Přejít na výpis diskuzí
Od ledna do září vyjde 20 DLC pro Modern Warfare 3
11.1.2012 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
zajimave, ze treba na Quake Live, jsou veskere updaty, ktere maji casto vetsi hodnotu nez uzasne DLC pro CoD zadara, takze tve VSUDE rozhodne neni VSUDE
-
Ale dyk tohle je jenom o závisti tak, když ti to tak strašně vadí tak si to nekupuj ježiši, proč to normálně nepřijdeš a nazdar a kup si to co chceš, ale brečet tady jak je ten svět hrozně nefér jak z lidí jen ždímaj peníze jak si to kupujou jen hloupý lidi je prostě ubohý a jestli sis nevšiml tak tohle v dnešní době JE VŠUDE ale VŠDUDE, když maj možnost na tom vidělávat tak proč ne ?? u mě maj můj obdiv,když dokážou udělat reklamu na 6 let starou hru a prodejností překonaj hry podle mě lepšího formátu PROSTĚ to jsou BORCI..
-
vylozene dospela reakce *2*
-
NE NE! tohle je fakt už na hlavu postavený, to už nemá se zábavou NIC SPOLEČNÝHO je to JEN prachsprostej business!!! FUCK OFF!!! *16* *16* *16*
-
To není o závisti proboha. Je to jenom o tom, že místo toho, aby byla hra delší v původní ceně a místo 20 přídavků byly 2 pořádné, tak vidí, že lidem je to jedno, tak vydají 5,5 odinový Single pro opice za 1500 a pak 20 DLC po 200 a lidi to stejně koupí. Jo na lidské blbosti se skvěle vydělává.
-
tak je docela rozdil mit na to penize (zas tak drahe to jiste nebude, aby si clovek musel brat pujcky) a utratit penize efektivne, coz rozhodne neni nakup DLC k CoD
-
Jde spíše o to, že když člověk zaplatí za hru 1499, že by mněla mít i nějaký herní čas a ne 5,5 hodiny pro cvičenou opici. V důsledk nakonec zaplatíš za 20 hodin i 5000 Kč. O to tu jde, že se snaží rýžoat úplně na všem, ne o tom, že na to nemám peníze, na to se najdou vždy, když člověk chce.
-
Tento způsob marketingu, zdá se mi poněkud nešťastným...
-
Protože na to mají peníze a nemusí řešit co a jak kupovat? Spis nechapu, jak muzou porad lidi resit, ze si nekdo neco koupi, ze je to predrazeny...nikdo vas nenuti to kupovat
-
Ježiši a je vám do toho hov.o ať si koupí klidně 2000 DLC, když na to maj a jsou ochotni za to obětovat svoje peníze. úpně miluju tady ty ubrečený děti co pořád každýho napadaj, že ten co to kupuje je hloupá ovce. Jděte si závidět někam jinam, že na to někdo má a brečet k mamince...
-
A co jako? Když to lidi chtěj, tak ať si to koupěj.
-
Myslim, ze kazdy hrac prozil/prozije zlatou eru her. Pac to je tak prvnich 3-5 let co hraje hry. Pak to jde z kopce.
-
no má to mnoho výhod stačí jim udělat polovinu práce před officialním vydání.. mají to 2x rychleji ..dostanou za to plnou cenu.. a tu druhou půlku si mužou v klidu dodělat a nechat si za ni ještě zaplatit
-
za cenu MW3 + 20 DLC si urcite muzes koupit i ojete auto :D jak muzou byt tihle lidi tak tupi a kupovat porad dokola to same
-
Počkám si rok, až budou všechny pohromadě za 200:-D a hra k tomu za 300 *1* Sice nereálné, ale hezky se to píše.
-
kdyz CoD hraje tolik ovci, ktere jsou schopny koupit vse, tak se neni cemu moc divit :)
-
Svět jde do sra*ek, část druhá*6*
-
http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/255883-zamestnanci-tovarny-na-konzole-x-box-hrozi-hromadnou-sebevrazdou.html
"Firma se ale hájí, že sebevraždy u ní jsou nižší než v jiných čínských podnicích."
Pardon za offtopic, ale hnedka jsem si vzpomněl na nadšeného číňana-amatéra Codra *1* -
no kdyby aspon ta polovicni hra nestala jako plna :))
-
To bylo očekávání s digi-distribucí a sám jsem je naivně čekal. A ono se to obrátilo přímo proti hráčům. Si dobře pamatuju starý recenze datadisků v Levelu a řeči o nastavovaných kaších a tahání peněz z kaps hráčů *1*