Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra dostane 8, 9 = jeeee, podplacene, proc porad davaji jen vysoka hodnoceni, fuuuuj

    Hra dostane 5 = jeeee, oni jsou zli, zaujati, neumi to hrat

    Brekot ftw *5*
  • Nevím jak ostatní, ale já teda z týhle recenze nejsem vůbec moudrej. Dověděl jsem se vlastně jen, že to má dobrej příběh, blbej level design a nějaký problémový ovládání...

    Tím tahovým systémem boje v reálném čase se myslí jako co? Kdybych neviděl screenshoty tak bych si pod tímhle představil souboje alá Final Fantasy. Jak funguje ovládání dvou postav najednou taky netuším. Vypadá to jako zásadní fičury týhle hry, snad by to teda mohlo být aspoň trochu vysvětleno.
    • Keyz
      Recenze by měla mít nějakou formální a obsahovou stránku.Prostě je nesmysl,že to je celé subjektivní.Recenze existuje dlouho a v každém oboru jsou nějaká pravidla co tam má být.
      Pak by byla naprosto na prd kdyby si tam každý dával/nedával co chce.
      • 13_11
        Dlouhodobě sleduji tvé (a nejen tvé, bohužel) nepochopení pojmu recenze. Pokud nejde o hromadný trolling, pak mě vážně zajímá:

        1) Pověz mi, jaká pravidla mají v recenzích být a na portálu GAMES.cz nejsou?
        2) V čem je na prd, že si autor do recenze dává cokoliv, co chce a co mu/jí připadá důležité v recenzi zmínit?
        3) Rozepiš se, prosím, na téma: formální a obsahová stránka recenze. Děkuji.
    • Naprostej souhlas, recenze by mohla být tak o 3 nebo 4 odstavce delší.
    • Mě přijde, že je ta recenze useklá. :|
  • MikeiXX
    Lucie Jiříková je nejvytíženější recenzent na GAMES. :) Vemte ji někdy do FightClubu.
    • ales.smutny
      Hele a tohle je přesně ten přístup, který by se měl aplikovat! Pro mě je GoT taky tak trochu guilty pleasure a dal jsem jí v té recenzi pět - a jsem rád, že si z toho někdo dokázal vybrat to dobré a překousnout to, proč jsem tomu prostě to průměrné hodnocení musel napálit - protože i na to tam poukazuju.
      Je potřeba číst text, analyzovat ho, zhodnotit si sám, zda daná pro a proti osobně (ne)vyhovují danému hráči. Takže díky:)
      • Dobře, ale já z téhle recenze moc moudrý nejsem. Vlastně nevím nic, často jsou tady recenze bezkonkurenční (proto se těméř nezapojuju do komentářů), ale tahle je krátká, člověk o hře neví nic a dobré vlastosti téhle hry zůstaly nepopsané.
  • Odulin
    Sice za 5, ale stejně mě to stále láká a negativa zmíněná v recenzi by pro mě nemusla být fatální. No a před chvílí koukám vyšla pc waryna, takže za zkoušku nic nedám a pak se uvidí.:)
    • Tak dej potom vědět. Taky mě ta hra hodně zaujala.
  • Zayl
    No recenze buď jak buď, zaujal mě úvod. A napadlo mě: Jsme přesyceni proto, že se například high-fantasy moc nemění a nebo proto že vývojáři a originální mechanika jsou dva pojmy které se skoro nepotkávají?

    Od mount and blade se v oblasti melee bojů pokročilo přesně nikam. Od ... pradavných dob ultimy je magie furt stejně udělaná a jediný rozdíl který mě napadá byl v Two Worlds 2 a i tak ten systém nebyl propracovaný tak, jak bylo třeba. Kam se pohlo vyprávění příběhu? Dialogy zažily (podlě mě) přešlap s růžicí (aspoň v RPG) ale jinak je to taky furt to samé.

    Možná nevadí že po milionté mluvím s elfem, ale to, že zážitek z hraní je totožný. Koneckonců archetypy standartní fantasy jsou populární z dobrého důvodu a hra je médium interaktivní.
  • No je to becko jako hrom, a ja celkem lituju, ze jsem si teda na tu warezynu nepockal.
    V prvni pulce to az tak nebolelo, ale nakonec jsem to dohral fakt spis z donuceni.
    Ze je level design podprumernej, to je teda hodne silnej eufemismus - nektery lokace jsou OK, ale tolik neprirozenejch, odflaklejch koridoru me teda snad nikdo jeste probihat nenutil.
    Soubojovej system a sekance v "AI" nejsou o mnoho lepsi. Jestli to ma byt evoluce systemu Dragon Age, tak mi tu budoucnost hosi malujou hodne cernou...
    Ani z toho pribehu a dialogu bych teda nebyl nijak odvazanej. Ze je to asi nejlepsi cast hry je fakt, ale to prohozeni roli mohli vytezit daleko lip, a scenar celkove mi nijak vyrazne nad prumer necouha. Hlavne v zaveru jsem se nejednou musel az smat (slow-clap od dvou ruznych padouchu behem nejakych patnacti minut, na to uz musi mit scenarista fakt koule : D). Nejaky pnuti a ustepacny poznamky mezi protagonisty mi taky neprijdou nejak objevny. Semtam Styx mozna neco slusnyho zahlasi, ale ze by to byla nejaka parada? Vzdyt je taky celej pres sablonu. A to vecny f*ckovani casto pusobi fakt strasne nucene.
    Taky se mi vubec nelibi, kdyz me podobna hra stavi do situaci, kde teda rozhodne nechci byt. Moznosti rozhodovani prakticky nulovy, a ani ja drsnak vazne nechci z uplne stupidnich duvodu upalovat hromadu (klidne mozny ze vlastne nevinnejch) lidi.
    Ta hra se snazi byt tak hrozne dospela, az mi misty pripadalo, ze ji psal prumerne inteligentni pubertak. Rekl bych, ze je to snad kontraproduktivnejsi, nez v tom Dragon Age.
    S vetsim rozpoctem by urcite dokazali vic, ale takhle ta petka sedi jak zadel na hrnec, a je to presne ukazka toho, ze cela hodnotici stupnice se VYUZIVA! TOHLE je prumerna hra. Mohlo byt jeste MNOHEM hur, ale i ty "mainstreamovky s chybama" typu prvni Assassin, u kterych se nad nejakym 7-8 hodnocenim tak hystercilo, jsou proste mnohem dotazenejsi.
    Tady me nakonec asi nejvic potesila hudba. I kdyz i u ni je znat, ze by se asi hodilo jeste par smyccu navic, je prevazne prijemne "anti-mainstreamfantasy" komorni, a urcite je to jeden z tech zajimavejsich soundtracku, a mozna nejlepsi (nejmin rozporuplnej) aspekt hry.
    • assasin je tak isto za 5 v hodnoteni a ostatne diely su na 6 pretoze sa zlepsilo ovladanie.
      • a přitom je AC hra století :D
      • Ok.
        Kdyz rikas...
  • Nechápu .. Tuhle recenzi opravdu musela dělat opice (bez urážky) , protože takhle mě osobně nebavil ani Skyrim apod .. Má to jen jedinou chybu .. Málo EQ , jsem zběratel ,takže chcu projít všechno na nejtěžší obtížnost a najít vše co ve hře jde :) Bomba hra a doporučuju , nedívat se na hodnocení recenze .. :)
    • Jen jeden fakt je zřejmý a to ,že IQ opice máš ty.Za prvé,nemůžeš o někom napsat,že je opice,ale ať se neurazí(to by neurazilo jen člověka,který touží být opicí) a za druhé recenze přesně vystihla moje myšlenky ohledně hry. Hraji pc hry už pár let a nedotažená a nepropracovaná hra se pozná hned. Když píšeš o tom jak tě hra strašně baví,tak asi rád běháš trapnými mapami,kde je tvůj jediný úkol vybít skupinky nepřátel.Hra se schovává za dobrou grafiku a nápad,ale je nudná a nedotažená,škoda,protože má velký potenciál a kdyby si s ní Spiders více pohráli,mohla mít hodnocení 9/10. Recenze je přesná,hru nedoporučuji!
  • Hru jsem si koupil hned, jak vyšla. Rád hraju za orky, půlorky, skřety apod. Takže tahle hra je trochu moje srdcovka. Souboje se zpomalením jsou zábavné. Jen to chce si pohrát s tvorbou postav. Styx se mi celkem daří. Stavím ho přes agility a stealth. Arkail se mi moc nepoved. Šel jsem hlavně přes sílu. Potřebuje spíš stability a vůli, aby mohl opakovat skills bez přerušení. Jinak ho trhají na maděru. Zatím jsem nevyzkoušel volbu zmáčknutí navolené jedné klávesy pro kooperativní útok obou zaráz. Jo a ta záležitost s beserkem je skvělá a dá se využívat. Kdo to nechce, může navolit skill "uvolnění". Škoda jen, že ženský tam jsou ohyzdný *4*
    • Tak jsem to už naladil a vyzkoušel. Styx nepříteli sníží defence a rozhodí stability. Arkail jej v těsném sledu za útoky Styxe strašlivě praští kyjem jako vagón.
  • Nedalo mi to se nepodívat jak ten soubojový systém vypadá ...
    http://www.youtube.com/watch?v=g93mKDZ0i2E
    • na něčem podobném dojela hra o trůny
    • Cosi
      To nemohli udělat obyčejnou mlátičku? To si tam museli dosadit takovou zhovadilost?
      • je to špatný když jeden obrovskej ork zabíjí jednoho člověka minutu a mezitim do něj ostatní nepřátelé mlátí hlava nehlava. člověk si nakliká "kombo" a pak se jen nudí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit