Přejít na výpis diskuzí
Oficiální oznámení The Elder Scrolls VI je tady, hra je ale v nedohlednu
11.6.2018 | Adam Homola
84 příspěvků
-
E3 teaser: https://bit.ly/2l4vuG0
Actual game few years later: https://ibb.co/ef8z08
*1* -
nebudou. Vem Si Operaci flashpoint. ARMA 3 jede prakticky na tom samym enginu i dnes xD (podle toho to taky vypadá, nebo spiš "funguje")
-
Nemuzu víc než souhlasit! Oznámení TES VI mi zvedlo životní energii. Už sem se bál že po TESO už nebude nic, a zaplavěj mě jen podělaný Onlajn, survajvl, battleroajal kraviny..
-
Mě by naprosto bohatě stačil Skyrim v novém prostřední s novým příběhem a grafikou hodnou té doby kdy to vyjde. Nový Engine by také nebyl od věci
Pokud se budou snažit něco hrozně inovovat, akorád to po*erou. -
Jo, jo Skyrim byl prostě relaxace, vlastně taková zenová hra, obrovský svět na samotářské toulky
-
Mne sa v Skyrime nepáčilo hlavne to, že originál svet bol málo akčný. Okrem začiatku, kde drak napadol osadu, tak sa nič poriadne nedialo. Človek si tam mohol behať ako chcel, žiadne hladky, žiadne poriadne prepadnutia nejakou tlupou banditov (napr. by ma uväznili a musel by som sa nejako dostať zo zajatia). Žiadne boje v otvorenom svete nezávisle od mojej aktivity. Do sveta neprichádzali žiadne nové hliadky, patroly a pod.. Mestá by mali mať jasné vedenie svojim pánom - reagoval by napr. na situáciu, ktorá vznikne napr. spozorovaním draka v okolí priateľského mesta vyslaním posíl na pomoc alebo naopak, chcel by sa priživiť na spustošenom nepriateľskom meste a pošle tam vojsko na "dorazenie" preživších a uchopenie moci nad mestom a pod.. Málo života a málo diania mi prišlo v pôvodnom Skyrime. *6*
-
Upřímně doufám, že napíše. Stačí se jen podívat, kolik "práce" si autoři dali s prvním teaserem, a je hned jasné, že zase bude o čem psát. Chci říct, že tyhle "vyšperkované" teasery téměř vždy vypadají lépe než finální hra, což v případě chystaného TES laťku opravdu nestaví... Tak nějak vůbec nikam.
-
Jinými slovy, je třeba zahodit vše, co bylo v předchozích dílech, a udělat to celé znovu. Vzhledem k tomu, že to všechno však stojí nemalé peníze a úsilí, nevěřím, že se změní vůbec něco.
-
Jak to nezmrvit
1. Novy engine - vsichni mame dost litajich konu, sileneho spravani NPC a propadani zdmi...Mimo jine problemy.
2. Zavedena formula - neni treba znovu vynalezt kolo, proste to chce jen vic vysperkovat. Rozumejsi questy, lepsi design dungeonu, min generickych ukolu, vice hezkych kouzel, zbrani a schopnosti. Min bugu, trochu lepsi soubojovy system...
3. Vyvarovat se zbytecnych "lepsich" napadu. Treba nadabovany protagonista ve Fallout 4 - prusvih, zjednoduseni dialog system - prusvih, hledani sveho detatka v open world sandboxu? - prusvih.
Hezky bezejmenny, bezhlasy protagonista jakeho jsi udelame co muze byt kymkoli. Uz ve Skyrimu bylo trochu divne byt DRAGONBORN a hrat treba zlodejicka... -
Asi opravdu rešim hovadiny tak se nezlobte *4*
-
Přijde mi, že řešíš hovadiny, já to beru jako oznámení vývoje "Ano, pracujeme na dalším TES" co jinýho by měli ukázat? Krajina je podle mě ideální, dá se totiž spekulovat, kam to bude zasazený a vzhledem k tomu, že nevíme, kdy to vyjde, ani jak se to bude jmenovat...vlastně prakticky nic, tak nemůžou ani ničím klamat.
-
Ne, jen používám selský rozum. Pokud někdo oznamuje hru co vyjde za x let, těžko můžeš očekávat, že z ní budou gameplay videa ve finální kvalitě. Ale to normální člověk pochopí. A jak je má zkušenost z toho kaufu, plno lidí jako ty si přijde stěžovat na cokoliv a hledají jen důvod dělat problémy. Ale každej jsme holt nějakej *3*
-
Kde v traileru je informace že to nezobrazuje aktuální zábery ze hry? (mimochodem není tahle informace povinná, že video nereprezentuje aktuální stav hry?) Kdybych si koupil kure v nepruhlednem obalu a na obrazku by bylo pečené kure s bramborami, asi bych si opravdu stežoval. Ti jsi ten typ zakaznika co si necha sr.t na hlavu a ješte podekuje *3*
-
Hele ty seš přesně ten týpek co si přijde v Kauflandu stěžovat na informace, že si koupil kuře a oni u něj chybí brambory a není pečený a přitom to tak v letáku na obrázku u kterýho je napsáno ilustrační foto bylo. Neoháněj se klamavou reklamou když jsi prostě trotl.
-
To sice normální je, ale není normální ukazovat neco, co navozuje dojem hotové velké části mapy, nového enginu atd., když nemáš nic. Napr. Skyrim teaser ukazoval jen nejakou abstraktní nástennou mozaiku. Ríka ti vubec neco pojem klamavá reklama?
-
Má i tu edici na ledničku a budík? :-D
-
prezradim ti, ze nezmenia, bude to este viac jednoduchsie, este viac na gamepad a este viac milionov to zarobi *4*
-
Vidím jen, že tam asi bude kotlina s absolutní výškou nad mořem takovou, že to asi bude proláknina.
-
nj, typicky gamer dneska..todd howard takych miluje. preda im szracku raz a znova, oni ho budu velebit, a potom 3 hodiny modovat hru, aby bola aspon trosku hratelna
-
Ona to taky byla konstruktivní kritika. Spíš se divím že mu stačilo jen 100 bodu.