Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fallanga
    Doufám, že ten tvůj známý píše s interpunkcí a bez chyb, protože ty sis očividně vymyslel vlastní pravidla.
  • No tolik me zrovna není, ale mam známého co mu je 76 a zrovna hraje Diablo 3, nastesti nechodi na fora, to by jste teprve zazily názory..ja sem ještě zabar:)
  • jelikož jsi ještě maly kolousek a zivote vis asi tolik jako kocka o programovani, tvoje usudky na moji adresu jsou hodne zabavne:)
  • PreidaQ
    Jak tě tady tak pořád poslouchám, tak mám pocit, že už ti je osmdesát let a už jenom čekáš na to finální odebrání se do hrobu.
  • Ten pošahaný blázon si stále hraje na detektíva, mentálne zaostal vo vývoji *2*
  • Patologická paranoja je svinstvo a obzlvášť keď sa to skĺbi so sociopatiou, urýchlene vyhľadaj odborníka, lebo zle dopadneš *15* Tie drísty čo tu púštaš okrem teba nezaujímajú nikoho. *5*
  • Vojta_Ilavsky
    Docela tě lituji.. Jednoduchý život. No fuj! Máš potom vůbec pocit že žiješ?
  • Ano, ja uz mam zjednodusenej pohled na život, to slozite mam uz davno z krku:)
  • Vojta_Ilavsky
    Koukám že máš hodně zjednodušený pohled na život... Nejsi ty jedináček náhodou?
  • Veskoslav
    Víš Maťo, ty jsi natolik tupý, že když tě poprvé odhalil Miserius (opět sis zapomněl zathnout inkognito), tak jsi tvrdil, že se ti někdo naboural na účet. Jsi podvodník a usvědčený lhář i kdyby ses na hlavu stavěl. Mám jak screen, tak databázi Games tvého účtu jako důkaz. Ale ty stále budeš mlít dokola, že ty to nejsi. Když tě baví ze sebe dělat idiota, tak mě je to upřímně jedno. Ono jestliže sis v 8 hrál na detektiva, tak jsi v těch 8 měl více rozumu než máš teď ty ulhaná nulo.

P.S: Neustále jsi mlel, že některé účty mají stejný slovník jako já. Víš ty blboune, že jsi jediný, kdo používá vesnickoslav? Ty a Maťo. Schizofrenie je svinstvo, pokud se nezačne urychleně léčit.
  • super. Konecne sa bude dat hrat witcher 3 z vlastneho pohladu.
  • Veskoslav
    Maťo jsi ulhaná svině, co se kroutí jako had, co mu přibyli konec ocasu a on se ho snaží dostat pryč. Přímo usvědčující důkaz ze systému Games a ty stále dokola meleš ty samé ho*na.

Tady jsi se opět zapomněl hodit jako inkognito v jednom vlákně: http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/ctyricetiminutova-prezentace-metal-gear-solid-v-vam-ukaze-vse-potrebne-252624/?rootId=2018614&itemId=2018807

http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/battlefield-hardline-dojmy-ze-singleplayer-kampane-249046/?rootId=1935480&itemId=1935722

Chápu, že jsi idi*t. Ale prosím, je tady už tolik důkazů najednou, že jestli pořád budeš tvrdit ty ho*na, co tvrdíš, už nikdy neřeknu, že je Jack blbý.
  • jaky si to udelas takovy to mas, cele, krome toho ze umres je jen a jen tvoje vina a problém:)
  • Inquisitor
    Mě je to osobně jedno, na koho si kdo hraje. Ale Lunk se objevil, přesně v době kdy zmizel Maťo a už se od tý doby nikdy neobjevil. Plus, úplně stejný styl psaní. Dost to bije do očí. Náhoda?
  • Víte co se dá považovat za patetickej příběh. Narodím se vychotím nějakou tu školu v mezidobí klátím děvčata a ožírám se, začnu chodit to práce, ošustím kolegyni a rozmnožím se 3 krát změním práci a nechám se povyšovat. Volný čas strávím ze začátku v barech, pak doma. Mým dětem se narodí děti. Manželka umře, já skončím v domově důchodců a umřu. To je ten pravý patos, příběhová ruina.
  • Až na to, že ja nemám vôbec poňatia kto ten "maťo" vôbec je, ktorého obidvaja tak ospevujete. Ale čo ma fakt fascinuje, je tá hra na internetového detektíva u pranoidného sociopata vesnickoslava, ja som sa tiež hral na detektíva, ale to bolo už dávno pradávno, keď som bol decko, je evidentně, že vesnickoslav je mentálne na úrovni asi tak 8 ročného *15* Ale aspoň vie fotoobchod používať a naklikávať si priazeň, to je veľké plus, to sa mu v živote zíde *5*
  • Dobrý fotoobchod, ale paranoidný sociopat sa nezaprie, klame až sa za ním práší, ban si mal, o alteregách toho vieš viacej z vlastných skúseností čo? *15* HAHAHAHHA
  • Inquisitor
    Že je to Maťo šlo poznat hned od začátku co se Lunk objevil. Ten způsob vyjadřování za jinym účtem neschováš :)
  • Ejjj ty bisťu, nebudeš ty ďaleko od pravdy, všetci si pamätáme na sklebící se bestii a presne tento štýl vyjadrovania sedí tomu tragédovi z pomocnej školy *15*
  • Ty jsi ale z nich nejblbější. Pokud někdo chce hodnotit tak velké hry jako je W3 nebo Skyrim, tak prostě ty hodiny tomu musí dát, musí dělat questy a musí sjet celý příběh, aby to mohl hodnotit. Witcher je jen průmerná hra s velkým hypem. Zabugovaná hra s velice hloupou A.I, která dosahuje největší demence v herním A.I. Ta tupost se neobjevuje náhodně jako např. v prvním Dark Souls, ale zcela pravidělně. Zkus se podívat na gameplay se Smutným na Games.cz a hned v prvních minutach je ta demence A.I ukázana. Hře chybí jakákoliv výzva, bossové jsou primitvní a porazíš je na queen a spamovani kotoulů. Není potřeba žádná taktika, pohyby mají všichni bossové dost podobné. Příběhove se to tady dole rozebíralo docela dost, k tomu nemám co dodat, snad jen to, že ten politický thriller ze dvojky mě teda bavil více, než tahle záchrana světa. Questy v hlavní linii nejsou špatné, ty vedlejší jsou pak jen o hledaní červených stop na mapě a to se opakuje desítky hodin. Nádherná je grafika. Svět je obrovský ale prázdný. Je naplněn balastem pod značkou ?.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit