Přejít na výpis diskuzí
Oficiální detaily o GTA Online varují před porodními bolestmi a upozaďují roli mikroplateb
26.9.2013 | Ladislav Loukota
72 příspěvků
-
Jo a,když jsem PCckař a mám konzoli taky budu rozsévat ten tvůj hate?napiš to aspoň Česky ty Jarmile.Trapnej jsi akorát ty.
-
Mě by zajímalo, jestlio budu muset mít PS+ pro hraní GTA Online?? Neví někdo?? *5*
-
Takže jen stačí koupit origo za 1500,- a pak můžu penízky solit jak se mi zlíbí :)
-
Jednostranný převod peněz SP -> MP by taky nevadil.
-
Jenom? Socko
-
Tak to je jesné ne ? Pěníse se musijou točit !
-
Peněz mám dost, tak si tam nakoupim tak 10.000.000 Dolaru
-
Nic dokupovat nemusíš, samozřejmě ale musíš mít originál hru
-
Možná blbá otázka, ale nějak jsem to nikde nepostřehl:
GTA Onilne bude něco jako samostatná hra nutná dokoupit, nebo to je doplněk, který se (po zakoupení GTA V) zpřístupní, až bude hotov? -
Zase banan? *1*
-
Na Diablo nadavali jen PC hráči ne? *1*
-
*si
-
*toho
-
Ano - Vyhoňslav je deb*l - to už jsi tu jsou všichni vědomi.
-
Diablo je dost špatný příklad, jednak bez připojení nešlo Diablo vůbec hrát, ale tady singl normálně pojede. A nevim jestli je Online třešnička, ale rozhodně je pětka skvělá i bez něj.
-
Však takhle ekonomika běžně funguje, co je na tom divného?
-
Jenže R* se alespoň k poporodním problémům veřejně přiznává, to ten výše zmiňovaný Blizzard neudělal, ten se naopak skoro tvářil, že je vše v pořádku a že problémy má jen pár pochybných jedinců.
-
Ten kdo si myslí že bude v klidu od 1 října hrát tak je totálně najivní, vždycky sou porodní bolesti u online her
-
Ani jedním slovem se Mr. V nezmínil o jakékoli platformě a stejně se tu zase objeví de*il (ano, jsi to ty), který se tu pokouší rozjet další trapný flame. *11*
-
co to meleš? GTA Online vychází i na PC