Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MishKonn
    What the f*ck is this sh*t?
  • sice je hezký že se z BioWare stala silná firma, která má určitě teďka silnej potenciál se dostat finančně mezi EA, nebo Blizzard. Ale když koukám na jejich některé hry, tak vážně nevím, co tam pracuje za lidi.
    I když je toto převzatá hra, tak mi to hodně připomíná DragonAge II, kterej zatím shledávám od BioWare jako jednu z nejhorších her co kdy udělali.
    Nechápu co je furt táhne dělat MMORPG, SW:TOR byl velkej boom, ale ta hra nefunguje a má to teďka 150% pokles, lidi to po týdnu hraní už nebaví.
    Docela se bojím, aby se z BioWare nestala firma na rychlo-sr.čky jako Activision, které jsem jeden čas bral jako jedno z nejlepších studií, hlavně za jejich akční hry, na svojí dobu nejlepší engine co se týká propracovanosti postav, zbraní. Ale všichni víme jak to s nima momentálně je.

Takže BioWare, běžte dělat klasické RPG, nebo i Dungeon-RPG.

Po dohrání trilogie MassEffect, bych si strašně rád zahrál pokračování StarWars:KOTOR, klidně na stejném enginu jako ME (mě se to osobně hodně líbilo)
  • Kinet1c
    nevadia my hluposti, ale ked dos*u znacku ako WH na takuto sr*ku, tak fakt som nasrany *16*
  • "Umí dýchat oheň". No to mi ho vyndej, to je zase levisovina.
    • co nechápeš to je levisův uměleckej překlad
  • pozde, ale prece, jak se rika. Tohle video snad bylo prvni co ukazovali vic jak pred pul rokem, kdyz hru oznamili a od te doby vysla cela rada videi na ruzne hrdiny.
  • Dokoukal sem video ze Sniper Elite V2 a ted tohle...Herni svet se zhroutil, co sem byl v praci??? Milane to by si blil

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit