Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • AncaDlanca
    To abych si setril na novyho kompa ,protoze jestli budou HW jako u GTA 4 ,tak si tu hru moc neuziju!!! *13*
    • neřekl bych, jestli to má bejt spustitelný na xbox360/ps3, tak to nebude zas tak drasticky odlišný od gtaiv...
      • sry, špatně jsem si přečetl tvůj příspěvek
  • No ja bych tipoval že to bude zkloubení Vice City s vymoženostma San Andreas
  • konečně!!!!!! at už to mam doma.. jen aby k tomu byly co nejdříc cz titulky.. a aby se dodělali ne jak u GTA IV
    • Čeština do GTA je naprosto zbytečná, příběhem projdeš i tak. Pokud to chceš i pochopit, nauč se anglicky ;)
  • rockstars mali spravit jednu vec, zavolat rusa co spravil enb nech im pomoze prerobit engine.
    icehnacer gta mod je momentalne najlepsia grafika aka je. v urcitych fazach lepsia nez battlefield 3 (staci si pozret screenshoty z gta for, niekedy sa az nechce verit ze to je hra)
    ale to oni urcite nespravia. ale je mi to nejak jedno, aj tak na to urcite vide podobny enhanced mod. aj tak sa najviac tesim na novu obrovsku mapu. skoda ze tie gta misie su taka nuda.
  • Prosím, ať je hlavní postava sympatičtější než předchozí dvě.
    • CJ byl největší pohodář a Niko příjemný chlapík. Nová postava bude určitě taky zajímavá.
  • Je nacase koupit konzoli, asi ps3, na PC to asi nevyjde a kdyz jo, tak po roce... Stejne tech her me tam laka hodne.
    • Boze kup xbox 360 lepši grafika prostě všchno *14*
    • Phillios191
      Jen aby ti nevyšla konzolovka po roce *1* *1*
      • to se opravdu nestane.
  • Leonidasss
    Stylu San Andreas bych se vůbec nebráníl, je to pro mě nejzábavnější GTAčko, v GTA IV pro mě byla většina misí nudných a tak nějak i ten příběh nic moc a oproti SA se tam skoro nic jiného dělat nedalo.
  • Podla toho loga to vyzerá na návrat do SA, žeby počiatky Groove Street Gangu ?!! Inak dúfam že tam budú nejaké dedinky a vráti sa vtipnost z čias GTA Vice City a SA. V IV to dost chýbalo. Vážnost mi ku GTA moc nesadla.
    • dilinja
      coze Republican Space Rangers,PissWasser nebyli dost vtipny?
    • a nebo V jako Vice City :)) kéž by
  • Jo jo, kéž by se to podobalo rozlohou a prostředím San Andreas, které mimochodem dodnes hraji po MultiPlayeru a stále mne to baví. *3*
  • sakra at si to ti lidi koupi jako ja a nestahujou to jak dmnti a vyjde to i na konzole i na pc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit