Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem si celkem jistej ze CM byla dělaná podle Jainy a ne naopak...
  • ve smitu se nedá farmit? noob detected
  • Kellen's Dagger of Escape *4*
  • Co si to zase kur*a napsal..
  • wenceslaus
    To je pravda, ale tyhle předměty na urřitých hrdinech prostě fungujou tak, že už u nich nemusíš vůbec myslet.

Jasně, že znevýhodníš, ale proč to tam vůbec je? Nedává to žádný smysl a zase to odvádí k PVE (kterej dost kazí public).
  • Asharak
    Jo, ale všichni ji zminuji jako main featuru, což mě vždy dost nakrkne nebo rozesměje *10*
  • Asharak
    *Byl čas, kdy Blizzard vyrobil Starcraft a Warcraft 3
  • species
    Neni to main featura doty, ale je to featura ktera tam je a lze ji vyuzivat, zjednodusovani her na "bare minimum" je uplne mimo.

Alfu bych ti klidne dal, ale aktivovalo se mit o nejak samo, zadny klic.
  • species
    Ale ja nic nesrovanavam, ja DOSLOVA rikam ze si v blizzardu rekli "ty vole to sme ale zeslonili s tim icefrogem co? podivejte jak valve rejzuje"

No a vzali dotu, odebrali z ni tyhle mechaniky a releasli to.
  • Jack1947
    Já si to taky chci zahrát i když mne to asi bavit moc nebude, chaos a jak tak koukám zdlouhavé - nemám rád když je zápas delší než 20minut.
  • Asharak
    Tak je dost návykové, ale z většího nadhledu a pohledu jde o mechanizaci hraní místo... slovo nevím teďka. Není to nutně zlo to ne, jen bych z toho určitě nedělal hlavní zábavný prvek. Možná deny přidává něco dalšího, ale celkově jde o anti-farmení.
    Proto se mi líbí forma HOTS kde na to není kladen takový důraz, sic jsem to ještě nehrál. Beta furt nic *16*
  • Jack1947
    Člověk by řekl že farmení je jen ve velkých MMORPg zdá se že je dneska všude. *7*

Tak možná jen neznalost, protože jsem zmíněné hry ještě nehrál jen SMITE a tam se farmit moc nedá no.
  • Asharak
    Ne, nevychvalujte prosím deny creepu jako main featuru DOTY, ne, není to pravda... *10* Farma je na moba-dota hrách to nejotravnější, pokud to skillery farmery baví proš ne, jinak ale u mě velká anti-zábavnost featura.
  • Jack1947
    Ještě nepoužil emotikony... hanmba mu! *16* *11*
  • Asharak
    Proto nevím proč to srovnáváš s dotou *7*
  • species
    Ale prave tyto znalosti oddelily plebejce od skilleru, jasne ze kazdej tard stavi to cos tady vyjmenoval, pac to Valve haze vylozene do guide k tem jednotlivym heraku.

Ale kombinovat predmety mezi sebou a stavet opravdu luxusni comba umelo jen par lidi, urcite neni pravda ze by na kazdeho hera existoval jeden cookie-cutter build.

A deny creepu? proc myslis? Sak to je mechanika zalozena na tom ze muzes ze zacatku velice znevyhodnit nepratelsky tym pokud mas dobre reflexy a dokazes sledovat vic veci najednou.

Placas kraviny pekne, jeste si to pekne ozdobil smajlikama ze by se za to nemusela stydet kdejaka patnactka na fejsiku, nicmene argumenty zadny.
  • xD teledýka
  • Jack1947
    To je možné ale to by jsme museli mít článek o Hearthstone a ne Heroes of the storm lol. Pak by to i, světe div se dávalo smysl. *3*
  • Hnisavec
    btw. niet nadto vypnúť od hier, stretnúť sa s kamošmi pri fľaške kapitána Morgana a zahrať si naživo poker a pár fufňov... *3*
  • species
    Tak mi to zkus vysvetlit, na dote me bavil(uz to ani moc nehraju) prave ten challenge, hrat to mohl kazdy ale opravdovych mistru bylo par.

Kdyz z toho vyriznes nutnost znat itemy, nutnost sledovat celkovou situaci kolem sebe a ne jen sveho heraka, co ti zbyde? Obycejna rubacka kdyz posles hrdinu utocit, zmacknes cooldowny a cumis. Nic pro me.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit