Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • udelal,treba sc2 a datadisk,wotlk(nejlepsi raid v historii wow:Ulduar,mop
  • No a co ? Ja jsem v D3 nahral 400 hodin a povazuju ho za podprumernou hru. Bavil jsem se u toho jen diky spoluhracum.
  • No jednak to některé (vzácné) hry podporují, ale vlavně zvládne třeba deset gamepadů :D
  • Ovladani je asi posledni problem Diabla3...Drda je jenom troll.
  • Vzdyt blizzard neudelal od BC nic kvalitniho, tak co se divis.
  • Vsak on ten gauc taky bude na svym miste
  • A pc zvládne 4 klávesnice a 4 myši ? podle mě by se to hádalo
  • Jasný, po vydání to hraješ týden v kuse, smradlavý, oči zarudlé a pak napíšeš že je to sr**ka. Ty seš sr**čka *2* Všem se omlouvám, už nebudou žádná další sprostá slofička.
  • Diablo 3 si zahraj, 50 hodin nahraješ určitě. Ideálně se pak dát dohromady s přáteli a projít další dvě obtížnosti společně.
  • Uz se to tu resilo, offline neni vecny a musis se cas od casu online obnovovat. Takze nejake vypadky netu jsou v pohode, ale hrat uplne bez netu je dnes na pc dost omezene. Bez netu si na pc uz nezahrajes ani singleplayerove krabicove hry jako je treba skyrim.
  • D3 má snad demo, nebo už ne?
  • Takhle jsme to vůbec nemyslel, myslim ze moje narážka dojde lidem co D3 hrali:)
  • kdyby nebyla aukce, tak by ani nebylo potřeba žádný kopírování a hackování a generování předmětů :P protože kolik lidí by si asi pokazilo vlastní hru tím, že by si nacheatovalo ty nejlepší zbraně? a i kdyby, je to jejich chyba a ostatní by to nijak neomezovalo...
  • Hlavně zapojit ty čtyři klávesnice a myši do jednoho pc :D .... já vám nevím, i když má diablo 3 své mouchy, nahrál jsem a bavil se více jak 100 hod. ... Moc takových her dnes není.....
  • to oni jen tak říkají, aby utišili hatery... jasně že aukce bude a furt bude potřeba, je okolo toho postavená celá PC verze.
  • pořád má offline mód *7*
  • x_ander
    No nic, zkrátka si počkám až na PS vyjde kompletní edice s datadiskem. Však on mi Diablo nikam neuteče.
  • 1400Kč/600hodin zábavy to není zlý poměr a to říkám, jako člověk co Diablo 3 nehrál.Já mám T2 400Kč/100hodin a nepřipadám si jako betatester.
  • Moc nechápu ten konec. To jako už nejde spouštět hry ve Steamu bez připojení k netu? A co offline mód? Origin má tuším už taky offline mód a věřim že uPlay taky.
  • Asi tak. Nevidim jedinej důvod, proč by to PC nemělo zvládat a klidně se čtyřma klávesnicema a myšima před jednou 50" plazmou. Akorát to okecávají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit