Přejít na výpis diskuzí
Oficiální detaily o GTA Online varují před porodními bolestmi a upozaďují roli mikroplateb
26.9.2013 | Ladislav Loukota
72 příspěvků
-
A já si myslel,že se píchnu někam na server a budu pařit a ne,že si budu muset někoho přidávat....
-
Taaaak a sem s mínusama.
-
Ať si to strčí do P.... celý Gta 5 nedokáží nic udělat pořádně jen psát,že to bude mít porodní bolesti,málo času měli opravdu málo.Ať to teda,nevydávají dokud to,nedoladí,začínám lirovat,že jsem si k vůli,tomu kupoval x box.
-
psnID: peposvkto - pridajte si ma
-
na PS3
-
kto by sa chcel pridať v gta online do gangu (crew) , skúste nájsť v social clube skupinu CS-Connection. je to skupina pre slovenskych a českých hráčov!
-
No, mám PS chviličku:) a někde jsem četl, že na hraní online musí být PS+... viz TES online a jejich vyjednání, že nebude muset být Gold (Xbox) nebo PS+ protože se bude platit přímo Bethesdě... jsem rád že je jste mi to ujasnili *1*
-
http://cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2011/09/medium_diablov.jpg
-
a ja uz hraju gta 6
-
nesla hladce ani gta 4 multiplayer furt vypadavani serveru nebo zrrata spojeni
-
Nevim co je na tom tak strašně nefér...někdo stráví X hodin hrou, někdo kdo na to nemá čas/náladu vytáhne kreditku a koupí si to akorát stráví Y hodin v práci místo hraní. Ať si každej dělá co chce, dokud to není vyloženě pay2win, tak nevidím problém.
-
To si snad rozhodne kazdy soudruh sam.
-
Zadna vetsi online hra nejede pri spusteni hladce.
-
Taky raději platím paušálně poplatek, než mikrotransakce. Jo jiná by byla kdyby si za peníze koupil nesmrtelnost, nebo třeba item který by nešel za herní měnu sehnat například lepší dům atd, to by mě štvalo. Je to vlastně podobné jako BF3, tam lidi můžou odemknout za peníze komplet celou výbavu. Ale skill ti to stejně nepřidá, pokud je člověk levej jak šavle, tak jestli má M4 nebo AK47 je stejně jedno. Akorát člověk příjde o zábavu odemknout si to.
-
V tomhle mas pravdu. Taky bych si neskipl hrani zaplacenim. Ale uplne zdarma to nedostanes. Dostanes to s podminkou akceptovani tech mikrotransakci a jinych veci. A ja po nekolikalete zkusenosti s f2p hrama a hrama s mikrotransakcema za sebe muzu rict, ze dve kila mesicne jsou pro me mensi zlo nez f2p, p2w a podobne "zdarma".
-
Nevím jestli to je fér. Mě to vydělávaní peněz baví. Kdybych nakoupil peníze a hned ze startu měl všechno, asi by mě to po chvilce hraní nebavilo, protože bych neměl motivaci hrát. Podle mě to tak bude mít spousta lidí. Chápu, že to asi někomu může vadit budiž. Na druhou stranu, provoz serveru, spousta lidí na support a asi to nebude žádnej odbytej přídavek, zatím to vypadá na obrovský projekt, který je velký skoro jako původní hra. To všechno stojí obrovské peníze. Dostane to člověk zdarma, takže aspoň něco vydělat na tom chtějí.
-
Mohlo by to tak být :)
-
Si myslím, že ti, co dělali na SP mají tu dovolenou a tým, co má na starosti Online mód si vzal přesčas.
-
Já zas předevčírem někde četl, že si většina R* North vzala dovolenou na 6 týdnů. Ale nemůžu to nikde najít...
-
Snad při spuštění nebude tolik problémů a vše pojede hladce, když už si kvůli tomu lidi v Rockstaru vzali přesčasy, aby nakoupili a přidali víc serverů, jak psali na jejich webu.