Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo a,když jsem PCckař a mám konzoli taky budu rozsévat ten tvůj hate?napiš to aspoň Česky ty Jarmile.Trapnej jsi akorát ty.
  • Mě by zajímalo, jestlio budu muset mít PS+ pro hraní GTA Online?? Neví někdo?? *5*
  • Takže jen stačí koupit origo za 1500,- a pak můžu penízky solit jak se mi zlíbí :)
  • Jednostranný převod peněz SP -> MP by taky nevadil.
  • Kozy
    Jenom? Socko
  • JustinBieber
    Tak to je jesné ne ? Pěníse se musijou točit !
  • JustinBieber
    Peněz mám dost, tak si tam nakoupim tak 10.000.000 Dolaru
  • Nic dokupovat nemusíš, samozřejmě ale musíš mít originál hru
  • Možná blbá otázka, ale nějak jsem to nikde nepostřehl:

GTA Onilne bude něco jako samostatná hra nutná dokoupit, nebo to je doplněk, který se (po zakoupení GTA V) zpřístupní, až bude hotov?
  • Zase banan? *1*
  • Miserius
    Na Diablo nadavali jen PC hráči ne? *1*
  • *si
  • *toho
  • Ano - Vyhoňslav je deb*l - to už jsi tu jsou všichni vědomi.
  • Erien
    Diablo je dost špatný příklad, jednak bez připojení nešlo Diablo vůbec hrát, ale tady singl normálně pojede. A nevim jestli je Online třešnička, ale rozhodně je pětka skvělá i bez něj.
  • Však takhle ekonomika běžně funguje, co je na tom divného?
  • Jenže R* se alespoň k poporodním problémům veřejně přiznává, to ten výše zmiňovaný Blizzard neudělal, ten se naopak skoro tvářil, že je vše v pořádku a že problémy má jen pár pochybných jedinců.
  • Ten kdo si myslí že bude v klidu od 1 října hrát tak je totálně najivní, vždycky sou porodní bolesti u online her
  • Ani jedním slovem se Mr. V nezmínil o jakékoli platformě a stejně se tu zase objeví de*il (ano, jsi to ty), který se tu pokouší rozjet další trapný flame. *11*
  • co to meleš? GTA Online vychází i na PC

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit