Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tohle ješte nekdo hraje? no 15.5. to muzou zabalit uplne
    • hehehe.....Tak jako původní GW rozdrtil WOW. HAHAHAHAAA jen sněte dál
    • P.S. a guild wars 2 je dorazí uplne
      • Ringwraith
        Guild Wars 2 cíluje na jinou skupinu hráčů než SWtOR. A vzhledem k tomu, že nemá měsíční poplatky, tak si ho koupí i velké množství lidí, co by o MMO jinak ani nezavadili.
      • To si nemyslim, dost hráčů je podle mě už dostatečně nasyceno haldami fantasy mmo plnými skřítky, elfy, orky a já nevím čím. SWTOR je, co se týče herních mechanizmů, na tom uplně stejně jako ostatní MMORPG, ale alespoň to je sci-fi :D
        • Kdo nechce fantasy Diablo 3, 15.5. zapne místo toho Max Payne 3 :-P. Pro mě bude 15.5. 2012 herní svátek. Dvě top značky vydávají třetí díl :-)
        • ja sylšel že gw2 bude mit nejake nove originalni herní mechanizmy ale nevim jestli je to pravda
          • Ringwraith
            Co jsem se ptal po různých fórech, tak ty slušně vypadající odpovědi (ne od fanboyů či haterů na první pohled) se shodovaly v tom, že GW2 zkouší spoustu věcí jinak a tak stojí za pozornost.

Tedy spíše evoluce než revoluce.
          • Dá se to tak říct, ale i nedá:)
  • Tak jestli i ted maji rekneme milion platicich zakazniku, tak to lze povazovat za uspech, ktery bych podle situace na serverech necekal. Spis bych to odhadl tak na polovinu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit