Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neviem, aky stream pozeral autor clanku. Ja som v streame od Blizzardu videl, ze hra BUDE free to play na PC, platene budu iba XBOX a PS verzie (samozrejme, tie sa daju kupit aj pre PC).
  • Jack1947
    I když no, ono když to vychází i na konzole tak je dost celkem logické že to nebude FREE že... na konzlích moc free ( žádná snad?) není.
    • PlanetSid2 je free na konzolach
      • Jack1947
        To je z pravidla pár vyjímek navíc tam si neumím představit že by tam... se za to platilo lol.
    • Hral jsem Dust514 na ps3..to tuším free bylo
    • tak urcite, loupeznici stojici za konzolema se chovaj k hracum jako raban k fremenum na prani barona

https://www.youtube.com/watch?v=rRBPS3o_IvU
  • jetkeyz
    Dává to logiku. Hra se odliší. Stane se z ní spíše elitní hra. Nebude tam přetlak lidí, kteří hru párkrát zkusí a přestanou hrát - to hru velice často degraduje. Blizzard bude hru tlačit přes turnaje -> více lidí si ji koupí -> pokud si ji koupi tak u ní i déle vydrží -> kvalitnější hráči -> zábavnější hra atd.
  • Tohle bude hitovka!
  • https://www.youtube.com/watch?v=KB_6EajoBh4
    • uz pristi ctvrtek, novy datadisk HS *14*
  • Jack1947
    Tedy déle nebo později ji hrát nebudu, nechystá se nějaká otevřená beta? vím že byla limitovaná closed a taky že se chystají podle zájmu nějaké ty, weekends tests ale vyloženě open nebude ? to je celkem škoda já jen že bych si to chtěl aspon zkusit... ale asi mám smůlu co... *7*
  • Jednou to F2P bude a to zcela určitě. Tipoval bych rok dva po vydání. Naberou prachy od nedočkavců (40 a 60 USD za takovou hru je příliš) a pak začnou těžit prachy i od ostatních.
  • vypadlo ti zrejme pismenko s
  • Dostal jsem se do bety, hraju - naprosto super, moc se mi to líbí.
  • na hrach od blizzardu se mi nelibi jak jsou moc složite. kdo se ma učit všechny ty classy a ability a jejich kombinace aby byl schopen udržet krok v kompetitivním pvp?
    • Zrzzek
      A pak jsou lidi, který si stěžujou, že HS a HotS jsou moc "casual"... Nevím, mě to zdá nastavené tak akorát... Easy to learn, hard to master...
      • HS nejsou hard to master, HS jsou hard to collect aneb gib us money !
    • zkus hrat damu, ta je jednodussi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit