Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • O sobě ne.
  • Protože Activision Blizzard si myslí, že jejich lejno nesmrdí a jejich hry jsou něco víc, než ostatních.
  • Mas o programovani dost naivni predstavy. Zkus prenest program na binarni urovni z windows do dosu - to jest v ramci stejne hw architektury.
  • samozrejme, ze momentalne sa (minimalne PC <-> PS3) cela hra prepisuje. Inak by to ani neslo, vzhladom na kompletne rozdielnu architekturu. XBox to ma lepsie, vzhladom na to ze ma DirectX kniznice (iirc), ale stale je to o dost ine a toho prepisovania je tam dost.
  • Co myslis ... pojede D3 na novejch konzolich? Ja bych rek ze jo ... a co myslis, co ze za HW je v novym xboxu a psku? Aha, podprumerny PC ... A co myslis, jak se pisou hry? Vazne zijes v ty naivni predstave, ze se pro konzole cela hra prepisuje? Lol ... upravi se tak mozna par scriptu, a pouzije nativni spoustedlo. Ty potrebujes jen ty scripty.

A to nemluvim o ty moznosti, ze se cela konzole da emulovat.
  • D3 jsem nehral,ale delas si srandu ,ze nekdo vyhodi 250 euro za nejaky set do hry,kterou musel jeste pred tim zaplatit?
  • Tys ty datadisky videl? Marketingovy zvasty tak leda.
  • Ne, windows defaultne ropozna klidne 10 mysi, ale ma defaultne jeden kurzor, takze vsechny ovladaji prave ten. Coz neznamena, ze nelze velmi snadno klido kazdy dat vlastni. Nehlede na to, ze hry na splitscreen pro PC normalne existuji (a lze je hrat na dou klavesnicich / mysich) a vubec nemluve o tom, ze u PC neni problem hrat coop po siti ...

Navic 90% hracu by bohate stacilo, kdyby se offline dal hrat singl.
  • Podle tebe ... podle vsech ostatnich to naprosto vpohode funguje - klidne 10 klavesnic, pokud je mas kam pripojit. Defaultne se ti sice vsechny budou chovat jako "jedna", ale to uz je vec hry, aby si chytala kazdou zvlast.
  • Rozmyslal som nad tym, ale nakoniec som sa rozhodol ze na coop hranie s kamosmi pri pive si radsej pockam kym v Europe vyjde, a nasledne kupim, Dragon's Crown.
  • haha lol.
    To by musel by vazne sikovny haxor aby len tak 'prenasal' kod vytvoreny pre rozdielne architektury ^^
  • => ted se jen ceka na sikovnyho haxora, kterej porovna verzi pro konzoli a pro PC a prenese to na PC ... a pak tu bude kilometrovej clanek o tom, jak pirati okradaj bizzard ..
  • Ono je možno mít pouze jedno herní zařízení? To se musí měnit jedno za jedno?

Kurva, já mám PC a PSP. Mám radši PSP zahodit, jinak mě stihne trest nejvyšší?
  • Mluvíš o sobě?
  • žádná hra mi nestojí za to abych vyměnil PC za tu tvoji směšnou krabičku *3*
  • jj mňa to tiež nasralo a povedal som si, že kým to nespravia, tak to skrátka nemá zmysel

a to som mal len 40 abo koľko hodín na hc, na fóre som čítal, že jeden chcípol po 700h... tak to už je fakt na infarkt :)

Najlepšie boli daktoré hc streamy - manik farmí, zrazu chyba xxxx, je v menu, relog... mrtvy, maník : fuuuuuuck
    Alebo desync - maník farmí, ide okolo mobov akože ich zabíja, rewind 5s, mrtvy, maník : what the fuuuuuck

Ale fakt to v súčasnom stave nemá cenu, schytí človek dc pri arcane, plague abo desecrator a aní regen ani nič nepomôže
  • Imo d2 bolo oveľa ľahšie a tam si v poho mohol dať skoro všetko aj bez ubervecí s runami jak botd ak si mal dobrý build. Ale samozrejme keď si mal slabý gear, tak aj tam to trvalo strašne dlho na players 8.

V d3 aj keď máš dobrý build, tak skrátka zamrzneš a ďalej sa nepohneš, kým nemáš lepší gear. Hlavne na hc je to viditeľné, lebo tam skrátka zariskuješ a keď nevyjde, nažerieš sa hliny.

Na konzole podľa toho čo som videl to bude úplne o inom, ale master 6 tiež neni malina ak negrinduješ viackrát nižšie levely. My sme hrali na hard (asi mp3, nie som si isty) a par krat sme chcípli, ale zase sme mali vypité a až tak vážne sme to nebrali, skôr by som to pripísal zvykaniu si na ovládač a odvykaniu si od permawrath barbar a wd s lifesteal skornom.
  • troll spoted
  • Dekuji pc. Udelali nam za plnou cenu betu. Dekuji opicim, ze se vyvinuly. Dekuji Wilsonovi, ze umoznil aukce. Dekuji konzolim, ze umoznili konecne Diablo rozjeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! *1*
    Beer party s basou piva a redbullama ve ctyrech nemela chybu, este ted padam na drzku, ale parada jhak za starych lan casu. Predmenty padaj mnohem lepsi nez na pc *15* Tohle je az to Diablo 3 na ktery vsichni cekali! Bejt zarytym pcckarem koupim konzoli jenom kuli Diablu 3.
    Ps3 beat pc *16*
  • Trine 1 a 2. Tři klávesnice, tři myši a trochu handrkování s nastavením. Víc bych si jich ke kompu připojit netroufnul :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší