Přejít na výpis diskuzí
Oficiální detaily o GTA Online varují před porodními bolestmi a upozaďují roli mikroplateb
26.9.2013 | Ladislav Loukota
72 příspěvků
-
Radši se asi honit za rankem než za penězma... a je klid. Ten si nikdo nekoupí.
-
Když jich bude dost nebude to problém.
-
A tobe prijde ferovy, ze stravis x hodin hry a nekdo ma stejnou pozici/gear/prachy/whatever okamzite, protoze vytahl kreditku?
Ja to jinak nez znehodnoceni hry nazvat neumim. A je uplne jedno jestli se me to tyka nebo ne. Je to i v kompetitivnich hrach.
Je to prosty prodavani cheatu, nic jinyho. Kdysi se cheaterum rikalo podvodnici, dneska se jim rika premium customers.
Pokud ti to nevadi, ok, beru. Ale na tomhle nic nezmenis. -
Tak se asi nechápeme, já myslel, že tvrdíš jak jsou mikrotransakce špatné a že to znehodnotí lidem hru.
-
Je to na PC, ja to hraju jiz tri dny.
Mimochodem je to pecka a navic se to da sehnat v bundlu s The Last of Us, to uz je take na PC. -
Pak se tvuj nazor nijak netyka toho, co jsem psal ja. Netusim jak to napsat jinak.
-
Však já netvrdím, že není. Ale obyčejnému hráči je úplně šumafuk, jestli někdo koupí milion dolaru za peníze. Já budu dělat mise pro peníze, přepadat obchody pro peníze. Za předpokladu, že peníze půjdou normálně vydělat, nevidím v tom jediný problém.
-
A kdyz se vratim k puvodnimu problemu, ty minusy si nechte pro toho, kdo zaridil ze prachy se budou kupovat a ne prevadet z SP. Ovce. *15*
-
P2w a kupovani vyhod je p2w a kupovani vyhod. Jestli to nekomu nevadi, jeho vec. Ale na realite to nic nemeni.
-
A co je mi do většiny? Já nic kupovat nebudu a nepotřebuju, a je mi docela jedno jestli ta možnost tam je a někdo ji využije.
-
Ovečky tady to berou až moc v klidu.
Kdyby to udělala EA to by bylo řevu. -
Nema, to je pointa. Ale fakt ze to ve hre bude dokazuje ze vetsina lidi to vidi obracene.
Navic, ja jsem uplne nezavisla osoba popisujici tenhle jev, tvuj "nesouhlas" a ty minusy jsou opravdu vtipne. Nejen ze se vztekate na nekoho kdo jenom rekl pravdu, ale opravdovyho puvodce nechavate bez povsimnuti a jeste mu za p2w hry platite. Proste ovce. *15* -
U ktarty hry GTA Online je napsáno že je na PC.. GTA 5 neni na PC... a jinde sem nenašel zmíňky o tom že GTA online je na PC.. tak je to na PC nebo ne?
-
Co bych jim mel sypat? Budu si ku*vit hru tim, ze si pudu kupovat prachy? Ma to smysl pak hrat?
-
Ne to by se ale nelibilo jim. Musis pekne sypat penize, mikrotransakce, p2w, chapes ne?
-
nemusíš
-
Díky, to jsem chtěl vědět :)
-
To by bylo pak krapet jednoduchy, ne? Za Trevora mam 30 mega, takze bych nejspis koupil vsechno, co bude dostupny v GTAO.
-
Jak Te to napadlo? Plusko vubec nepotrebujes.
-
jj,dlouho tomu někde jsem to četl že konzole mají svoje servery,návíc v v krásné PC verzi se muže připojit více hráčů