Přejít na výpis diskuzí
Oficiální oznámení The Elder Scrolls VI je tady, hra je ale v nedohlednu
11.6.2018 | Adam Homola
84 příspěvků
-
je zcela normalni, ze na teaser se pouzije normalni renderovana grafika. tezko mohou udelat ukazku v necem, kdyz na to neeistuje ani engine.
-
sry jen jsem to prolítnul a v rychlosti mi nedošlo co znamená predprodukce. Ale stále platí co jsem napsal, že když nemají zhola nic, proč do teaseru dávají neco co vypadá jako vymodelovaná krajina? V mém vesmíru je to lhaní a zavadeni zákazníka.
-
Doufám že ho nezmění. už by to nebyl TES
-
Jestli už nezmění ten combat systém tak to už možná bude poslední TES
-
četl jsi článek? hra je v předprodukčím stádiu...tzn. že mají akorát tenhle trailer
-
Král je mrtev, ať žije král.
-
P.S.
Ta krajina v teaseru je samozrejme hodne epická, jak rozlohou, tak urovní detailu. Nevím jestli jsou to zabery primo ze hry. Pokud ano klobouk dolu. Pokud ne, není to trochu drzost tam dávat neco z photošopu? -
Ale stejne to má na youtube pomer liku/disliku 100:1 (100 tis. lajku). nevím, možná už stárnu nebo co
-
To je tak blbý až je to vtipný *1* Ale Tod je proste sympaták a asi to nemyslí špatne.
-
Nejsi nemocný?
-
TES6 nemá šanci vyjít ani ve 2020 a rozhodně to nebude startovací titul nové konzole. to by teoreticky mohl stihnout Cyberpunk.
-
Už mám předobjednáno pro PS4, PS5, XBOX One, XBOX One X, XBOX XXX, Nintedo Switch, Nintendo Labo i to ušmudlané PC, vše samozřejmě speciální edice. To musím mít doma všechno, i kdybych měl prodat všechny přebytečné orgány.
Věřím Toddovi, že se mu to konečně povede, že Morrowind, Oblivion i Skyrim byly jen drobné pokusy o sondování terénu a tentokrát to už opravdu, ale opravdu bude ono.
Je to člověk, co by nikdy nezalhal, podívejte se na ty jeho nevinné oči! -
Děláš jakoby jsi Blizzard přinejmenšim z poloviny vlastnil :-D
-
Doufám, že až hra za xy let vyjde, tak pan Vávra nezapomene napsat svou konstruktivní kritiku :-)))
-
No jo, ale ono je třeba taky vzít v úvahu, že na nové TES se Bethesdy ptali na každé prezentaci a při každém větším rozhovoru a že od vydání TES Online spousta lidí sýčkovala stejně jako dnes u Falloutu, že další normální TES už nebude.
-
tu hadzes hrach na stenu. miestna osadka su banda rozmazlenych frackov. aj keby vyslo najavo ze odteraz bude herna produkcia dostupna zdarma a este dostanu navrch hudlana tak sa tu zacnu ozyvat hlasy ze je to naprd pretoze nebol francuzsky...
-
Jestli chcete tento web pohrbít tím, že mne nutíte v prubehu minuty dvakrát koukat pulminutovou nepreskocitelnou reklamu, tak k tomu máte docela dobre našlápnuto
-
Nove ps5 nevyjde skor nez v 2020, cize ani TES6, takze mame kopec casu. Mozeme zatial klUdne hrat, co sa nam paci
-
Stačilo oznámit Starfield a všichni by byli spokojeni. Je jasný že se "pracuje" na novým TES, stejně jako se pracuje na GTA 6, ale hra se prostě neoznamuje 7 let dopředu, stačí se podívat na cyberpunk, kde ukázka dokázala aspoň navnadit tenkrát. To co ukázali dneska bylo u obou her zklamání. Jestli to byla pro fanoušky nutnost, tak je to dost smutný. Když čekám na nějakou hru 7 a víc let, tak očekávám oznámení ve velkém stylu. Ukázat tímto stylem např. Warcraft 4, tak je půjdu osobně proplesknout. Pak to dopadne tak, že si už ani nepamatuji kdy a jak oznámili Mount and Blade 2.
-
Oni za těch deset let hlavně budou muset vyvíjet nový engine.