Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michaliuz18
    snad si zachovaj klasicky rpg svet jaky mame kazdej rad
    zadne novodobe casual hovadiny, pekne na urovni gothica a risenu 1 ..zadnej arcanie styl ani nic ako predpotopne jak reckoning
    Chceme (aspon ja osobne) rpg ako ze starych zlatych dob
    (dikybohu ze tam nedali znova piraty..meji rozum chlapci)
  • Jinak postupné zjednodušování herních mechanizmů v PB hrách je asi nejlépe pozorovatelné na (ne)možnosti plavat- v prvním díle se dalo plavat nad i pod hladinou vody + byl hrdina v řece unášen vodním proudem, v druhém dílu již vliv vodního proudu nebyl, ve třetím se již nedalo potápět a v prvním risenu již nešlo plavat vůbec- v případě že hrdina spadnul do vody následovala buďto animace s vodní příšerou popřípadě probuzení na nejbližším břehu. V risen 2 již nebyla ani ona animace a hrdina se ihned po skoku do vody automaticky objevil znovu na břehu.
  • Oznámení Risen 3 jsem očekával již delší dobu a piranhe mě v tomto ohledu nezklamaly (nepřekvapily), snad to dopadne (dobře!). Z uveřejněných screenshotů zatím zcela nadšený nejsem, v podstatě všechny PB hry jsou s každou další hrou (alespoň po vizuální stránce) více a více stylizované- barevnější a méně opravdově vypající. Od veskrze realisticky vypadající hry ala TES či Arx fatalis se jejich hry více a více podobají počinům typu Fable či Kingdoms of amalur, Risen 3 bude zdá se v tomto dle mého názoru nemylém trendu bude pokračovat. Stejně tak se obávám aby se nepokračovalo i v trendu zjednodušování některých herních mechanizmů jehož sme byli svědky především v případě risen 2,ale pozorovatelný byl již dřív.
  • Pokud to naváže na kvalitu jedničky, tak si rád zahraju :-)
    • delate si legraci ze?
  • Neni na těch obrazcích klášter mágů z gothicu 2
    • ucho
      taky jsem si říkal. ono i ten záběr s golemem či co to je, ten tam nedaleko taky byl. i když nebyl myslím ohnivej...
  • 1 super 2 už tak ne (prostě z toho gothic nebyl už cítit ani vzdáleně). Tak snad se 3 povede.
    • nesúhlasím
      • Aha píšeš o Risen... sorry! súhlasím :D :D
  • maros.goc
    nikde nie je napísané, že Risen 3 bude v stredoveku :) obalka PC Games hovorí "Das Neue Piranha-Rolenspiel: Offene Spielwelt und geniales Mittelalter-Feeling" ...čiže nie stredovek, ale "len" stredoveký feeling :)
  • ja dufam ze to bude navrat ku korenom... Risen 2 som zmazal po 4 minutach
    • Keyz
      Zajímavý, jak to víš přesně na čas :)
      • hrubý odhad :)
        pamatam si ze som si pozrel intro, spravil par krokov, skusil bojovat, uvidel ze je to blbost a zmazal
    • Mna Risen bavil od zaciatku az do konca, oba diely, stale je z toho citit Gothic
      • Netušil jsem, že v Gothicu byly zbraně na dálku přesílené a nabíjely se pomocí časovače. Taky si nějak nevzpomínám, že by byly v Gothicu NPC postavy nesmrtelné a pořád běhaly hráči za zády jako ochranka.
        • za zady nikdy nezapomínej na Gorna to nebyl bodyguard ale tank *1*
  • Malleth
    Please don't suck
  • PravyMonty
    Řeknu to takhle, pokud to zkazí, tak je dobře, že se to jmenuje Risen, alespoň to ještě více nepošlape jméno Gothicu(Trojka a čtyřka byly dost špatné.).
    • Štvorku ale nerobili Piranha bytes. Ostatne, Arcaniu do série Gothic osobne ani nerátam.
    • Trojka mě dost bavila. Pořád to bylo takové grindění harampádí, což byla jedna z věcí které jsem na gothicu nejvíc miloval. S dalšími public patchy už to byla celkem hratelná hra :) Jinak 1,2 = špička rpg žánru, ne-li absolutně nejlepší.
      • s posledním community patchem je to zábava ale na G1 a G2 to samozřejmě nemá x)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit