-
kdo dělal češtinu?
-
-
Comgad, ostatně hru i vydává u nás.
-
-
Myslim, ze adventury jsou pro PC skoro mrtve. Kde by urcite uspely jsou mobilni telefony (Android, iOS) viz. Broken Sword. Lidi uz proste nemaji moc casu travit herni cas u PC, ale na cestach v MHD,vlaku, busu, prip. doma v posteli nebo na WC. *3*
-
-
Nemají moc času trávit u PC? Já teda bych rozhodně teda neseděl na WC a při kálení nebo v v MHD hrál nějakou adventuru třeba Walking Dead kterou hraji,protože mi to příjde dosti nepohodlné *7*
-
-
Musim ochránit Clementine! "žbluňk"
-
-
Myslím, že jsi slušně mimo. Dobrá adventura se nedá na malém displeji pořádně vychutnat (to malé berte jako porovnání s monitorem). Na mobil patří Angry Birds a podobné ptákoviny (pěkné spojení). Daedalic Entertainment vypouštějí ven adventury každou chvíli, Wadjet Eye Games se soustřeďují na více "retro" nezávislý přístup, Telltale Games si jedou svoje 3D adventury, pak je tu další Kickstarter skupina vedená Double Fine a Revolution Software a k tomu to jestě ne Steam Greenlight zkouší několik indie kousků. Takže si ty soudy nechej pro sebe.
-
Myslím, že tak trochu troluješ...
-
www.adventuregamers.com
-
Mrtvé? Na PC? Řiká ti něco Daedalic Entertainment?!
-
-
Nejsem žádný rasista, ale vždycky když vidím recenzi od nějaké ženské, tak mě to naplní nedůvěrou.
-
-
Souhlas
-
jsem na tom uplne stejne :-)
-
Mě vždycky naplní nedůvěrou, když vidím příspěvek od tebe :). Apropo, já jsem pro recenze od fraucimóru... Například ve vysokém kuchařství je víc kuchařů než kuchařek, a to je to "ženská disciplína". Jen tak dál!
-
-
Jasně, sposta mužů je dobrých v "ženských disciplínách". Jen škoda, že to neplatí i naopak. *7* (ježiš, to zas bude mínusů *2* )
-
-
S rasistou jsi mě pobavil. *1* Nebo je snad Lucka z Afriky??
Ty očividně postrádáš nejen elementární vzdělání, ale jsi i primitiv (docela ti přeju, aby ti jednou šéfovala ženská... I když jí to možná nepřeju). -
-
Kdo je u tebe primitiv ty blbe? Schválně jsem použil slovo rasista, abych pobavil, což se i povedlo jak sám píšeš. Člověk už tady nemůže vyjádřit ani svůj pocit, aniž by mu nějaký rádoby jasnovidec s absencí pro humor začal kázat o vzdělání. *7*
-
-
Futurionovi a ostatním: jste takhle prudérní i naživo? Měli byste se víc smát!
-
No jistě. Ty jsi nás vlastně jen zkoušel. Ale jdi ty brepto. Jsi hlupák, co ani nezná význam slov, která používá. Je mi tě líto.
-
-
-
víc ženských-hornic
-
-
Ženská disciplína to je, ale chlapi vaří líp.
A absolutně nic proti gastronomii, ale mohli byste být k textu od Lucky konstruktivnější, než že „je to od ženské, což mě naplní nedůvěrou“? Nejen chlapi-pisálci rádi čtou, jak se čtenářům článek líbí. -
-
No, takhle sem to taky myslel, blbě sem to napsal. Prostě to bejvá všeobecně tak, že ženská čsto vynikne v ryze chlapských záležitostech, a naopak.
-
-
-
LOL rasista?.. když už tak sexista *15*
-
Tak to potom asi budeš sexista :).
-
-
Vidím že spoustě zabedněnců tady, humor moc neříká...
-
Mám nad uchem výhodu, že jsem ty předchozí hry hrál, takže mi tak nějak postačí i jen ten lehce otrávený dojem, který z recenze dost číší, ale uznávám, že je to jedna z těch chudších. Poslední Sherlock je podle mě vcelku velká hra, která by si zasloužila víc prostoru než ty XBLA záležitosti.
Ony předchozí hry měly také tunu much. Namátkou - v Rozparovači vám hra nutí podezřelé, u kterých by to soudného detektiva/hráče vůbec nenapadlo; a ten konec taky za moc nestojí. Ale Sherlock a atmosféra to nakonec vždycky zachrání, což předpokládám bude i tento případ. Navíc ten příběh vypadá fakt moc dobře.
Určitě koupím, z hardwarových důvodů tentokrát už na xko.