Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mne ten drop rate na pc nizkej neprijde. Od kvetna 2012 se to dost zmenilo imho :) Konzole jsou samozrejme jina kava, to je jasne.
  • koukni se nekde na video ci obrazky itemu z konzolovych verzi, pak o tom co ti padlo v PC verzi uz nikdy nebudes mluvit jako o paradnich itemech.
  • Jenze je nizkej drop rate, aby vubec aukce mela smysl. A kdyz budu hrat bez aukce, tak se drop rate nezvedne. Se podivej na konzole, co lidem diky normalnimu dropu pada za loot.
  • (...) pro nás je to celé o rmah. Celou hru jsme navíc od prvního dne vyvíjeli pro rmah (...)
    fixed
  • Jak se to veme, v necem jo, v necem ne imho.
  • Chlapi, ja hraju jen hardcore a to od ledna tohoto roku. Na aukci nenakupuju, mam 3 sedesatky (max paragon 35), ted leveluju demon huntera. Tak mi nerikejte, ze to nejde bez aukce!
  • a to je lepší
  • Kdyz zrusis aukci, tak se bude obchodovat po staru jak v Diablu 2.
  • Ale i na pc se da hrat bez aukce. Ja to tak hraju, kamo taky tak.
  • Taky sem chvili uvazoval o koupi konzole kvuli diablu :D Ale diablo bez battlenetu? Nevim jesi bych si zvyknul. Asi ne.
  • Diablo 2 sem hral offline jen tehdy, kdyz mi nahodou nesel net. Jinak jedine battlenet. Takze mne osobne chybejici offline mod vubec nevadi. Ale zas chapu ty lidi, kery jsou nastvany, ze to chtej hrat treba na chatě že jo. Nebo umrou v hc na disconnect treba...
  • Ja mam uz skoro 700hodin a paradnich itemu sem nasel mnoho. Na sc i hc. Plno z nich pouzivam a plno z nich sem prodal za eur/stamilionu gold. Takze ja sem velice spokojen s dropem *5*
  • Tyhle veci se delaly i v D1 a D2. Takze asi nermas pravdu s tou aukci.
  • tak je třeba aby PCčkářům konzolisti udělali grátis betatest nového systému lootu co nám slíbil Blizz do datadisku.. *3* Blizz to párkrát překope a na PC v datáči už to bude cajkovní :)
  • ježiš to jsou zas debilní kecy proč to nejde. Narovinu, šlo by to. AH bych po úpravě lootu klidně zrušil. V době spuštění, kdy servery nejely bych byl klidně i "méně sociální" než musím být.. nehledě na HC, kdy mi kvůli lagu chcípla 59lvl postava.. a je mi fuk, jestli už to teď mají "odladěné", znovu na to nemám nervy ani náladu :D
  • hodne ale hodne mimo predstava... nicmene sni dal :-D
  • Ale kolik konzolistu to následně upírati už je vec druha a bohuzel ta podstatná ;)
  • Jack1947
    Njn, Be online ever... *9*
  • v D3 na PC mas RMAH(aukci za realne penize a maximalni castka tam jde dat 250e za 1item),
    z toho jdou penize blizzardu, 15% z prodane castky.
    na konzoli nemas ahcka,tim padem tam mohli dat lepsi drop a mnohem lepsi itemizaci
  • zaplatili i par tisic eur za 1zbran
    http://loothunter.net/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit