Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Risen 1 byl pro mě fakt zážitek, Risen 2 jsem asi po 20 minutách hraní odinstaloval - soubojovej systém, vůbec to ovládání mě tak odradilo... Tak snad se s 3 polepší no.
  • Paráda, všechny díly Gothic i Risen jsem si hodně užil takže se těším. Nevím jestli se mi to zdá, ale moc RPG ted v poslední době nevychází, zvlášť RPG podobného typu. Věřím, že se jim to povede :)
  • Inak šušká sa, že Risen 1 a 2 majú výjsť na gog.com
  • MrSanta
    Otázečka: podporuje Risen PC verze X360 ovladač? Chtěl jsem se juknout pro informaci na Steam, ale ten je nějak kaput. Asi všichni kupujou Ramba...
    EDIT: Tak Steam už se zase rozběhnul a vypadá to, že hra X360 ovladač oficiálně nepodporuje.
  • Thornwald
    Z těch obázků na mě kouká gothic :)
    Prosím ať je to jako starej dobrej gothic..
  • maros.goc
    Risen 1 bola vazne paradna a dlha RPG majuca specificky feeling hier Gothic 1 - 3 :-) skoda ze dvojku uz moj pc nespusti :-(... Co sa tyka Risen 3, dufam ze neprinesu navlas rovnaky styl hratelnosti ako 1, ktorá zase uplne vykradala Gothic :-) uprimne sa priznam ze asi by ma to znova hrat to iste asi uz nebavilo, navysr je to uz dost zastaralý systém
    • Možná buď i rád, že ten Risen 2 nespustíš. Hra byla dosti velké zklamání, po 4 či 5 hodinách jsem ji musel vypnout. A to jsem se snažil.
  • Hmmm doufejme, že se vzchopí. G1,2,3 byly výborné hry, u kterých jsem proseděl mládí. Jedna z nejlepších herních sérií vůbec. Pak přišel Risen, který mě sice také chytl, ale byl znatelně slabší, než původní Gothic. No a nakonec se objevil Risen 2 a to byla holá katastrofa.

Přeju Piraním úspěch, nicméně jsem trošku skeptický...
    *1*
  • RazorProduction
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uvedu to na spravnu miru,hrajem asi 6 dny od dnes gothic 3 z patchem 1.75 (takze keci o bugu si strcte)... a usem chtel novej gothic nebo risen,nj po pravde kdis sem si mal vybrat hrat risen 2 nebo gothic 3 tak us poznate otpovet,PB vy delat stredoveku atmosferu a toto vomne vsbudzuje nadeje nato ze to us bude konecne nastupce gothic 1 as 2...nejlip spojit univerzum gothic a risen a sem heppy *3* *14*
    • Podle profilu jsi Slovak. Zkus psat v rodnem jazyce,cestina ti ocividne nejde.
    • Ach to školství
    • moje oči krvácí, číst takovej paskvil.
      • Jednou za čas na fórech zkousnu kde co. Nejsem Grammar Nazi. Ale tohle je šílenost.
  • Z obrázků to vypadá víc fantasy než Risen 1.
  • Tak za mě teda zklamání. Čekal jsem, že po tom, co se práva na značku Gothic vrátí do Piranha Bytes, tak budou pokračovat se značkou Gothic.
    Každopádně budu sledovat, ale pokračování Gothicu bych teda mnohem radši.
    • Jde jen o jmeno. Risen 3 bude pocitam ze vsech tri dilu Risen serie Gothicu nejblize. Ja jsem take cekal, ze prijdou s Gothicem, ale ne, ze bych radeji videl Gothica nez Risen, spis jsem pocital, ze by jim pouziti Gothic znacky vydelalo o nejaky ten dolar/euro vic a ze oni se toho tedy chytnou.
    • michaliuz18
      gothic je uz cely zabudnuty, poucili sa z chyb arcanie, a boja sa pichnut do toho isteho hoooovna druhy krat
      preto radsej risen, ten mal lepsie ohlasy
      mozno po risene pride nejaky remake na gothic ..no NIE pokracovanie ,lebo nema to ako pokracovat kezde to arcania uplne pochovala, aj vedlajsie gothic postavy ako diego
      • RazorProduction
        michaliuz18 : aj negramotna opice vi ze gothic 4 nedelala PB idijote...
        • Asi to bude pravda, když to víš.
          • V době kdy se vyvíjel G4 pracovali na Risenu
      • Arcanii i G3 by měli zapomenout že kdy vznikly a pokračovat od druhého dílu.
        • G4 byla katastrofa , hlavne datadisk.
          G3 enhanced edice byla lepsi jak G2.
          • G3 nesahá G1,2 ani po kotníky a to včetně enhanced edition.
            • Kozy
              I tak to bylo lepší RPG než TES.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit