Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hnisavec
    boli časy keď Blizzard robil hry ako Starcraft (3kampane v jednom) a Warcraft 3....
  • Jack1947
    Stimpack = Booster navýšení zkušeností/zlata za peníze ve SMITE se tahle sranda dá vyhrát i prvním zápasem za den. Takže nic znevyhodnujicí ostatní neplatící to je sranda brát u MOBA her platící a neplaticí hráče... myslím že u MOBA je fuk jen je to takový support pro životnost hry do budoucna.
  • wenceslaus
    Tak o ní jsem zrovna nemluvil... i když tu teledýku staví lidi snad už na vše.
  • tj, zrovna pro tu Jainu/CM naprosto ideální předměty *1*
  • wenceslaus
    2. - Ono už to není PvP? To stejně vetšina junglerů nepozná...
  • Krescz
    jedina spatna vec na dote je jeji komunita
  • Vogon
    1. Vytvořte zábavnou hru.
    2. Osekejte ji o všechno, co ji dělá zábavnou.
    3. ???
    4. Výdělek.
  • wenceslaus
    Deny creepu je ta nejotravnejsi nejnesmyslnější zbyteccnost co kdy byla do her implementována :-) A popravde s tema itemama je to taky na povazenou kdyz 90% lidi staví tele dýku, Black King Bar, Battlefury, Desolator, Daedalus... vsechno hrozne high skill predmety :-D
  • a hele, Crystal Maiden *1*
  • Asharak
    Nebo osekané od všeho co ji nedělá zábavnou, ale to dota lover asi nepochopí *15*
  • species
    jo no, me tohle proste prijde jako dota, osekana o vse co dela dotu zabavne.
  • species
    To ja vse vim :) Myslel jsem to sarkasticky.

Kazdopadne ja uz to mel nainstalovany a hral, takze to asi vypada ze poprvy v zivote jsem se dostal do nejaky bety a zrovna u hry ktera me moc nezajima :(

Osobne kdyz uz "casual" dotu tak radsi Smite, ktery ma alespon velice zajimavy system souboju.
  • maš přistup do alfa verze ....a ten tvu vysněnej obři update si nech nepotřebujeme další dotu ...tu si mužeme zahrát i bez blizzardu
  • Overwatch
    To se nedočkáš. Absence itemů, denyingu a podobných "advanced skillů" je právě celá pointa Heroes of the Storm. Je to prostě jiná MOBA, která tyhle mechaniky nemá úmyslně.

Právě na profilu se do té chystané bety můžeš už přihlásit. Teď běží "technical alpha", do které lidi taky nějak pomalu zvou.
  • buď by jim měli dávat zbroj hrdinům tak aby byla efektivní a nebo vůbec, ale jinak jsem se opět zamiloval
  • species
    Nezbyva nez doufat ze se tato hra docka i "obřího!" updatu co prida itemy, deny creepu, nebo v podstate cokoli co vyzaduje nejaky skill.

edit - mimochodem kdyz jeste neni closed beta, co mi teda strasi na Bnet uctu? To rozesilali nejakej early build?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit