Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyroba opravdu muze stat trochu mene ale mozna se budete divit kdyz vam reknu ze u telefonu neplatite jen za vyrobu tech soucastek a jejich sestaveni.
  • Kolik myslis ze by se tech mobilu prodalo, kdyby je zacli prodavat za 20k? A jeste k tomu bez SW? A jeste by chteli aby sis k tomu za dalsich 50k poridil ... vozik? Aha, zadny ...
  • Na sestave za 20k to nemuze fungovat ... Jen grafarnu musis mit za min 10k ... pak CPU (5k) ... ram ... ssd ... zdroj, case ... 30-35 min. A to bude tak na hrane.
  • Tohle vsechno uz tu ale nekolikrat bylo, vime? Kdyz nemaj lidi HW, tak pro ten HW nikdo nebude delat hry, a kdyz nejsou hry (a ten HW je neuveritelne nakladnej) tak si ho nikdo neporidi. Easy.
  • To já až 2010, psa, hada a pečené kuřecí pařáty jsem si ale nechal ujít *1*

Ta jejich slušnost, v metru si nikdo nesedne na sedadadla vyhrazená pro důchodce, i když ve vagonu neni jediný důchodce, což teda mě jako čecha nikdy moc netrápilo, na vstup do vagonu metra stojej spořádaný fronty v pruzích namalovaných na zemi, nikdo se tam neodváží napít když je tam cedule že nesmí no občas mi to taky přišlo až moc
  • Farmville VR is coming
  • Hraní ve 4 K předběhlo svou dobu a kdo ho vyžaduje, musí mít extra drahý HW. S VR je to potom ještě horší. Bylo by naivní si myslet, že VR má být masovou záležitostí. Ne v této době, ještě ne. Když potřebujete GTX 970 za 10 000 a to je jen grafická karta, nelze předpokládat, že by VR pro PC směřovalo na masu. Pro masu jsou tu konzole a z tohoto důvodu bude zajímavější VR pro konzole, která bude ovšem podstatně méně výkonná, případně nebude také levná.

Tohle všechno beru jen jako první opravdu významné kroky. Nezáleží jen na VR ale taky na ceně HW a ten je prostě ještě příliš drahý. Chce to ještě pár generací GPU a budeme na potřebném výkonu a ceně přístupné i pro masy.
  • Veskoslav
    Já jsem tam byl v roce 2004:) Lidé, no mě ta slušnost až děsila. Občas jsem si tam připadal jako v továrně na lidské roboty. Jako vidět člověka smát se na ulici, to byla docela rarita. Ale zkoušel jsem psa a chutnal *1*
  • Fakt? Taky jsem pár měsíců v Tchaj Pej pobyl opravdu hezké místo, nepotkali sme se tam nahodou v metru vrazil sem tam jednou do dalšího Čecha *4*

Co si pamatuju, tak tam dlouho vladnul Čankajšek co tam zdrhnul před Mao Tse Tungem ale taky to byl dost magor (viděl si to jeho šílený obřī mauzoleum?) zavedl tam dalšī diktaturu a nechal postřílet dost demonstrantú, s tim to teda moc nevyhráli, ale v poslední době se z toho docela dostávaj, ačkoliv jako národ mi přišli tedy hodně vycvičení k poslušnosti, nikdo si v životě nedovolí přejít na červenou a takové věci
  • Titulů na hraní ve VR bude přibývat a dnes jich je určitě víc než EVE.

Od Elite dangerous až po Euro truck simulator.
  • Veskoslav
    Já tam byl nádherný ostrov. Mimochodem on ten ostrov defacto vždycky byl čínský od nějakého 17. století. Předtím akorát kolonizační války evropských mocností. A Taiwan je takto nezávislý hlavně díky okupaci Japonska, která se snažila nejenom vymítit původní čínské obyvatelstvo atd. ale i technologicky jej pozvedla. Jinak sis to poněkud popletl. Taiwan není samostatně uznaný, protože většina zemí neuznává jiné než styky s Čínskou lidovou republikou. MimochodemTaiwan a přidružené ostrovy se dříve nazývaly Čínská republika (tohle označení ještě lze najít) To, že situace je taková jaká je, je jenom dobře. V Honkongu ti taky rozbijou "držku" za Číňana. Ale pořád je to Čína. Taiwan je pozůstatek demokratické Čínské republiky, která prohrála s komunisty a oni tam uprchli.
  • Veskoslav
    Právě že slíbili. A to je ten problém. Ono stačí se podívat, co řekli a napsali. To nebylo jenom nadhozená částka. Naivně si mysleli, že buď jim to Ksichtbuk zacáluje nebo se to nějak vyvine. Ale slibovali dostupnost pro širokou veřejnost a cenu okolo 350 dollarů. Ale jak se říká, slibem nezarmoutíš.
  • Pouze prohlásili, že bude kolem 350, ale nic takového neslíbili. Cena je platná až v den prodeje. Do té doby si s ní můžou dělat co chcou. Jak na to nemáš, tak tě nikdo kupovat nebude nutit.
  • Veskoslav
    LV, většina čínských telefonů má čistý Android....Zhoršuje příjem? Mohu se podívat, jak jsi na to přišel? Nějak jsi zaspal dobu. A většina výrobců asi taky.
  • Zkus prohlásit na Thaiwanu, že je činský a dostaneš přes držku. To že ho Čína považuje za svou součást ale nic nemění. Nikdo jiný to neuznává. Thaiwan je samostatný, s vlastní měnou, vlastní vládu a armádou. A dokud činští vojáci nebudou stát v Taipei, tak se na tom nic nezmění
  • Veskoslav
    Tak jelikož se prodávají jednotlivé části komponent toho telefonu v e-schopech od GSM modulu až po display, tak i kdyby to nebyla pravda, tak si snad lehce odvodíš z těch prodávaných kusů na netu, kolik je výrobní cena.
  • Veskoslav
    Až na to, že LIDL patří mezi nejlepší obchody u nás, který naivně některý považují za obchod pro "socky". Mimochodem cena 350 dollarů a 599 dollarů už je krapet rozdíl;)
  • Veskoslav
    A víš, že HTC je dotované defacto čínskou vládou, protože Tai-wan je stále čínský i když to neuzná. A ono chceš mi říct, že má HTC náklad 7000 na telefon s parametry, kdy ho LG prodává za 4500? Chceš říct, že LG dotuje Korea? Nebo jak? HTC je zastaralý křáp, předražený a nikdo jej nekupuje. Jejich "nové" modely mají parametry téměř dva roky starých modelů viz HTC One A9. A pak to porovnej s LG G FLEX 2 například. HTC nemá vysoké náklady. Ale nejsou schopni své telefony prodat. Z 15% už mají podíl, který se rovná statické chybě. Proto jsou tam, kde jsou. Ne proto, že by měli vysoké náklady. A jejich vlajkové lodě nemají ani roční podporu. To je problém. Ne to, že by vyráběli za tisíce. Mimochodem cena komponentů je taky jednoduše ověřitelná například na čínských e-shopech, kde se prodávají oficiální náhradní díly. A určitě je neprodávají pod cenou.
  • Můžou ukázat kde co. Továrnu, výrobu, ředitele na záchodě, ale ne cenu komponent a výroby. Tohle ti neukáže žádná firma na světě. Tohle ti opravdu nevěřím.
  • Prémiové zboží za prémiovou cenu. Nikdo nesliboval, žeto budou rozdávat ke krabičce čokolády v Lidlu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit