Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlasité pouštění větrů za legraci neberu, je to anglosaský pokleslý škvár, ruce pryč od takového nesmyslu, raději si zahrajte nějakou kvalitní ruskou hru.
  • moje srdcovka *14*
  • C-BEAM
    bloom a lens flare efekty sú tam miestami fakt šílené, rovnako ma mrzí, že pekne namalované, vypiplané "textúry" z originálu sú často preč a sú nahradené repetetívnou sériou jednoduchých textúr. Remake má množstvo nových detailov ale trpí celkový grafický dizajn. To je častý problém grafikov ktorí sa snažia vypiplať nejaký vizuál pretože im to technológie umožnujú a pritom zabudnú na celok. Originál je jednoducho lepší i keď treba oceniť neuveritelnú snahu autorov tohoto remaku a vôbec fakt, že to dotiahli dokonca.
  • U původní hry, byť s o bezmála 20 let čerstvějším mozkem :), jsem místy docela trpěl. Takže zprávy o quicksave na mě působí jako mana nebeská, to stojí za úvahu se tím znova prokousat :).

P.S.: "Nejde jen o absenci servítek" - eh, cože? Mělo být servítků, že? I když obávám se, že pan redaktor ani netuší, co to servítek je, jinak by to nemohl takhle zkonit :D
  • Podle mě dost nadhodnocený remake. Úplně změnili feeling hry, prostředí bylo v původní hře depresivní a dost drsné, teď to vypadá spíš jak někde na diskotéce, všude samé světélka, barvičky, lens flare až do bezvědomí atd. Ovládání je dost debilní a během celé hry tisíckrát umřete jen kvůli tomu, že jste zmáčknuli skok o jednu milisekundu dřív nebo později... Příjde mi, že jsou z toho všichni na větvi jen protože ta hra je jiná, než dnešní produkce... Jinak původního Abea mám velmi rád, i Exodus
  • kkING
    taky to nechapu. vzdyt to musi uplne pokazit celou hru. to stejne i nastaveni obtiznosti
  • Nevyslo to nahodou uz nekdy v pulce lonskeho roku?
  • vaclav.pechacek
    Vlastních screenů tam pár je pro podtrhnutí jednotlivých argumentů, ale jinak dobrá připomínka. Příště na to dám bacha.
  • Jack1947
    Díky za radu. Mám však pocit že o patro níž jsem byl nevím.
  • RazorProduction
    Dohrane a uzasne *14* chybaju mi uz len 3 achivmenty *4* a odznak na steame *5*
  • Loneck
    Jojo, ve vetšině souhlas s Matthewem.
  • Dogkiller
    Vítej na Games.cz *5*
  • ani jeden vlastní screenshot? screenshoty z pre-alfa verze? opravdu?
  • Dogkiller
    Evidentně je ta hra na tebe příliš složitá, to víš to neni jak psát mraky blbin do diskuzí. *6*
  • Jestli jsi udělat tu samou chybu a došel ke dveřím číslo 2 tak se musíš vrátit na výtah do level předtím a s jedeš ještě niz. Taky jsem se zasekl
  • Tento měsíc na PS plus programu. Společného s valiant hearth skvěle kombo.
  • Jack1947
    Erm, hrál jsem jen 1level druhý jsem nepřišel na to jak se hnout dál. Určo ten fílyng z původní hry je tam cítit, je to zábavné i po x letech. Jo a na klávesách no, bez gejmpu se to dá... jen si je třeba něco přenastavit. Pohoda. *4*
  • OldskullElitePCMasterPlayer
    Podle mě se to s gamepadem ovládá stejně jak na konzoli tak na PC. Rozdíl je pouze v tom, že na PC máš mnohem lepší grafiku. *3*
  • Dogkiller
    Copak, chtěl sis nagrindovat po smrti celý level od začátku? *2*
  • Joo, tahle hra je klasika a nový kabátek té hře sluší. Tak se to má dělat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit