Přejít na výpis diskuzí
Odvrácená strana augmentací z antikampaně Deus Ex 3
21.7.2011 | Petr Poláček
60 příspěvků
-
Bohuzel se blizime tomuto stavu v samotne realite: http://www.osud.cz/pentagon-pripravuje-utok-na-nektere-casti-mozku-lidi-video
-
... no do prdele!
-
No stáhl sem si tu uniklou prewiev verzi, a musím říct že grafika mě moc nenatchla, ale nedávám tomu nějaké mínus... ale jinak hrací systém a příběh a ty možnosti ( plížení, nebo čistě střílet a střilet, pomalu zabíjet, schovat těla a okrást ) ty mi tu hru dělají hodně dobrou. Akorát jediný mínus které bych ji vytkl po hraní prewiev verze, je ovladání myší. To opravdu není moc dobré nastavené ale v plné verzi kterou si určitě koupím doufám že bude dotažené. Proč je mínus zrovna ovládaní myši? Když jste schovaní za překážkou, a chcete se vyklonit a začit střílet, nemužete skoro vubéc zamiřovat, a když už tak strašně hrozně se to dělá, hlavně při střílení kvůli asi zpětnému rázu to nejde, tento důvod bych pochopil jako fyziku ve hře ale když už přestanu střílet a i přesto jde blbě zamířít? ... no byla to uniklá prewiev verze, takže s plnou verzí to není možné srovnávat, ale u mě má hra velke + ...
-
Naprosto s tebou souhlasim, hlavne s druhou vetou.
-
bohuzial cela video kampan vyzera ovela ovela lepsie,ako ukazky z hry.... *9*
-
Tohle, obzvláště po tý nekonečný řadě gameplayů z prvních misí, je na beton nejlepší video z DE3. A jeden z nejlepších trailerů na hru, co jsem kdy měl tu čest vidět.
-
Ach jo, videjko hezky, vypada to jako upoutavka na novej serialek na AXN SyFy. Ten ale asi nebude, nevadi. Tuhle hru kupuju na 100%
-
Video je parádne , no mám takého silného tušáka že hra tak parádna ani zdaleka nebude.
-
Obcas se souvislost da najit .... kdyz je neco spatne, musi se udelat bigass reklama, at si to koupi ... takovej teleshopping ... Ale verim ze tahle hra nepotrebuje Horsta aby se prodala
-
JA CHCU FILM DEUS EX!!!!!
Ale ne podle hry samotne, ale proste na tento princip - boj lidi proti te spolecnosti. -
Keby radšej tie peniaze vrazili do hry ako do týchto reklamných videí aj keď sú výborné.
-
anebo jinak
shlednutí prvního gameplaye, zhodnocení zachycených informací a jejich vyhodnocení a veřejná distribuce, s tím ukončení a chladné čekání na první recenze
naproti tomu, oznámení a po prvním shlednutí fanatické nadšení, propukající s každou novou informací. irracionální emotivní přístup -
Zajimal by me zdroj tohoto videa, v clanku to neni uvedeno.
-
Mně to přijde spíš naopak. Nejdřív rozhořčené nadávky, že kazí legendu a po té betě většinou kladné ohlasy
-
Nebudu hodnotit hru, vzhledem k tomu že sem ji nehrál. Ale tohle video je opravdu perfektní.
-
mno pocitam, ze to dopadne jako s falloutem...nejdriv plno ocekavani a pak jen namitky, ze uz to neni stary dobry F1,2 ...
-
Ta souvislost mi nějak uniká *6* ...
-
Ta hra bude nehorázná srágora, podle množství peněz utopených v reklamě.
-
Pěkný. Předevčírem sem měl kolem půlnoci slabou chvilku a stáhnul uniklou betu, spustil, rozhlédl se po první místnosti a pak vzal rozum do hrsti a hned odinstaloval.;) Nalákalo mě to fest.
-
Velmi dobré, vhodné pro aplikaci nového smajlíka *14*