Přejít na výpis diskuzí
Odkaz Deus Ex je znát: Dishonored vás nechá hrát, jak chcete
12.7.2011 | Petr Poláček
30 příspěvků
-
To nemůže být ani v roce dva tisíce jedenáct každý kohout(ek) opravdu kulatý a ne jen hranatoidní? :-(
-
Hmm .. tak to mě trošku zklamalo :( Já jsem se těšil na ten krásný "half life" vesmír a ono z toho vyleze nakonec úplně něco jíného, tím artworkem si teda u mě nepřidali na důvěryhodnosti. *8*
-
a ked uz chces priklad, tak Thief 3
-
AI a dynamika světa jsou dány systémem? O_o
-
Já to jedině vítám. Jen ať se konečně začne zpracovávat umělá inteligence na úrovni roku 2011. A ne, nemyslím velmi přesné a takřka nepřemožitelné nepřátele. Myslím schopnost A.I. uvažovat o virtuálním prostoru, vlastních možnostech a dělat dle toho rozhodnutí.
Příklad za všechny - proč ve výškách graficky krásného Assasin's Creed (rok 2007) nepřátelé skáčí tak akorát, aby je hráč mohl shodit? Proč šplhají po žebříku nahoru, když na konci žebříku stojí hráč a jednoho po druhém je háže dolů?
A než se do mne někdo pustí - Bushido Blade 2, platforma PSX, rok 1998. Hráč u okraje římsy, A.I. protivník dole pod římsou. Nešplhá za hráčem. Pokud hráč odejde od římsy a překročí určitou vzdálenost, A.I. vyleze na římsu (lze doběhnout a seknout, ale rozhodně se nejedná o jistý zásah bezbranné šplhající postavy). Primitivní, ale účinné. -
nechce sa mi stale o tom istom, treba kus obmenovat :D
-
Koukám, že diskuze o grafice vychází z módy a novým trendem se stává diskuze o AI. To zas bude *1*
-
ak to bude na ps3+xbox, tak su to len PR tlachy, tieto systemy nedokazu vygenerovat meniaci sa svet a kvalitnu AI *7*
-
Zní mi to jako spousta krásných slibů.
-
tohle bude pecka! Doufám, že nebudu zklamán!