Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No nevím já sem se k tomu dostal až teď o free víkendu a dopadlo to tak že s kamarádem ihned po maturitě kupujeme. Myslím že žádnej fail to opravdu neni...
    • jj tohle opojeni moc dobre znam.. neboj do mesice vystrizlivite... ja vyuzil pouze tech 30 dni co je v cene hry.. *7* Je to mrtva hra.. bohuzel
      • MrSanta
        Mrtvá hra to rozhodně není. Jenom je to slabší, když člověk nemá guildu, nebo aspoň pár stálejch kamarádů s kterýma by hrál. Ale to je stejné u všech MMO her. A vystřízlivění za měsíc v žádném případě nemusí nastat. Co jsem hrál, tak první ztráty nadšení byly až tak kolem 2 - 3 měsíců hrání. Za ten měsíc se dá stěží (když to člověk nepřehání) udělat jedna lvl 50 postava. Já jsem se s tím kutal cca 160 hodin a na 50 jsem to nedotáhnul. Teď jsem s tím z nedostatku času seknul. Dávám přednost singleplayer hrám a to se mi nějako nedařilo s SW:TOR skloubit. Hraní jsem si užil, jenom protě hrát 2 - 3 hry v jeden čas není v mých silách.
    • Přesně, taky jsem to hrál teď na trialu. A hned jak bude nějaká brigádička tak okamžitě kupuju.
      • Shaker
        par mesicu se budete kralovsky bavit, doufam, ze do ty doby s tim bioware neco udela, ale fakt nevim.
  • sugyn
    Kdyby se za to nemuseli platit mesicni poplatky tak hracu tam maji daleko vic.Prece jenom kdyz uz koupis hru ktera ze zacatku je nedodelana ale nemas pausalni poplatek tak ji hrat budes zatim co s poplatkem ne.
    • Kdyby se za to nemuselo platit tak je tam kok*tů že by jsi po nich přešel suchou nohou oceán viz Lolko.... Btw 300 měsičně je asi tak tolik co utratíš za jeden průměrný páteční večer a u mě asi za týden když sečtu kávičky,..
      • co tu píšeš o nárůstu nevyspělých hráčů poté, co přejde hra na "free" model podle mě není potvrzeno a je to jen dohad některých hráčů. Podle mých zkušeností naopak může spuštění "free" hraní hru ještě více nakopnout.

A 300 Kč měsíčně pro někoho nemusí být tak málo, když má ještě spoustu dalších nákladů.
        • GlaDOS
          Všichni víme, jak po přechodu na f2p dopadl Team Fortress 2.
          • Easy killy pro všechny? Proč ne :D. Ach stále si pamatuju jak tam ti lidi běhali a nevěděli čí sou :D.
            • Ringwraith
              Já osobně s příchodem F2P přestal hrát.

Moje oblíbené servery to víceméně zabilo. A taky jsem u TF2 už začal trávit moc času.
        • Cypri
          Souhlasím se vším cos napsal.

Jako promiň ale kdyby to udělali jako LotRO, že si dycky za penizky odemknes lokalitu a dungy a tak tak je to pecka...

Měsíčně platit se mi taky nechce ale zaplatit si to co využiju to beru. Navíc pro člověka co to chce hrát denně tak 3 hodiny je to měsíční placení dost na nic.

A netahejte sem něco ve smyslu, že MMORPG není pro lidi co hrajou 3 hodiny denně jo...
          • Tož tak jsme se asi moc nepochopily *1* . Nevadí.
          • SnakePlisken
            Sugyn: Kdyby se platilo jen za herní čas, jak by si rád, tak by si rozhodně neušetřil, ba naopak. Herní společnosti by se začaly bát a taková hodina hraní by byla hodně drahá, než by se našla adekvátní cena.
            Věřím, že by tě to pak vyšlo to tvé hraní i na těch 300 Kč za měsíc, i když by si platil jen za čas, který ve hře strávíš.
            • sugyn
              Kdo tu mluvi o usetreni?Proc by se herni spolecnosti bali?Hodina hrani by byla draha? proc?Kdyz si to rozpocitas, coz udelal jeden uzivatel pred nami tak zjistis ze hodina hrani stoji 0.416Kc coz mesicne vychazi na onech 300 korun.Nevidim zde zadny problem proc by platba za onlinovky nemohla byt hodinova.
          • 4kc za hodinu ti prijde moc >? Lidi by fakt chteli vsechno zadara.
            • sugyn
              To by bylo bezvadny kdyby se platilo za herni cas a ne za dny.300kc neni moc penez ale je blby kdyz si to zaplatis a pak se na tebe navali prace tak ze na to nesahnes treba dva tydny, me osobne by hodne vyhovovalo zaplatit treba 100hodin a vyuzivat je podle toho jak jsem lognutej ve hre.Jinak ted probehla zprava ze vsichni co maji level 50 postavu nebo level 6 legacy tak dostavaji 30dni hrani zdarma, to me stejne asi nepresvedci k tomu abych si to nainstaloval zpatky (znechuceni porad trva) navic mam tu jeste wowko.
            • Neplatim, prave proto at pocitam jak pocitam, kdyz nahraju 3h denne tak je to 300/90 stejne jak psal sk.
            • A ty platíš onlinovky za hodiny co nahraješ? To mi musíš vysvětlit jak to děláš. *7*
            • Honza: Ty hrajes mmocka 24 hodin denne a 30 dnu za mesic? To pak 31. den spis?
            • Nauč se prosimtě napřed počítat, než tu začnes plácat hovadiny. 30 dní za 300 Kč => 30*24= 720 hodin => 300 / 720 => 0.41666 Kč za hodinu. A celkově to vypadá málo, ale dohromady sou 300 pro někoho docela velkej peníz.
  • Zajimave, ze minuly tyden jsem cetl clanek, ze SWTOR klesl pocet hracu k 1M a zde se pry nejspis udrzi. Takze pokud pocty neklesaji, kam se ten 1M podel? Nebo ze by vsichni platili dva ucty? Ja to prestal hrat koncem unora, protoze muj server se totalne vylidnil. A prosim, nechte si ty rady tak jdi jinam. Mam nekde dve postavy, tak proc bych treti delal jinde? Kazdopadne souhlasim s tim, ze SWTOR sanci propasl. Dodelavat pul roku po vydani veci, co tam meli byt uz v den vydani je opravdu tristni. Navic mne to prislo jako ciste SP hra s moznosti MP coopu. Coz samo o sobe neni spatne, jen nejak nevidim duvod za to mesicne platit.
    • Cahir
      Nepleteš si to článek, ve kterém se psalo, že prognózy analytiků na březen 2013 jsou 1.25M?
    • podle me uz je moznost prevod charu na jiny server
    • Mám stejné zkušenosti - dost lidí, co hrálo SWTOR, se zase vrátilo ke svému původnímu MMO a čekají na GW2.
  • Ringwraith
    V diskuzi padl milion, ale to by moc nesedělo s vyjádřením šéfa EA na březnové konferenci se shareholdery.

Říká tam totiž něco ve stylu, že kolem sice obíhaly čísla jako 800 000 či 600 000, ale realita je taková, že "naprostá většina" z 1,75M si prodloužili aspoň o jeden měsíc subscribtion, co dostali ke hře.

Za tu dobu se toho mohlo dost změnit, ale stejně to naznačuje, že mají víc.

Ale kdo ví, že ano... situace na fórech zase mluví jinak... a měsíc zadara pro hráče taky není jinak pozitivní znak.
    • Ale já souhlasím s tím že 95% lidí fakt prodloužilo subskribci. Nejčastěji o měsíc, dva, max. 3.
      Protože, kdo to nehrál jako vyložený nerd a powergamer, nemohl projít příběhovou linku za Republiku i Impérium v tom měsíci "zdarma". Já osobně jsem prodloužil 2x a pak jsem to odložil (z naší 40 členné guildy nás zbývalo posledních 7).
      jak jsem psal celou dobu. Jediná silná stránka SW Tor kromě universa SW je ten single player coop příběh. A ten jak lidi dohrají má velmi malou replayabilitu. A bylo naprosto evidentní že nový obsah (další rozvíjení příběhu) BW zároveň s opravami a laděním nejhrubších chyb NEDOKÁŽOU dodávat dost rychle. Technicky to nelze. To co děláte půl roku hráč pak proběhne za víkend a zase se půl roku nudí, pokud je ta hra postavena jen na příběhu. Ten zbytek u SW Tor je byl a bude jen kopie wowka, navíc plná porodních bolestí n MMO branži nezkušeného týmu za použití totálně nevhodného Hero Engine.
      • Ferove nevim o zadne hre(mozna wow)ktera by byla technicky schopna dodavat novy obsah takovou rychlosti aby to hracum stacilo.Zname ty HC hrace-vyjde novy obsah,servery jsou full manik si da 2denni maraton,projede vsechny nove questy a instance pak rika ze nema co hrat..je to taky o pristupu k hrani.Verim ze ikdyby se pridaval novy obsah tydne(coz neni tech.mozne) takovym lidem by to nestacilo
        • Zasadni problem je v tom ze SW Tor ma zajimavou POUZE tu pribehovou linku, ta omacka kolem nedosahuje urovne prumernych MMO a end content defakto neni. A k tomu za to ze jednou za pul roku pridaji jeden flashpoint mam platit mesicni poplatky?
          Proc se hraji stale pomerne masivne hry jako Starcraft (nejen dvojka i prastara jednicka), Diablo, Unreal Tournament? Uz roky tam nebyl novy obsah. Zakladem toho aby se hra udrzela v zajmu hracu je o tom, ze musi poskytovat dostatek zabavy v porovnani s vlozenymi naklady. Pokud investujete krome sveho casu navic i mesicni poplatky, je hra uz v zakladu znevyhodnena a logicky v ni ocekavate za vyssi investice i vyssi uroven zabavy.
          Jedine co vas muze u hry typu SW Tor bavit po dohrani pribehove linky je soutezivost s ostatnimi - neco cemu ja rikam honeni si ega :-) takze PvP, turnaje - ale aby za to byla nejaka odmena. Neco cim se hrac muze prezentovat - i kdyby to byly blbe statistiky na webove strance s tim ze top 10 nemusi platit subskribci. Jenze pak tato slozka musi byt zabavna a vyvazena. To SW Tor nema. A nebo varianta, kdy hra umozni aby si ve chvilich kdy neni novy content od vyvojaru mohli delat "nejakou zabavu" mezi sebou hraci sami. Kdy muze treba guilda X zorganizovat quest pro sve cleny. A v neposledni rade do "honeni si ega" patri udalosti stylu "persistent world" v ramci eventu. Tzn ruzne vyzvy - z nichz je ale ve vysledku nekde nejaky "zaznam". Tedy aby hrac byl schopny rict "Podivejte tenhle artefakt z Ilumu ziskala jenom nase guilda , tady je to na ofic strankach napsano, ja vam rikam ze jsme nejlepsi. "
          Napriklad vyzva typu pravidelnych ci nepravidlenych eventu a sbirani prestize pro jednotlive zucastnene klany a aby ona prestiz mela i nekde nejaky "efekt" kdyz uz ne ve hre (tzv rare items i kdyby to mely byt jen vzhledove dekorace vaseho sidla") tak aspon formou prave nejake reklamy na ofic webu SW Tor.
          Jenze v SW Tor neexistuje ani moznost postavit si guildovni sidlo (lod, cokoli) - a to prosim v roce 2012 tedy 14 let po vydani prvniho MMO!!! Dovedete si predstavit ze by dneska nekdo uvedl jako vyhypovanou super nejlepsi novinku automobil bez posilovace rizeni, klimatizace, abs a airbagu a argumentoval tim ze to ma 3D budiky v uklidnujici zelene barve a ze ty ostatni veci tam v budoucnu domontuji? Pokud si ovsem budete platit mesicni poplatky, jinak na to nebudeme mit budget a nedame to tam... :P
          • Ringwraith
            Nemohu soudit jak to bývalo v starých MMO jako Ultima Online, Asheron's Call nebo Everquest, ale tak nějak se říká, že v nich buď bylo spoustu obsahu, nebo člověk mohl dělat věci, co v dnešních MMO nejsou ani náhodou, nebo byly děsně HC a všechno trvalo dlouho a to hráče u hry drželo. Nebo možná kombinace všech tří faktorů.

Pak vyšel WoW a když vyhrabu staré recenze, tak s tam dočteš, že je to konečně MMO pro všechny atd. Já sice hrál Lineage 2, ale i tam šlo v postopných updatech vidět, jak si hra bere z WoWu prvky. A dál vycházely MMO jako Warhammer: Age of Reckoning aka WoW + Reaml vs. Realm, RIFT aka WoW + rifty nebo AION aka Lineage 2 + WoW.

Možná proto je spousta lidí tak natěšených na Guild Wars 2, které se snaží podle všechi jít dál od WoWu jak jen to jde.

Ale co se týče perzistentního světa jako způsobu udržení hráčů, tak jako naděje se jeví relativní novinka jménem ArcheAge - to korejské MMO na CryEnginu 3.
        • Ringwraith
          Potom to MMO musí mít endgame content, co hráče u hry udrží...
          • Asi ani takova hra neni ktera by udrzela top lvl hrace v kazdodennim hrani.Jiste pokud nepocitame,ze clovek hraje neustale dokola PvP battle.Hlavnich raidu je vzdy par(hral sem teda jen Lotro a Conana) a vzdycky tam je nekolika denni block..krom craftingu ani nevim co by se dal dalo na 50lvl delat krom toho ze max vybavis postavu a namaxujes skilly atd?..Lotro to pomerne vychytalo skirmishy a datadisky ale taky k tomu potrebovali 4 roky provozu-ze zacatku tam byly 2 raidy a 2 50lvl instance co si pamatuju.Conan to nevychytal teda vubec do ted si myslim
    • Shaker
      Jo, kdo vi, tyhle informace ma jen EA a ta je ven nepusti, protoze by to pravdepodobne byla negativni reklama pro me, kdyby pocet hracu rostl, tak se vsadim, ze by se tema cislama chlubili.
  • sankuri
    Kazde mmo ma sanci ziskat prizen v prvnich dvou mesicich, pokud se to nepovede, muzou ji pozdeji dodelavat a vylepsovat jak chteji uz tu nalepku "fail" nikdy nedostanou pryc. SWTOR je bohuzel dalsi v dlouhe rade, svou sanci uz mel.
    • Cahir
      SWTOR nemá nálepku fail, hraje ho dva miliony hráčů...
      • Ringwraith
        Ne to ne. Šéf EA sám přiznal, že ho hraje "naprostá většina" z 1,75M. To bude tak možná 1,5M. A to bylo asi za únor, když to říkal v březnové shareholder konferenci.
    • Nemyslim si, hra ma tak veliky potencial a svet SW jako trumfove eso k tomu, ze pokud BW neusne na vavrinech, tak se urcite v zaplave MMO neztrati. Nicmene souhlasim, ze vydani hry bylo predcastne a nestastne reseni.
    • tak s tím souhlasím, hrál jsem to dokonce asi 3 měsíce...
      není tam co dělat, PvP v té hře je pro výsměch, stun, stun, stun dead
      • tahle hra neni delana pro PVP..na to tu jsou jine mmo
      • Shaker
        Evidentne si hral sam, bez teamu a je to docela castej jev, ze si lidi mysli, ze warzony, battlegroundy a nevim, jak se tomu v jinych hrach nadava jsou vlastne duel lokace a cejti se pak dokonce ublizene, kdyz na ne vlitne 5 jinych hracu najednou. TEAMPLAY OMG!!!
        • Tak já ti vysvětlím jak jsem to hrál, warzony jsem chodil jen s mojí konstatní partou.
          S random idi*tama je to na mrtvici a i kdyz jsme meli partu, tak to ta druhá random půlka stejnak dokáže totálně po*rat... ale to jen tak bokem
          Hrál jsem od spuštění a myslím, že můžu říct, že jsem měl rank 60 cca asi jako 5-10 člověk na servru jen čistě z warzon PvP, Ilum nehratelný, nesmyslný, na ho*no.
          Takže vím o čem mluvím...
          • Shaker
            Je pravda, ze druha pulka lidi ve WZ to dokaze po*rat, s Ilumem souhlasim, ten potrebuje kompletne prekopat, ale co si napsal prve ohledne pvp je blbost, kdyz mas kolem sebe sehranou partu se spravnyma classama (buildama)... Ohledne toho, ze tam neni co delat, obsah je zatim chudej, ale postupne ho pridavaji, myslim, ze kdyz to za par mesicu znova omrknes mozna budes prekvapenej.
            • Shaker
              Paja: Tak to uz je tvoje vec, jestli to budes chtit jeste nekdy v budoucnu zkusit. Samozrejme netvrdim, ze si mas zaplatit dalsi mesic jen pro jedno vyzkouseni, myslel sem to spis tak, ze prijdou s novym obsahem a mozna budes mit chut si to zahrat. Sem na tom po pravde dost podobne jako ty, jen s tim rozdilem, ze TORu jeste do budnoucna verim.
            • To je ten problém, já ho za pár měsíců neomrknu, protože nebudu znova platit celý měsíc jenom abych se podíval jak ta hra vypadá a todle je prostě fakt, defakto každý s kým jsem hrál (lidé z legie a atd.) vám řeknou to samé.
              To je přesně to o čem psal "Sankuri" v prvním postu, ve kterém jsou tyto reakce.
      • Kdybys tuhle hru opravdu hral, tak zde nenapises tento nesmysl.
        • lol co na to říct, ty jsi to asi moc nehrál...
          • Jo jo papouskovat zde vety co nekdo nekde napsal jiz 1000x na podobnych diskuzich by ti slo dobre a ted jeste napis, ze jsi hru hral jen na free vikendech a bude mi zcela jasno :-))))
            • já jsem pouze reagoval na tvoje deb*lní reakce, že ty jsi do té doby nebyl nic kloudného vyplodit, za to nemůzu
            • Tak se podivame na tve argumenty.
              1. stun stun stun death (LOL)
              2. Jsem skoro prvni na realmu co ma battlemstera (LOL)
              3. chodim s partou warzony ,ale protoze jsme lamy s battlmasterem nadavame na vsechny ostatni jak nam kazi hru (MEGALOL)
              4. Ilum je mrtvy - ano je mrtvy a bude se predelavat

Takze tohle jsou opravdu argumenty hodneho leda tak vola, ktery neumi do 5 napocitat.

Pochopol bych kdyby sis stezoval na neodladeny a nedodelany engine hry, ktery stoji za vetsinou problemu jako klesajici fps pro 16 ops nebo fleetu ci Ilumu, bugy, lagy, pady, popr. bych jeste pochopil na stezovani si megaboostu nesrtelneho maraudera v pvp ted po 1.2 popr unbalance jako takovej, ale to co jsi zde vypotil, opravdu stoji tak akorat na zasmani a temto prispevku se opravdu jen smeji, jelikoz zadny argument tady ani nema cenu psat.
              Takze pajo chce to predem trochu myslet nez napsat nesmysly.
            • Opět typická reakce. Přednes nějaké argumenty, vlastně počkat, ty žádné nemáš, protože nevíš o čem mluvíš... takže vlastně nic.
            • To vis ze jo dedo se skoro prvnim battelmasterem na realmu :-)))
            • jasně, typická reakce teenagera co o tom vi ho*no... přečti si jak jsem to hrál v reakci na "Shaker"
    • Shaker
      Neni pravda, pak se sice fanousci ziskavaji hur, ale jde to...
    • biggest fanboy of the universe strikes back!
  • no ta hra ma velky potencial, pokud udrzi ten milion a budou dodelavat chybejici veci, tak si myslim, ze se lidi zacnou vracet
    • Shaker
      Hlavne doladit ten engine, fakt se neradim mezi lidi s low end pocitacem a chci si zahrat plynule, klidne i jen s obsahem, co je tam ted.
  • praseek
    Rakghoul plague event byl dost dobrej, quest Plague bearer byl naoprosto excelentní a opravdu nejlepší byli prudiči co šli s plague do operace v průběhu boje bouchli *1*

A to vylidnění serverů v určitý čas - s tím jsem se potkal zrovna včera když jsem rozjížděl dalšího alta a byl v partě s američanem, který začal hrát na Evropském serveru, protože má čas na hraní ráno, kdy jsou US servery celkem mrtvé. Jediný případ, kdy jsem já potkal náš server (The Red Eclipse) vylidněný(což je dle mého měřítka když je na fleetě méně než 70 lidí) je když jsem si u TORu poseděl do 4 ráno, takže nouze o to najít si hráče do party fakt není.
    Každopádně ty servery by měli sloučit, na startu to trochu přepískli s tím šíleným počtem, co otevřeli *1*.
    • Shaker
      za co hrajes? imp/rep? Na Scepter of Ragnos to fakt docela zeje prazdnotou, ja bych nejaky slouceni dohromady uvital...
      • praseek
        Za republiku, je tam dost českých hráčů. Máme zde guildu - MYTH (fórum a info na http://http://myth.jecool.net/), naši imperiální kolegové zvolili server The Arkanian Legacy *4*.
        • MYTH jako z LOTRO? *1*
          • Yep
        • Shaker
          fandim vam, at vam pocet lidi na serveru vydrzi, snad se to u me casem taky zlepsi, pripadne hold ten prechod jinam...
          • praseek
            Snad vám pak aspoň zpřístupní migraci účtů, klidně se pak ozvi *4*
  • Alex81
    Takze jestli to dobre chapu. Kdyz se to vyvine tak, ze plno bude jen od 20-22, tak sloucej servery aby bylo plno i mimo tuto dobu. Ovsem v onu dobu bude narvano, takze spousta lidi skonci s hlaskou "nezavesujte jste v poradi". To bych se pak na to vyprdnul, abych v tu jedinou dobu, kdy mam cas hrat, musel jeste cekat...
  • A jeje to je zase clanek jak usity na miru vsem tem wowidio*** urceny presne pro ostravskeho megacypa ellendway a jeho verneho patolizala pliskena. Mame se nac tesit, to zde zase bude nablito a nahazeno spiny na SWTOR ... nu coz, tak se do toho pustte ...

p.s. Na serveru kde hraji je komunita cim dal vetsi ve spicce pres 300 lidi na fleetu, takze zadny ubytek nepozoruji, spise naopak.
    • Ellendway
      Chce to novou urážku, tato je docela stará a ohraná.
    • Shaker
      asi 4 dny zpet 18 lidi na fleete, pred patchem kolem 6i... sice hraju za republiku, ktera ze zacatku mela pocetni nevyhodu zhruba 1:6, ale za imperium to taky neni slavny.
      • Ja netvrdim ze jsou vsechny servery idealni, verim ze jsou i mrtve servery stejne jak zde pises, ale ja si nestezuji, pravdepodobne prichazeji na nas server hrat lidi z tech serveru, kde je malo hracu
        • Shaker
          jasny, ale vis jak, tomu trooperovi a juggernautovi sem fakt venoval docela dost casu a kdyz to tak vemu i penez, takze kdyz bude sjednocovani serveru bez poplatku, pripadne prevod postav za nejakej fakt smesnej poplatek, tak nemam problem, ale jet znova od zacatku, toho sem si uzil uz dost na free serverech Ragnarok online a uz nikdy vic...
          • Chapu take by se mi nechtelo znova expit 2x 50 lvl 1x 24 + 35 lvl legacy to by me take dost stvalo, jenomze pokud si chces hru opravdu zahrat se vsim vsudy, tak holt budes muset jit jinde popr. skoncit a cekat na migrace, ale to muze take trvat hodne dlouho, coz do te doby muzes hrat jiz neco jineho ze, kazdopadne je to na tobe a vubec ti tuto situaci nezavidim.
            • Shaker
              Vzhledem k tomu, ze kamosi to prestali hrat v den vydani ME3 a v guilde je z puvodnich asi 15i lidi online tak 2-3 a me, jelikoz sem hlavne PvP hrac silene vadi low fps, tak si ted davam pauzu, i kdyz sem dostal mesic zdarma a cekam, jak se vyvrbi ten pro me nejdulezitejsi boj (BioWare vs Hero engine)... Na hru sem kazdopadne uplne nezanevrel, porad verim, ze se jim to nejak povede zoptimalizovat a ja se vratim, jen to bude mozna az za par mesicu.
  • SWTOR byl další projekt se skvělou myšlenkou, ale nedotaženou realizací. Levlování za obě strany je super poprvé. Obsah na 50ce trochu chudý pro PVE hráče. Hru měli spustit asi tak s obsahem co tam je nyní.
    • Shaker
      hru meli hlavne udelat na jinym enginu, aby nemuseli rozinstancovat i takovy veci jako fleeta... Engine je hlavni fail od kteryho se vsechno dalsi jen odvozuje.
      • suhlas, viac menej v pvp na fps zalezi a 20 fps neni vyhra a skusal som vsetky triky :( Tiez to nema taku grafiku, aby som koli tomu kupoval novy komp, ked mi BF3, Crysis 2, Witcher 2 funguju obstojne a plne hratelne, co pri 800x600 - very low ToR ktore potom vyzera, ako Doom 3 alfa z 2002 mne pride, ako facepalm. Tera beta na full uplne napohodu hratelne, ale ToR max tak PvE. :(
    • Souhlas jeste crossrealmove PvP + PvP rank a dungeon finder a budu spokojen :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit