení.
Proto se mi líbí forma HOTS kde na to není kladen takový důraz, sic jsem to ještě nehrál. Beta furt nic *16*
-
-
-
Ještě nepoužil emotikony... hanmba mu! *16* *11*
-
-
tj, zrovna pro tu Jainu/CM naprosto ideální předměty *1*
-
-
Tak o ní jsem zrovna nemluvil... i když tu teledýku staví lidi snad už na vše.
-
-
xD teledýka
-
-
Kellen's Dagger of Escape *4*
-
-
-
-
-
maš přistup do alfa verze ....a ten tvu vysněnej obři update si nech nepotřebujeme další dotu ...tu si mužeme zahrát i bez blizzardu
-
-
jo no, me tohle proste prijde jako dota, osekana o vse co dela dotu zabavne.
-
-
takze idealne by bolo keby to bola uplna kopia doty?
toto som nikdy nepochopil, existuje jedna hra, potom prijde niekdo kto sa rozhodne nespravit totalnu kopiu (ako 50 inych firiem) ale si povie ze tu hru zamera na ine publikum (viac casual)..
no a ludia budu nadavat ze to nie je ako dota... sak to je super, nie? aky dovod by to mal niekto hrat, keby to bolo presne ako dota, miesto toho aby hral dotu?
ja nie som hardcore hrac, nemam na to cas a ani zaujem sa ucit nejake buildy aby som mohol normalne hrat. preto som dotu doteraz skoro uplne ignoroval. par krat som to skusil, ale presne ma odradilo nejake nakupovanie veci (co nie o ziadnom skille ani umeni, proste len musis mat nastudovane z internetu co je dobre na konekretnu postavu a co nie. nic viac).
toto je hra ktoru mozem hrat aj ja, nie je narocna na nejake studium, ja proste chcem vecer po praci ked nemusim nic riesit zapnut hru a odreagovat sa, nic viac. -
Nebo osekané od všeho co ji nedělá zábavnou, ale to dota lover asi nepochopí *15*
-
-
Tak mi to zkus vysvetlit, na dote me bavil(uz to ani moc nehraju) prave ten challenge, hrat to mohl kazdy ale opravdovych mistru bylo par.
Kdyz z toho vyriznes nutnost znat itemy, nutnost sledovat celkovou situaci kolem sebe a ne jen sveho heraka, co ti zbyde? Obycejna rubacka kdyz posles hrdinu utocit, zmacknes cooldowny a cumis. Nic pro me. -
-
Ale ja nic nesrovanavam, ja DOSLOVA rikam ze si v blizzardu rekli "ty vole to sme ale zeslonili s tim icefrogem co? podivejte jak valve rejzuje"
No a vzali dotu, odebrali z ni tyhle mechaniky a releasli to. -
Proto nevím proč to srovnáváš s dotou *7*
-
-
jedina spatna vec na dote je jeji komunita
-
-
-
-
To se nedočkáš. Absence itemů, denyingu a podobných "advanced skillů" je právě celá pointa Heroes of the Storm. Je to prostě jiná MOBA, která tyhle mechaniky nemá úmyslně.
Právě na profilu se do té chystané bety můžeš už přihlásit. Teď běží "technical alpha", do které lidi taky nějak pomalu zvou. -
-
To ja vse vim :) Myslel jsem to sarkasticky.
Kazdopadne ja uz to mel nainstalovany a hral, takze to asi vypada ze poprvy v zivote jsem se dostal do nejaky bety a zrovna u hry ktera me moc nezajima :(
Osobne kdyz uz "casual" dotu tak radsi Smite, ktery ma alespon velice zajimavy system souboju.
-
-
-
buď by jim měli dávat zbroj hrdinům tak aby byla efektivní a nebo vůbec, ale jinak jsem se opět zamiloval
-
vetsina lidi se do te hry jeste vic nez rok nedostane tak nechapu jakej ma smysl informovat u nejakych updatech
-
-
Smysl to má takový, aby mohli nasírat brečící děti, kteří nemají do technické alfy přístup. *2* *3*
-
Closed beta january 2015
Už teraz je tam niekoľko desiatok tisíc ľudí a pridávajú dalších. Budúci rok už budú musieť hru vydať pretože je to veľa iných MOBA hier ktoré chcú uspieť tiež. A technická alfa je takmer bez chýb až na občasne problémy ako spomalený loading som sa s inými bugmi ani nestretol. Co sa týka jednoduchosti je aj táto typicky blizzardovska "easy to play hard to master"
-
-
Stimpack = Booster navýšení zkušeností/zlata za peníze ve SMITE se tahle sranda dá vyhrát i prvním zápasem za den. Takže nic znevyhodnujicí ostatní neplatící to je sranda brát u MOBA her platící a neplaticí hráče... myslím že u MOBA je fuk jen je to takový support pro životnost hry do budoucna.
-
-
Co si to zase kur*a napsal..
-
-
boli časy keď Blizzard robil hry ako Starcraft (3kampane v jednom) a Warcraft 3....
-
-
*Byl čas, kdy Blizzard vyrobil Starcraft a Warcraft 3
-