Přejít na výpis diskuzí
Odhalení Grand Theft Auto V, první trailer vyjde 2. listopadu
25.10.2011 | Petr Poláček
101 příspěvků
-
Tak pro Vice City by hlasovalo to, že už jednou šli v pořadí měst z GTA 1 a tím pádem by to bylo nejmíň kontroverzní a v případě některých fanatických fandů i nejbezpečnější řešení. Logo samotné ukazuje tak akorát na motivy dolarové bankovky a peněz obecně (font, barva, pozadí V) čili nic nového ve světě GTA, takže, jdou vývojáři cestou nejmenšího odporu (Vice City) nebo se pokusí o převrat?
-
Když jsem tohle zjistil, moje první reakce byla: *14* ... pak jsem si vzpomněl na PC konverzi čtyřky a můj výraz se lehce změnil: -_-
-
Dalšie teorie sa tykaju Vice City 2..a tu je dôkaz - http://www.part.lt/img/f4ff702a75b89d1f7eaf7a6aefae2641971.jpg
-
-
To je plán pro E3 2010
-
to bude nejakej fake mrkni na VALVE *1* *1* *1*
-
byl bych opravdu štastnej kdyby to bylo ve Vice city ale tohle mi nepřijde jako úplně důvěryhodnej zdroj, protože když se podíváš na ostatní hry co tan jsou napsaný tak nevim nevim (half-life 3 atd. spousta věcí tam nesedí)...
-
-
Na GTA FORUMS sa začínajú zhodovať viaceré teórie o tom, že sa to bude odohrávať vo Washington D.C. Dôvod ? Logo GTA 5 sa priamo zhoduje s logom na D.C 5 bankovke.
-
-
http://stephansmithfx.com/wp-content/uploads/2010/11/United-States-Five-Dollar-Federal-Reserve-Note.jpg
Pouze stejné písmo, to nijak neukazuje na Washington D.C. jako spíš na dolar a tedy prachy.
-
-
Jak se tak koukám na to logo, nemůžu se ubránit dojmu, že od realismu ve čtyřce se to vrátí k arkádovějšímu stylu z dřívějších dílů. A vůbec nevím, jestli mě ten dojem těší nebo ne.
-
Wooooohooooooou! YEAH! *14*
-
Stejný jako první trailer na GTA IV?!? Nevím, proč bych měl chtít sice jiný, ale o to víc prolhaný trailer na hru. Bohatě budou stačit zas ty slyzký a podplacený recenze.
-
Jo jo, kéž by se to podobalo rozlohou a prostředím San Andreas, které mimochodem dodnes hraji po MultiPlayeru a stále mne to baví. *3*
-
Stylu San Andreas bych se vůbec nebráníl, je to pro mě nejzábavnější GTAčko, v GTA IV pro mě byla většina misí nudných a tak nějak i ten příběh nic moc a oproti SA se tam skoro nic jiného dělat nedalo.
-
A čo takto skorumpovaný policajt vo Vice City, zapletený do prania špinavých penazí a vojny gangov *2* to by tiež nemuselo dopadnúť až tak zle.