Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dost možná že to uvidí právě u D3
  • jenom díky tomu skutečně ne *2*
  • V první řadě se mi nelíbí "protiuživatelské ochrany" tohoto stylu, copak je normální hrát s nutností připojení? I Dark Souls bylo pořešené pro offline - sice to nebylo ono, ale při výpadku netu se to alespoň dalo hrát dál. A to jsem ani nezmínil ty četné stížnosti na lag...
    A další věc: to, že D2 mělo obrovský úspěch a servery běžely dlouho ještě neznamená, že tomu tak bude i u D3, to ti nikdo nezaručí... *13*
  • Shania
    Blizz neni EA, videl jsi snad, ze by odstavili už nějakou hru?
  • Třeba Six Feet Under *1*
  • Píše metrosexuální šampónek:-D
  • A kdyže Blizz vypne servery? Já si rád zahraju i 10 let starou hru když je dobrá. To mi chcete tvrdit, že jakmile se rozhodnou pro vypnutí serverů, tak si to v životě nezahraju? A vydání offline patche po několika letech? Kde žiješ? Ani nevíš, zdali je to vůbec možné a kdyby se Blizz staral pořádně o svoje hry jak ty říkáš, tak nedopustí tohle - ti se starají leda o svou šrajtofli. Ne ne ne, ti moje peníze neuvidí, ne za tento výtvor.
  • pustit k tomu cokoliv jiného než Sepulturu? *1*
  • Pecka, to je potom o to větší masochizmus. Vědět o těch itemech a věděť, že se k nim HRANÍM HRY nikdy nedopracuju. Cool.
  • Blizzard na to kašle, i na bottery. Stačí se podívat na diabloprogress.com. Haluz itemy, které používá třeba 30 lidí najdenou (nemožný, aby takový item na chlup stejný dropl 30x), počet elite kills nereálný pro člověka i kdyby hrál 20 hodin denně od vydání atd. - a ty postavy jsou pořád aktivní. Tenhle skvělý systém statistik (který bohužel Blizzard nějak nevyužívá) umožňuje vidět veškerý progress všech lidí v Diablu 3, kde naprosto jednouše lze detekovat bottery a oni nic nedělají, lol...
  • A největší sranda je to, že se nikde nepíše o dupe technikách v D3, které Blizzard nebanuje.
  • Hochu, ty mas fakt dost :))) Porad tisic duvodu, proc to nejde.
    Pro tvoje info, driv sem na aukci chodil, takze ve hre neni zadna legendarka, o ktery bych nevedel. Pak sem ale zmenil styl hrani a jsem happy.
  • Možná by tě měla zajímat, aspoň pro info, to jen aby sis uděla obrázek o tom, jak vypadají itemy, které v této hře nikdy nenajdeš...
  • Samozřejmě, že to byl podvod. Byl to podvod minimálně očima legit hráčů, protože to nebylo součástí legitimního hraní hry. To, že to Blizzard netrestal neznamená, že to tak nebylo. To je false argument. On to totiž ani trestat nemohl, protože to lze velmi těžko detekovat. Stejně jako u Diabla 3 botteři vesele botují a RMAH vesele obcházejí, Blizzard nemá páky...
  • Já jen, že pokud ti přijde v pořádku mít ty samé itemy za rok hraní, co má někdo za měsíc na AH (i když to není žádný cheat a je to součást hry), tak máš asi fakt hafo času, nebo hraješ pro e-peen. Škoda, že nikoho nezajímá, že si ty itemy na AH nekoupil. Tohle fakt nechápu. Hrát s tak mizernými dropy, jen abych u toho mohl sedět rok, farmil pořád to samé dokola. Kdyby Blizzard přidával aspoň nové questy, lokace, itemy jako v MMO (když už má prachy z RMAH), tak bych u toho taky seděl rok, ale tohle mi přijde na palici, sorry. A ještě to obhajovat, jak je to skvělá hra, nedávám. Je to možná tak těžce moneygrab nedodělaná hra, dobrá možná v základu...
  • Pc zlodejum bych zadny offline nedopraval, jenom diky tomu to ma takovy prodeje. *16*
  • So gay. *2*
  • Taky proto si PC verzi Diabla III. skutečně nepořídím *2*
  • Miluju prodavat veci na hardcore aukci. Tam lidi kupujou uplne vsechno, i modry prsteny na nizkym levelu. Takhle si asi predstavoval blizz, ze ma fungovat aukce. Akorat na sc se to vyvinulu trochu jinak spatnym smerem :D
  • Nakej sever povali jeste mnoho let. Stejne jako u D2. A i kdyby ne, tak neni zas takovej problem vydat po tolika letech offline patch. Blizzard se stara, coz je videt i na D3 ve verzi 1.08 nebo kolik.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit