Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hloupé že je to za ty prachy (neni to totiž vůbec málo) kdyby to aspoň zlevnily ale chápu že ta hra je dobrá a Blizzard z toho chce vytěžit nějakej ten halíř
  • hloupé že je to za ty prachy (neni to totiž vůbec málo) kdyby to aspoň zlevnily ale chápu že ta hra je dobrá a Blizzard z toho chce vytěžit nějakej ten halíř
  • presne, po delší době jsem se tesil na pure PC střílečku a oni z toho zase nakonec udelaji multiplatformni sragoru, která bude PC hrace jen obtěžovat rotacnima menickama a pripodelanym konzolovim pohybem, ikdyz toto není tendle pripad ale naprosto me vytaci když avatar neumi chodit pozpátku a místo aby couval vam vpali svůj ksicht do vaseho *10*
  • Odpad arcadovy!
    konec debaty celej
  • Akorat ze to bude po technicke a hratelnostni strance o svetelne roky napred v porovnani s tema free budgetovkama. Nemluve o masivni serverove infrastrukture a neprekonatelnem supportu.
  • jetkeyz
    Dává to logiku. Hra se odliší. Stane se z ní spíše elitní hra. Nebude tam přetlak lidí, kteří hru párkrát zkusí a přestanou hrát - to hru velice často degraduje. Blizzard bude hru tlačit přes turnaje -> více lidí si ji koupí -> pokud si ji koupi tak u ní i déle vydrží -> kvalitnější hráči -> zábavnější hra atd.
  • Jack1947
    Tedy déle nebo později ji hrát nebudu, nechystá se nějaká otevřená beta? vím že byla limitovaná closed a taky že se chystají podle zájmu nějaké ty, weekends tests ale vyloženě open nebude ? to je celkem škoda já jen že bych si to chtěl aspon zkusit... ale asi mám smůlu co... *7*
  • Jack1947
    Na tom by nebylo nic divného přeci jenom pro nedočkavce byl i Founders pack HOTS ale tady se zatím asi rozhodli tak jak píšou. Takže tak no.
  • tak on ji dnes nabizi blizzard na batlnetu ke koupi... *3*
  • Jack1947
    Jestli reaguješ na mně? hmm tak nejspíše jo tak chci říct že jestli ti je líto času nebo ho neumíš rozvrhnout a zavidíš ostatním tak to je tvoje smůla tak nehraj grind simulátory ne. Imho u moby je to srovnání fakt docela (zcela) mimo...
  • Jack1947
    To je z pravidla pár vyjímek navíc tam si neumím představit že by tam... se za to platilo lol.
  • PlanetSid2 je free na konzolach
  • Hlavne jste nepochopili jednu zasadni vec. Nekritizuju to, ze se nekdo bavi. Kritizuju, ze tvrdi ze vsechno ve f2p vyexpil zadarmo kdyz odpracoval "jenom" par stovek hodin.
    Druhak spanek je nutnost, bez nej by nikdo neprezil, takze argumentujes moc do extremu. A za treti, nikde nepopiram, ze me zevleni nestalo uz hodne penez a casu, takze zase argumentujes necim co sis vymyslel. *3* Takze prosim nejdriv cist, pak premyslet a nakonec si nevymyslet.
  • Hral jsem Dust514 na ps3..to tuším free bylo
  • tak urcite, loupeznici stojici za konzolema se chovaj k hracum jako raban k fremenum na prani barona

https://www.youtube.com/watch?v=rRBPS3o_IvU
  • Jack1947
    I když no, ono když to vychází i na konzole tak je dost celkem logické že to nebude FREE že... na konzlích moc free ( žádná snad?) není.
  • Vakek
    Ze streamu a následně i z obchodu na Battlenetu je očividný jak se věci maj

http://imgur.com/sJPPSiF
  • A to nekde primo blizard rek lze ta hra nebude F2P? Nebo to se vse deduku jen z toho ze vydali ty preordery? To muzou byt klidne jen starter packy s odemklyma hrdinama.
  • Jack1947
    Jestli nemáš s kým hrát... mohli by jsme třeba někdy dát. Když mi napíšeš Battle ign ( nebo pošleš na mail jestli nechceš veřejně šířit. *4* To je pro Kojota.
  • Jack1947
    Platí svým časem ale když je tobaví tak proč ne? takže dá se tio pak i chápat tak že ten kdo koupí hru a hraje jí " vlastně testuje hru a nedostane za to zaplaceno" argument horší než smrdutá noha houmelesáka. *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit