Přejít na výpis diskuzí
Od ledna do září vyjde 20 DLC pro Modern Warfare 3
11.1.2012 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
1994-2000 imho
-
omyl. Ten uz tam je tak od roku 2000 cca.
-
presne. hry z let 1987-2000 (cca). Jo nejlepsi herni leta.
-
ja navruhuju at se plati za kazdej soubor v tymhle imbecilni hre. Hra ma treba cca 20000 souboru na disku, tak za kazdej 0.99$ . blbcu co to koupi je porad dost a dost.
-
Jo, jo... je nešťastný, ale pro hráče, pro vydavatele opravdu funguje *9*
-
Mně stačí jeden nick. Co se anonymity týče - nebudu se registrovat na tomhle smradlavém webu.
-
To si objevil ameriku. Kdo by si pomyslel, že dělání her je byznys *8*
-
Jupí 20 dlc, ti autoři na nás tak myslej :)
-
Ale funguje, bohužel...
-
Každý? Dneska jsem byl pouze u člnku nejlepší hra roku a tady. A můžu si psát kde chci a nejsem taková lama, abych psal jako anonym, který vlastně může psát naprosto všude pod různými nicky....
-
On nemyslel svoji, ale počítačových her, chápu, je těžké to pochopit :D:D
-
A dál mi vadí to, že jedni to budou mít "zdarma"Sice služba CoD Elite stojí cca 49,90 $, ale v důsledku za 20 DLC zaplatí ostatní mnohem více, cena je odadována od 7 do 10 $/kus) a další budou platit. Jedni to budou mít každý měsíc, druzí za určitý kvartál....Jestli to budou zase ty typy DLC, co zvýhodňují v multi atd., tak to pak o něčem vypovídá.
-
Kamo, ty jsi normalni teplo.s...nemusis komentovat kazdej clanek.
-
nevim no, i kdybych mel plat treba 100 000 kc mesicne, tak proste nevyhodim penize z okna jen abych byl strasne in a cool, ze mam vsechno, co ma v nazvu CoD
-
me treba fascinuje, ze uz ted vedi ze jich bude 20....proc treba nejsou jen 4 se stejnym obsahem .....tezce to pripomina pokemony
-
Uz to nehul *1*
-
Nj, lidi nechápou že je to cílený hlavně na američany a třeba brity, pro který jsou to jinačí peníze...ti si to prostě koupí, a neřeší jestli je to moc/málo, jestli by za to mohli mít něco víc.
Pro nás je ta cena nějde jinde, tak máme smůlu... -
Proboha tady neřešíme otázku peněz, ale toho, jakým způsobem udělá studio "hru" a pak s ohromným úspěchem nabízí něco, co buď nabízejí jiná studia zadarmo nebo už jsou v původní hře.
-
Něco podobného sem psal taky. Když se jim to nelíbí, tak ať to nekupujou. Já to taky nekupuju a neřeším. Jenom některé paka dělají, jako kdyby jim to ti vývojáři vnucovali. *1*
-
Brečím? Kde? Pěněz na to, abych si koupil všechny CoD a DLC ke všem dilům, co kdy vyšly mám. Ale když vidím tvůj písemný projem a to, že VIDĚLÁVÁŠ, tak to opravdu nemá cenu diskutovat. A pokud "zloděje" nazýváš borce, tak to taky o Tobě vypovídá.