Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Wau. Tie animacie a celkovo geometria postav je vazne super. Ohen a svetelne efekty tiez top som rad ze okrem cryteku jje to este niekto iny kto vie robit engine... Samotny singleplayer moze vazne trapit iba magorov.....
    • Stačí krásná slupka a to co je pod ní tě nezajímá hmmm :D
      • Mna zaujma multak a ten bude ako vzdy super. Necakam od toho CoD a ani ARMU takze budem spokojny ;)
        Kto nevie co chce ani nebude spokojny!
  • Jen doufám, že nebude "přehuštěný" multiplayer... myslím, tím především customize zbraní a různé hightech gadgety.. jako u cod XYZ ... myslím, že už teď je to akorát..
  • Magister_Peditum
    Ten vrtulník Mi-28 na ně snad střílel gumovejma projektilama, jinak si to nedovedu vysvětlit. Třicítka kanón by je jednou pokropil a mohli by se jít klouzat. *1* Po vizuální stránce opět špička (i když až moc to hází různejma odleskama, to je nešvar už od Bf 3), větší rozlehlost misí je taky fajn, ale jinak je to předskryptovaný až hamba. Prostě takovej Battlefield 3,5.
  • Bude grafika gigabyte 570gtx soc brzdou ve hre?
    • Asi ne. BF4 je oficiálně potvrzený zatím jenom na PS3 a X360, takže můžeš být v klidu.
  • Radsi mirrors edge 3:)...
    http://www.youtube.com/watch?v=gfef2xo0XG0&feature=youtube_gdata_player
  • Toho vojáka na obrázku udělali podle Matta LeBlanca, ne? *15*
  • Co to je tvl... *6*
  • Já jsem s ukázkou spokojenej. Odstranili největší problém SP z BF3 (žádný vozidla, jenom koridor), možná půjde použít i nějaká taktika (rozkazy vojákům atd...), vypadá to hezky a zní nádherně.
  • Grandhalf
    Ty pi*o rambo na konci jak bejk , vrtulník bez šance ... Go battlefield go !!!!! *15*
    • Tak tam je víc divných věcí... :) frajer co nožem řízne čistý řez nohy... ten vrtulník vs. mi-28 je taky dost mimo...
  • Whoossain
    Jak jsem psal už u Bleskovky - co si budeme povídat, po vizuální stránce patří už Battlefield 3 k absolutní špičce. Nic jinýho se tedy nedalo očekávat ani od jeho nástupce. A já jen doufám, že to, co se podařilo vylepšit na sérii po grafický stránce (a opět tím předehnat konkurenci přinejmenším o generaci), se podaří vylepšit i po stránce herní, zejména pak v multiplayeru. Každej, kdo BF3 hraje, ví, kolik chyb a problémů obsahuje v on line hře. Tak snad se v DICE poučili a větší část z nich odstraní. A zaměří se i víc na kompetitivní hru...

Mimochodem - 70€ za premium edici předobjednanou prostřednictvím digitální distribuce Originu je už ale vážně trochu silný kafe...
    • Když to porovnáváš s tituly pět let starými tak ano, k absolutní špičce *7*
      • Whoossain
        Uveď příklad toho, co vypadá líp. Pak se budeme mít o čem bavit.
        • Shaker
          Crysis 1 napriklad...
          • Whoossain
            Zrovna to mám rozehraný a nemůžu souhlasit. Pochopitelně je to stářim hry, ale třeba budovy (teď jsem byl v přístavišti, kde jsem ničil AA) jsou strašně jednoduchý, kontejnery jeden jako druhej, všechno je sterilní... Je mi jasný, že se jenom pokušíš shodit BF, ale timhle asi ne. Crysis 1 v porovnání s BF chybí detail, smetí v rohu, bordel na zemi, otlučená barva, hromada suti...
            • Shaker
              ja nevim, jak ty, ale kdyz se podivam na ten trailer, tak sem z toho zmatenej... kdyz se zamerim na jednotlivy detaily jeden po druhym, tak tomu po graficky strance neni co vytknout, ale kdyz se na to podivam jako na celek, tak je to, jako bych cumel skrz nejakou hnusnou mlhu nebo tak neco (neumim vysvetlit). Crysis se mi celkove od jednicky az po trojku libi daleko vic, ale krome tech dema a hezkyho pokoukani pro me zase nic nema. Nevim, jak BF4 nakonec dopadne, ale podle toho, jaky bylo BF3 a kolik se toho prodalo, tak se toho moc nezmeni a zadna extra slava to nebude.
    • Vždyť někde psali že EA přemýšlí o permanentním zvednutí cen všech her o 10€ víc "protože je to na next gen"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit