Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ma to cenu porizovat Bf3? stale valim na bfbd2 nebot bf3 me uz nedaval pc a ted jsem po upgradu tak zvazuju zda to ma smysl. Nebo si mam radsi koupit bfbd 2 vietnam?:)
  • Zajimavý článek:
    http://ogameslog.blogspot.cz/2013/04/je-battlefield-3-takova-hruza-jak-se.html
  • Nemá spád? Ešte si to nehral a už hodnotíš? Ty si dalši debilek :D
  • Bože tie kecy čo tu čitam od niektorích fakt nemajú chybu.
    1. Graficky fakt skvele prepracovane a momentalne o level vyššie ako BF3 (svetelna kulisa a tieňovanie je užasné)
    2. Atmosféra ako je vo zviku je u serie BF super.
    3. Skripty už k hrám neoddelitelne patria a bez nich už hra nieje cool!!!
    4. Tešimsa na to a dúfam že sa nesklamem!!
  • tak tohle je ta nej grafika a animace co jsem kdy vydel
  • Znicitelnost prostredi, textury ve vysokem rozliseni, pokusy o fyziku viz. plapolajici hadry na budovach. Dobry launch titul pro novou generaci konzoli. Umite si predstavit ty reklamy v TV na tuhle hru po vecernich zprávách? ... kazdy jouda zatahne gamesku aby sel vyvazet demokracii. *11*
  • Ten pohyb je akoby behali vo vzduchu. Kupim si ale snad nebudu chciet origin. Som ho vymazal . Teda.
  • Opět tupě sladké marketingové keci, ani jsem se nedodíval do konce. Prostě nascriptovaná nuda, postrádající spád, hlavu i patu. Tak jak prohlašovali, že zapracovali na prostředí atd.. tak to je opravdová hovadina, jen trochu přeleštili engine a aby jeho prezentace měla nějaký punc, tak na jeho konec dali číslici bez desetinné tečky. Ve hře je absolutně popřená fyzika těla a prostředí. Prezentátor střelí do protivníka a jeho tělo vykoná naprosto neuvěřitelný kinetický pohyb, jako by hráč střílel bumerangovým střelivem. Stejná situace se opakuje u zničitelného prostředí, hráče ve scriptech exploze odmrští ale jakmile odstřelí nějakou překážku (zeď), tak zeď sice zmizne a po usazení prachu, resp. jeho zmizení, se objeví občas nějaký ten roxor ale za ním se v klidu krčí NPC, jako kdyby překážka, za kterou se schovávala jen tak sublimovala. O AI je škoda mluvit, je to opravdu slabé, tak na úrovni her z konce 90-tých let. Kdyby se tam objevila NPC s inteligencí Big Sister z Bioshocku2, tak by to asi bylo nehratelné pro relaxační hráče a dětičky.
    • Trochu moc "hejtu" nemyslis? Je to BattleField, ne chirurgie. Pravdou je, ze zdokonalovat je vzdycky co... ale to prelesteni Enginu je porad na dobre ceste. Napriklad... ne moc znamy F.E.A.R 3 mel grafiku o nekolik trid horsi, nez 2ka. Alien Colonial Marines vypadal jak blitka a tam si uzije AI z dob Tamagoci. Myslim si, ze kampan bude preste spravnej MIX pro zbesilou akci. A oproti CoD mnohem hezci. Verim, ze takove BF5 se zameri hlavne uz na tu fyziku a hlavne destruktivitu protoze, protoze ta hra z toho tezi hlavne. Ber to tak, ze ten EGIN je pomerne DOST komplexni, Aby bezel po interNETu... rozhodne ta hra ma kvality a to co nema, ji ani tak nechybi... kdo hral, chape.
      • sorry za me prapodivne psani, ale uz jdu spat... ;-) "peace"
  • Co se to s ním děje? Problémový Justin Bieber se procházel po letišti bez trička a s kalhotami na půl žerdi.
    Ano takto se da vystihnout nove BF 4 Multikultimegapremiumdeluxedigitalboostpacker.
  • Lem0n
    Vypadá to pěkně, ale nemuseli by to vydávat na PC...
    • Ty jseš teda srandista. To by si tvůrci moc nevidělali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit