Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takze idealne by bolo keby to bola uplna kopia doty?
    toto som nikdy nepochopil, existuje jedna hra, potom prijde niekdo kto sa rozhodne nespravit totalnu kopiu (ako 50 inych firiem) ale si povie ze tu hru zamera na ine publikum (viac casual)..

no a ludia budu nadavat ze to nie je ako dota... sak to je super, nie? aky dovod by to mal niekto hrat, keby to bolo presne ako dota, miesto toho aby hral dotu?

ja nie som hardcore hrac, nemam na to cas a ani zaujem sa ucit nejake buildy aby som mohol normalne hrat. preto som dotu doteraz skoro uplne ignoroval. par krat som to skusil, ale presne ma odradilo nejake nakupovanie veci (co nie o ziadnom skille ani umeni, proste len musis mat nastudovane z internetu co je dobre na konekretnu postavu a co nie. nic viac).
    toto je hra ktoru mozem hrat aj ja, nie je narocna na nejake studium, ja proste chcem vecer po praci ked nemusim nic riesit zapnut hru a odreagovat sa, nic viac.
  • my máme v DOTA tým 5 lidí a všem je nám přes 30, teda jednomu je 29 no, tak už víš aspoň o 5 *3*
  • ano je to tragedie stacilo videt 10sec gamplay, strilecka s ratingem 12 *11*
  • lol MOBA a prej malo, MOBA sracek je plno nezapominej pocitat i MOBA mody do vseruznych her, MOBA to je herni hnuj pro deti, znam plno dospelych hracu hrajicich nejruznejsi zanry, ale NIKDO z nich nehraje MOBA to jsem videl hrat jen deti!
  • SnakePlisken
    Smysl to má takový, aby mohli nasírat brečící děti, kteří nemají do technické alfy přístup. *2* *3*
  • SnakePlisken
    Byly časy, kdy po adventurách vládly strategie, FPSka apod. Kde si byl v 90. letech, kdy to byla jedna adventura za druhou nebo na přelomu století, kdy snad každý dělal strategie? Nebo v době, kdy každá firma musela mít FPS hru? Těch "MOBA" her je prostě málo oproti jiným žánrům dědku. ;)
  • SnakePlisken
    To je tak, když někdo, kdo není pořádně informovaný žvatlá, jako kdyby tomu rozuměl. :)
  • kušuj stará, duely cti jsou chlapská záležitost
  • Tak to tedy né, Dneska jdeme na oběd k mojí mamince.Už si zase zapomněl ty kořalo ?
  • to je ovšem urážka, vyzývám vás na duel pane, DOTA2, 1vs1 mid
  • Closed beta january 2015
    Už teraz je tam niekoľko desiatok tisíc ľudí a pridávajú dalších. Budúci rok už budú musieť hru vydať pretože je to veľa iných MOBA hier ktoré chcú uspieť tiež. A technická alfa je takmer bez chýb až na občasne problémy ako spomalený loading som sa s inými bugmi ani nestretol. Co sa týka jednoduchosti je aj táto typicky blizzardovska "easy to play hard to master"
  • Nebul tolik.
  • Veskoslav
    Nevyšlo, ale už je to tragédie. A zfotrovatěl? Spíše ty máš růžové brýle s tlustými skly.
  • Veskoslav
    To je pepa, ten je poněkud zabrzděný v tomto.
  • Aha ok omyl...tie nazvy sa tak podobaju ze sa to myli
  • presne a nejhorsi je ze nezkutecne zfotravatel blizzard firma co delala vzdy hry pro hrace pro SEBE ted uz ty paprdove delaj hry jen pro svoje deti *13* viz tragedie Overwatch *11*
  • vetsina lidi se do te hry jeste vic nez rok nedostane tak nechapu jakej ma smysl informovat u nejakych updatech
  • Kedaro
    Přístup do alphy jsem získal před pár týdny a hra mě baví. Blizzard vzal úspěšný žánr a přidal své zkušenosti a nápady. Líbí se mi délka zápasů kdy je na rozdíl od Doty2 40 minut už velmi dlouhá hra. Jednotlivé postavy jsou až na výjimky hratelné. Jen jsem se bál monetizace hrdinů, že budu stejně jako v LoL před pár lety vydělávat na jednoho hrdinu měsíc, ale za ty tři týdny jsem jich koupil několik a mám ještě mnoho goldů na další. Ve hře nejsou žádné znevýhodňující prvky, které byste si mohli koupit. Hra mi zatím vyhovuje.

PS snad bude i starcraft mapa.
  • Bez ohledu na hru... video mě pobavilo *1*
  • Jojo, další MOBA byla něco, co herní svět postrádal. Ach jo. Je načase se porozhlédnout po jiném koníčku. Na ty dnešní hry jsem asi starej...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit