Přejít na výpis diskuzí
Odladěný System Shock 2 bude od zítřka v prodeji na GoGu
13.2.2013 | Petr Poláček
103 příspěvků
-
SHODAN, pamatna to recenze na SS1 od Ice a Andrewa... lejzrove brusle nasadim a uz si ficim...
-
Zpráva dne! *14*
-
GoG vládne - System Shock je jeden z mejch velkejch herních restů. Plán na víkend je jasnej *14*.
-
-
Za víkned....prober se, starší hry nebyly na pár hodin...tohel za víkend nedáš.
-
-
Neříkal jsem, že to za ten víkend stihnu dohrát *3*
-
-
-
Jelikož mě SS2 v minulosti záhadným způsobem minul, tak do toho určitě půjdu.
-
Jestli to opravdu půjde hrát v pohodě pak se těším.
Jaké modifikace to bude obsahovat? -
Možná mě ukamenujete, ale... Zmínili se také o tom, že to jde hrát v Coopu?? :) Já jen že mám problém, že se u takových her do nich moc zažeru a pak sem pos*anej až za ušima a až v coopu jsem byl schopnej to hrát delší dobu s kámošem. Jó to byly časy.
-
Jednou jsem se snažil hrát jedničku... nešlo to, bylo to na mě moc... jiný, řek bych... ale pořád mám v hlavě myšlenku, že si to někdy zahrát musim...
-
-
SS2 se fakt ovládá jako většina moderních her. SS1 snad ještě nepodporovala rozhlížení myší, ale je to let, možná se pletu.
-
-
mouse look neuměla. Dneska už ho zprovozňuje mod.
-
-
-
Tak se to nakonec podařilo? Přiznám se, že je to pro mě trochu šok, myslel jsem si, že ta licence je navěky zabitá *8*
-
system co? jooo, jasnyy...
-
Pro mě nejlepš hra všech dob. Dodneška si pamatuju spoustu audiologů. Prostě klenot jakej už asi nikdo neudělá. Snad jedině Kickstarter by mohl oživit původní tým, ale čert ví jak je to s licencí. Moc rád bych Shodan nakopal znovu řiť.
Celkem by mě zajímalo jakej názor budou mít na hru lidi z nové generace. *3* -
-
bez autohealu a navíc v nelineárních levelech to vzdaj po dvou hodinách
-
-
Po dvou hodínách? Jestli do 5 minut od spuštění někoho nezastřelí nebo umřou, jdou od toho.
-
-