Přejít na výpis diskuzí
Old Republic se nevylidňuje, sloučení serverů však nelze vyloučit
24.4.2012 | Petr Poláček
100 příspěvků
-
tohle ješte nekdo hraje? no 15.5. to muzou zabalit uplne
-
-
hehehe.....Tak jako původní GW rozdrtil WOW. HAHAHAHAAA jen sněte dál
-
P.S. a guild wars 2 je dorazí uplne
-
-
Guild Wars 2 cíluje na jinou skupinu hráčů než SWtOR. A vzhledem k tomu, že nemá měsíční poplatky, tak si ho koupí i velké množství lidí, co by o MMO jinak ani nezavadili.
-
To si nemyslim, dost hráčů je podle mě už dostatečně nasyceno haldami fantasy mmo plnými skřítky, elfy, orky a já nevím čím. SWTOR je, co se týče herních mechanizmů, na tom uplně stejně jako ostatní MMORPG, ale alespoň to je sci-fi :D
-
-
Kdo nechce fantasy Diablo 3, 15.5. zapne místo toho Max Payne 3 :-P. Pro mě bude 15.5. 2012 herní svátek. Dvě top značky vydávají třetí díl :-)
-
ja sylšel že gw2 bude mit nejake nove originalni herní mechanizmy ale nevim jestli je to pravda
-
-
Co jsem se ptal po různých fórech, tak ty slušně vypadající odpovědi (ne od fanboyů či haterů na první pohled) se shodovaly v tom, že GW2 zkouší spoustu věcí jinak a tak stojí za pozornost.
Tedy spíše evoluce než revoluce. -
Dá se to tak říct, ale i nedá:)
-
-
-
-
-
Tak jestli i ted maji rekneme milion platicich zakazniku, tak to lze povazovat za uspech, ktery bych podle situace na serverech necekal. Spis bych to odhadl tak na polovinu