Přejít na výpis diskuzí
Offline mód se pro PC verzi Diabla III skutečně nechystá
6.9.2013 | Adam Homola
190 příspěvků
-
usetril sem tim 500, stalo to i s prevodem tusim 560kc (999rub)
-
Tak proč by ne, taky se těším, až si to zahraju ve čtyřech na jednom PS - jen bych prosil už konečně nějaký shrnující článek o tom, jak se to vlastně na těch konzolích hraje *3*
-
Člověka dost zamrzi když ted vidi jak nekomu na konzoli co ma lvl 58 padnou dve legendarky který jsou lepsi nez cokoliv co mu padlo na PC po 600 hodinách hrani. Horka pachut PC betatestera který si za to zaplatil 1400 korun se pomalu dostavuje:) Mozna ze by nebylo od věci přehodnotit postoj k Blizzardu, zaradit si mezi firmy na které si je třeba davat pozor.
-
Ten pozadavek na online je proste ta nejlepsi ochrana proti kopirovani a hackovani. Ono udrzet generovani predmetu pod kontrolou bez online je prakticky nemozne. Kazdy by si nageneroval kolik by chtel a AH by to zabilo. Osobne tomuhle pristupu Blizzu jako vyvojar fandim.
-
to by se mi nechtělo takhle kvůli tomu blbnout,já to koupil přímo od Blizzardu. A kolik jsi tím ušetřil ?
-
Ja kdyz si vzpomenu na mojeho Demon huntera 60 (49), tak se mi chce kakat.
-
Diablo 3?
Asi moc ne. Všichni už zapoměli jaká to byla sr*čka a tak se nechají vyhypovat k nákupu datadisku. Just as planned. -
Imho se na pc predevsim boji hackeru. Chatari si proste koupi konzole, stejne jim skrz steam nic jineho nezbyva, pc je uz k online odsouzeno.
-
jo sem zapomel jak se to jmenuje :D
jinak ruska verze je co se aukce tyce stejna jako evropska (lze prodavat i nakupovat na money auction house), akorat je zablokovana do rustiny coz lze vyresit language patcherem -
jo ty myslíš paragon level *4*
-
ne ale po dosazeni lvl 60 se da nabrat dalsi "avatar lvl" (az do lvl 100)
-
ona má ruská verze zvýšenej level cap ? *8*
-
No to je zajímavý, že MW 3 sem měl pár týdnů po vydání za 375 Kč z K4Y *7* a i tak to byly vyhozený prachy.
-
Sleva je jednoducha kupte si ruskou verzi + language changer :-) (okolo 500kc a nahral sem na ni barbara avatar 73 :-) )
-
""Na konzolích je navíc ještě možnost hrát až ve čtyřech lidech lokálně na jedné konzoli, což na PCčku nejde.
No jo, když se milý Blizzard neobtěžoval s vytvořením takového coopu na PC, tak to holt nejde. A jen ať se nevymlouvají, očividně to je hlavně jako DRM a RMAH promotion. -
Ne nejsem jeden z nich. To Sandman : To máš pravdu.
POE mne přestalo bavit když ho dohrál na prvný obtíznost. Hrát znova dokola staré oblasti mne nebaví. -
Dvojka určitě.
-
a proto v datadisku prakticky aukce zneváží jo?
-
Path of Exile
-
mám rád tyhle kecy od lidí,co nejspíš ani Diablo nehráli,ale plivou na něj jenom proto,že je to v módě (pokud ty nejsi jeden z nich,tak sorry) Já mám v D3 nahráno už asi 200h a určitě to není konec,Torchlight 2 jsem koupil v Summer Sales a po nějakých 3h mě to přestalo bavit ...