Přejít na výpis diskuzí
Ochutnejte permanentní smrt v betě Wizardry Online
26.9.2012 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
Permadeath: Vitejte ve svete textovych MUDu (Multiuser Dungeon). Treba na Lost In Time (telnet lit.klfree.cz 7680) mi uz par postav (kazda s vice nez 1500 online hodin) umrelo. :)
-
Když to funguje v "MMO" Diablo:) Sice si to neumím představit, jelikož PvP musí být nějak zvláštně řešeno a občas HC v Diablu jsou lidi poněkud "připosraní", ale to je pochopitelné při ztrátě všeho, ale u klasického MMO si to nedokážu představit.
-
-
No tak Perma v diablu 3 imho není vůbec problém ... tu hru člověk dohraje za chvíli a pokud chce vyloženě farmit gear tak pochybuju, že by šel do HC. V MMO do kterého jdeš s tím, že by si ho chtěl hrát delší dobu si prostě nedovedu představit perma...
Ale není to ani tak kvůli tomu, že bych se bál přijít o gear nebo o tu postavu, ale spíš proto, že pro mě není postava v MMO lehce recyklovatelná. -
Ľudia sú skôr opatrní, hra na hc sa veľmi líši od normálneho gameplayu na sc. Skrátka jeden chybný krok môže znamenať stratu x hodín hry, zatiaľ čo na sc si charakter len znovu prebehne k miestu kde ho zabili a pokračuje ďalej akoby sa nič nestalo (lebo sa vlastne nič nestalo, penalizácia za smrť veškerá žádná).
Ďalším obrovským rozdielom je, že kvôli malému počtu hráčov a permanentnej strate gearu sa na hc auction house jednoducho nedá spoliehať. Buď nie je čo kúpiť, alebo je cena taká, že vám až prebehne mrz po chrbte.
No a potom sú tu bugy, lagy, disconnecty, desyncy, výpadky prúdu, internetu, pády systému a iné pekné veci ktoré vás udržiavajú v napätí. *15* -
-
Hra mi ještě nespadla, nikdy:) Jenom v menu se kousne když špatně zadám heslo:) Bug jsem nanašel žádný. Proud naštěstí zatím nikdo nevyhodil a při vypojení netu jsem se už dvakrát na HC modlil aby mě to hodilo do hry živého. Ale stejně mě nakonec zabila jedna svinská elitka ve III. aktu na Nightmare s levelem 49 Monk:)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Veskoslav-2937/hero/18714458
-
-