-
Smutne co dokazi udelat s warhammerem :( Skaven a Empire v jednom druzstvu ... je to sice jen hloupa rubacka, ale warhammer si zaslouzi mnohem vic ...
-
-
100% suhlas, uz to prehanaju a velmi
-
-
Proto se mi nelíbí World of Tanks kdy jezděj T34 po boku Panzerů, Tigeru, Jagdpantherů atd.
-
-
ako veľký fanúšik fantasy warhammeru musím len súhlasiť.
-
-
Tak to má s Warhammerem společný akorát název. Vždyť naprosto popírají filosofii a uspořádání Starého světa..Už jenom čekám, kdy se objeví Kislevští kopiníci po boku Rytířům Chaosu.... *11*
-
Tak dost!!
Nejenže ty zmrdi vykradli ability, modely a ikonky z WH online, ale navíc z toho udělali příšernou sračku! Od Bioware už si nikdy nic nekoupím.
Za Říši!
Za Císaře!
Smrt hordám mutantů z Bioware a jejich zvráceným pánům! -
-
kííííd, Mythic je už nějaký ten pátek součástí Bioware, stačí sledovat dění a ušetříš si spoustu mozkových buněk... *5*
-
Ta hra není od Bioware, oni ji nedělali...
-
-
ale je, mythic je soucast bioware skoro dva roky, deli se o vyvojare etc.
-
-
Ale není. BW tuhle hru nedělalo. Pouze ji po sloučení převzalo pod svá křídla.
-
-
-
-
Zase BioWare? Vím, že mají víc poboček na levobočky, ale začíná toho být nějak moc. S kvantitou klesá kvalita.
-
Divím se, že jim to GamesWorkshop žere!
-
-
Na jejich miste bych jim zebral licenci za umyslne poskozovani znacky ...
-
-
Proboha co za srač*ku to z mého oblíbeného fantasy udělali. Mám rád bioware ale todle je hnus na warhammeru jsem si vždy cenil temnější atmosféry a todle je ještě barevnější než WoW bluééé.
-
-
tys asi nehrál warhammer online, co?
-
-
kdo tu mluví o war online já beru universum jako takové. War online sem nehrál protože MMORPG nehraju (kromě AoC) ale vypadalo to že universum warhammeru bylo přeneseno do hry dobře zato tohle je blivajz a z warem nemá nic společnýho.
-
Ty asi taky ne, protože WH:Online má alespoň tu atmosféru, hnusnej svět, tvrdej...
Tohle je barevnej paskvil, kterej i když je F2P, tak se mi to vážně nelíbí.
-
-
-
ja hravam klasicky WH, Wrath je asi len o arenach, ma niekto o tom info?
-
Tak tohle me vubec neoslovilo..... jestli nekdo chce poradnou MMORPG PvP hru ktera je skoro zadarmo....Vybral bych Guild Wars, za 999Kc ma lcovek komplet hru a nemusi nic dalsiho platit (mikro transakce co tam budou jsou jen vzhledove drobnosti a tak)...
-
-
no, ludia co skusia WH online, vsade na kanali vypisuju ze lepsiu PvP alebo RvR hru zatial nehrali, tak ti nevim karle
-
-
WH online je úplně něco jiného než tohle ne? Tohle je nějaká hříčka.
-
-
tak tak, to je hricka vezouci se na vlne ruznych moba. neni to uplne spatne tri tymy proti sobe a duraz na teamplay, kazdy hero je specificky a uciny proti jinym, ale no rekneme, ze uvidime... Nicmene hraci samotneho mmo tohle nema co nabidnout uz vubec, snad jen ty tri strany proti sobe
-
ciastocne, vyzera to, ze je tato hracicka robena na engine WH onlinu + su pouzite charaktery, rasy, kuzla schopnosti z povodnej hry a vytvorene akesi areny na mlatenie
-
-
-
-
Hral sem betu, ale asi jen 10min. je to uplna blbost... mozna tam neco pridaji az to bude full, ale je to jen arena kde spolu souperipar tymu a melou se. Cekal sem ze to bude mit hlavu a patu kdyz je to Warhammer, ale nema. Hrajou tam spolu vsechny rasy a je jedno na ktere "strane" v tohodle svete sou.
-
Místo tady těch blbostí sem radši už konečně dejte recenzi na Resident Evil a další důležitější věci ..