Přejít na výpis diskuzí
Oficiální nástroje pro modování Zaklínače III jsou venku, děj se vůle tvůrčí
14.8.2015 | Adam Homola
107 příspěvků
-
Tak možná když si defekt a hraješ to na konzoli. Já kotouly používám jen vyjímečně.
-
To je jasné když jsou miliardy asiatů kteří to kupujou. Nicméně v těchto končinách takový úspěch nemají. A těžko posuzovat arty, každému se líbí něco jiného, mě se například tyhle japan style hnusí.
-
už dávno dosáhli i překonali. Chce to si aktualizovat datábazi... Dragon' s Dogma, Dark Souls, Demon Souls a Bloodborne přesahují vše, co za posledních x let splodil západ s velkou rezervou. Navíc artově je Bloodborne asi to nejlepší, co jsme měli možnost vidět, taková stylizace se nevidí každý den. Všem masovým casuálům přeji krásný den se Zaklínačem či Divinity 2. Uživejte západní kýč :)
-
Proboha těm japanofilům to prostě nedá spát. Kluci smiřte se s tím, že takové kvality jako Zaklínač nebo Gothic ty vaše wierdo games nikdy nedosáhnou.
-
nebude to tím, že "placený vývojář" často nemá ani právo vymýšlet, ale jen splní zadání kravaťáků, kteří ho platí? *1*
-
Já jsem opravdu z Valmezu.
-
Fallanga, ty seš fakt Valmezák nebo to tam máš jenom tak?
-
Take jednoduche to nebude. Hra na to nie je vyvinuta.
-
není trochu smutné dělat screeny ze stupidních diskuzí na games. cz a pak řešit kdo je kdo, navíc to děláš ty, který využivá mutliacc pravidelně. Zameť si na vlastním prahu synáčku
-
Jo, to mas pravdu ze souvisi. Problém je ale v tom ze jsou dva druhy znalosti, tem prvním ja rikam zenske znalosti, takzvane co si neprecte nebo ji to někdo nerekne tak nevi, a pak jsou znalosti zpusobene praxi, realne znalosti. A prave v diskuzích se dost často pouziva ta zenska verze, tak ja to moc za argumenty nepovazuju. A vlastne znalost z praxe taky moc za argument nepovazuju..i když..asi jo:)
-
Rozený detektiv.
-
vygooglil jsem si tě. Pardon 17
http://www.zing.cz/profily/20226/fallanga -
Na nástěnce jsem svůj věk nikdy neměl. A já jsem se s ním nehádal, jen jsem upozornil, že gramatika je příšerná. Předtím jsem v tom vláknu nenapsal ani jeden komentář, takže se mě ona hádka nijak netýká.
flash: Argumenty a znalosti spolu blízce souvisí. -
To by me zajímalo proc si myslis ze argumenty jsou nejdulezitejsi. Ja bych spis řekl ze to budou znalosti a v dnesni době taky jak koho umis co nejefektivněji poslat nekam:)
-
Měl jsi to kdesi napsané na nástěnce. Jinak myslíš argumenty typu chybí ti tam čárka? Ano, to jsou argumenty typu šestnáctilého všeználka.
-
Mohu se zeptat, kde jsi zjistil můj věk? Nikdy jsem nenapsal kolik mi je. Navíc, od kdy je věk v diskuzích důležitý? Hlavní jsou argumenty, nepletu-li se.
-
pokud má čárky ve větách, tak je mi ostatní úplně jedno a nemusím si hrát na učitelku pravopisu. K pochopení textu je dobré psát čárky mezi větami a odstavce. To mi stačí. Jinak tam má možná automatickou kontrolu pravopisu, takže mu to automaticky občas hodí čárku nebo háček. Jinak přestaň si hrát v šestnácti na všeználka, takoví jedinci jsou kurevsky neoblíbení... Dopadneš jako Veskoslav :)
-
Já ho nepeskuji, jen mi přijde divné, když si interpunkci píše jak chce. "No tolik me zrovna není, ale mam známého..." Uznej, že číst tohle je za trest. Jednou tam tu interpunkci vrazí, jindy ne. Co to má za smysl?
Posuzovat lidi podle věku je velmi dospělé, pane lole. Že vy jste jeden z diskutérů na Novinky.cz? -
Fallanga hloupý šestnáctiletý spratek tu někohu poučje. To je úplně v prdeli. Běž si tahat kačera fracku nevycválanej..
-
tezko rict jak to je, hacky a carky me to občas nekde doplni samo a s pravopisem si vazne hlavu nedelam, pisu jak mi to prijde pod ruku, preci jen nepisu zivotopis na pracovni pohovor. me spis udivuje ze nekoho porad bavi lezt na herni forum a nekoho peskovat za pravopis..neni to nuda..k cemu ti to je?