Přejít na výpis diskuzí
Offline mód se pro PC verzi Diabla III skutečně nechystá
6.9.2013 | Adam Homola
190 příspěvků
-
já se můžu jenom smát. blizny moje prachy už nikdy neuvidí *5*
-
Dik
-
Tak to je špatné a proto HC nehraju. Umřít v lagu, bych dostal infarkt...:D
-
ja by som bol spokojný aj s 5 minútami, ale teraz ti v diable postava stoji a nič nerobí aj 40 sekúnd :)
-
A když to srovnáš s Diablem 2 ? Tam je nejvyšší Hell myslim? Mám to momentálně nainstalované, abych si doplnil vzdělání:-) Rozumějte jsem velký fanda těchto klikfestů. První Diablo jsem hrál na PSX s bráchou coop a byla to řežba neskutečná, ale než jsem se dostal ke dvojce tak už vycházela 3ka no a launch se moc nevyvedl jak víme.. Každopádně teď mi dvojka přijde dost old school. PS3 mě na nějaký čas opustila, ale viděl bych to tak na vánoce i s tím Diablem a zahraju si zase s bráchou coop:-)
-
Právě, že to začli hrát kvůli hype z ohlášení datadisku. Až ale Blizzard opět nedodrží to, co slíbil, hráči odejdou. O uhlášení druhého datadisku, kde se opět Blizzard bude kát jak všechno vylepší a jak to udělal špatně, se opět nechají navábit jako ovečky a se slovy "když si ten nový patch/datadisk/whatever nehrál, tak to neodsuzuj" ti budou oponovat a označovat tě za hatera. To je nekonečný kolotoč oveček Blizzardu, bylo to už několikrát po vydání hry vždycky před patchema. Až hra bude za 10 let možná fakt stát za to, tak budou všichni hrozně chytrý a uctívat Blizzard, jak dobrou hru to zase udělal. To, že budou mít nakakáno na hlavě až zjistí, jak si s nima za ty roky Blizzard utíral řiť a kolik do toho už nacpali prachů z datadisků a RMAH, jim bude jedno.
-
Není tam náhodou odpočet 15 minut před odpojením serveru?
-
"nekteri fanatici dokonce hraji noah odzacatku jen mp10 na hc
zabijeji elitu hodinu"
Lol, to jen dokazuje, jak je hra dělaná na kupování věcí a ne jejich nacházení. -
mna zlostí aj hc system - skrátka dc sa nevyhneš a keď ťa odpoji v boji si tuhý
a kopa ľudí popísala x možných riešení a blizard s tým nič nerobí, im to je jedno, bo z hc peniaze im nejdú a hraje to len málo ľudí
a napríklad v starctafte dc ochranu majú... -
Od ty doby, co jsem to napsal, jsem zkoušel vzpomenout, ve které hře to šlo... zatím bez úspěchu. Snad Trine to uměl? Fakt nevim, ale četl jsem o tom už víckrát.
-
aha, jasne tak sa da, začiatok je najľahší a čím ideš ďalej, tym sa viac prejavi, že nepada moc dobry loot
-
Ono částečně máš pravdu, bohužel ve finále to způsobilo víc škody než užitku. Hra je s AH o ničem a naprosto zabíjí pointu celé hry, hledat itemy. Navíc itemy se stejně bottují, byly i bugy s duplikací gemů, zlata. Zlato má čím dál menší hodnotu, itemy se prodávají mimo AH/RMAH kvůli limitu ceny. Nakonec tahle hra nikdy nebude férová, protože Blizzard legálně umožňuje multiboxing. U know, koupíš si čtyři hry a pak ovládáš 4 postavy najednou (ostatní 3 hry jsou tasknuté). 4x tolik dropů... lol...
-
ako klidek, po hell to ide v pohode, hlavne softcore, len budeš strašne dlho zabijať elitov a tak
potom je to už horšie, na hc to by chcelo fakt hc team, ja obcas chcipnem na mp 10 aj s nagearovanym barbarom s vecami co by som k nim ani nepricuchol bez ah a to nemusim ist ani na uberov -
Ale jo, vykaslal jsem se v ty dobe na vsechny MMORPG, na tohle jsem se tesil a prvni pruchod mne to samozrejme bavilo az do inferna, ale pak uz to byl pouze vyhozenej cas.
-
myslel jsem odzacatku jako:normal mp10,nightmare mp10,hell mp10,..
-
tak samozrejmne jedine co je na PC D3 spatne je loot uspusobeny aukci jinak by to byla perfektni hra
-
ty máš ale přehled ...
-
od začiaktu asi ťažko keďze monster power nebol od začiatku
ja som tiež skušal hc bez ah, ale fakt ti nič dobre nepadne a nakoniec som aj tak schytal dc a 50h včudu
viac som ani hc neskušal, sc sa určite dá bez ah, lebo aj ked ta zabiju, tak sa nic nestalo -
Ok díky chlapi, aukci opravdu nechci používat, se*e mě jako většinu, ale zatím to padá celkem dobře:-) Jsem opravdu zvědav na recenzi konzolové verze tady na Games.
-
nejen od vydani,mohl jsi to mit stazeny jeste drive ,jak ti co si to objednali jako predobjednavku.