Přejít na výpis diskuzí
Offline mód se pro PC verzi Diabla III skutečně nechystá
6.9.2013 | Adam Homola
190 příspěvků
-
Prosím?
-
to ma samozrejme i svoji stinnou stranku - spousta lidi ma rada "try before buy" a o tuhle cast trhu pristli. Navic tu je problem ten ze si ted koupim treba krabicovku za X korun a az se blizzard rozhodne ze servery pro D3 vypne, protoze tu je D5, tak jsem o ty penize prisel.
-
To uz sem samozrejme koukal a porad ty svoje veci hodnotim jako paradni itemy. Mne se taky nechce z battlenetu, jak tady nekdo psal.
-
Vsak bez aukce je to uplne v pohode i na HC inferno. A hlavne je to zabavnejsi a o to nam jde prece predevsim!
-
Lepší to v ničem néni. Néni potřeba rušit aukcu, ale upravit dropy na úroveň jak byla v D2 aby to lidi nenutilo aukcu používat a používali ju enom ti kdo chců opravdu dobrý equip, který hraním neseženů.
-
Vzdyt co muze byt lepsi nez si vzit barbarka, pustit si sepulturu a jit zmasakrovat s kamosema par tisic monster? Soudim, ze skoro nic!
-
del: Nakupovani na externich aukcich v Diablu 2 nebyl podvod. Blizz to sice nepodporoval,ale ani to nijak netrestal. Zadnej cheat to nebyl. Jen Blizz stvalo, ze na tom vydelava nekdo treti, tak si tu aukci u trojky poresil sam *3*
PS: ja samozrejme u D2 nikde na aukcich nenakupoval. Ale vim, jak to fungovalo. *8* -
To je vesely, jak tady pises, co budu citit a co zjistim :D Radsi se soustred na sebe, ja hraju od prvniho dne vydani diabla 3, takze me tezko muzes poucovat o necem. Prave ze bez aukce to muzu hrat klidne roky (snad nebudu :D). S aukci me to prestalo bavit po dvou mesicich.
A az me diablo3 nebude bavit, tak ho prestanu hrat a abudu vzpominat, jak sem si s touhle hrou uzil. Jaku u jinych skvelych her...Takhle snadne to je. -
Ekonomika itemu me vubec nezajima, kdyz nenakupuju na aukci. A crap mi fakt nepada.
-
"Chceme, aby se hráči PC verze cítili součástí té velké blizzardí komunity."
Ano to jsem strašně rád, že jsem členem komunity když (sám) bojuju s act bossem a najednou mi zamrzne obrazovka, kvůli lagu... Jaký to nádherný pocit sounáležitosti... -
Pravda boli?
-
Jsi píč usek umři na hemoroidy *6*
-
Tak to je husty,nemam hluboko dokapsi,rekl bych ze vydelavam hodne nad prumerne,ale dat za nejakou virtualni zbran 250 euro? To musi byt fakt cvoci a pak ze hry nevydelavaji.Pokud budou takovi lide tak nemaji duvod delat dobre hry,udelaj betu a on se vzdy najde nejaky b.l.b co to zaplati,fuj
-
zatím okolo 1.5mil a číslo stále stoupá *2*
-
Dobrej plán, akorát v datadisku zjistíš, že ty itemy, co máš, jsou crap a z každé druhé bedny padá lepší. GG. Ale pokud nemáš itemy z RMAH, může ti to bejt asi jedno, kromě teda toho investovaného času. *8*
-
Jasný, dneska jen padá 10x tolik legendárek, které jsou ale crap. Pojď mi povědět pohádku o tom, jak trifecta monopol (CC/CD/AS) neřídí celou ekonomiku itemů. Už vidím, jak si sám bez AH nafarmím trifecta itemy. To je tak, když je vše total random a když je systém postavený tak, že pokud je roll základního damage na zbrani crap, je úplně jedno, jakých dalších 6 affixů se rollne.
-
Asi mi něco uniklo. Hrál sem tu hru roky, ale nevěděl sem, že v Diablu 2 byl RMAH. Jestli máš na mysli d2jsp a kupování za real, tak to byl podvod, nepodporovaný Blizzardem, dupované itemy se mazaly. Obchod za real NEBYL OFICIÁLNÍ SOUČÁSTÍ HRY, lolmao. To, že někdo podváděl mě fakt mohlo být ukradené. Problém je v tom, že v Diablu 3 to podvod není a je to Blizzardem posvědceno, jsem nucen to používat, abych se mohl v té hře dostat k dobrým itemům, plus jsou k maximální efektivitě AH upraveny dropy na jackopt haluz úroveň, úplně někde jinde, než v Diablu 2...
-
No vidíš, Blizzard nepřišel ani o korunu, ještě vyvařil na RMAH a přesto byla PC verze betatestem pro tu konzolovou a v PC datadisku bude to, co už mělo bejt dávno v základní hře. A PvP nebude ani v tom datadisku, lol. Blizzmoneygrab.
-
To je velice pádný argument!
*5* -
del: Lol. Sure, there is a chance that you will find something decent after 1000 hours of playtime. Otherwise, that way ----------> AH
tahle veta asi platila pro D3 verze 1.0. Ale dneska uz ani nahodou.