Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, takovy znam. "neutratil jsem absolutne nic, ale prosedel jsem u toho 500 hodin." Ze je to 25 tisic i pri te nejhur placene brigade jim nedochazi. Zivi je rodice. *15*
  • v Hots mam temer vsechny hrdiny a neutratil jsem absolitne nic,takze nevim co tu trepes za blaboly *1*
  • Leda kvalitni hype. Draenor si koupilo 10M+ a ted ho hraje 5,5 protoze tam neni co delat. A ma to byt jeste rok. Trololol.
  • Si rikejte co chcete ale blizz aspon dela kvalitni kousky ;) tech par korun se obetuje jak nic...a ztrata to nebude
  • Hots neni zadna pračka na penize..
  • Jo, jednoduchy, kdyz je to kopie TF2 a Lolka.
  • každý má rád peníze, to už víme dávno, krom nějakých mnichů asi, těm jsou peníze buřt
  • Tak Blizzard má rád peníze, to u víme dávno. Na tiskovce šlo přitom dobře vidět, že hra by mohla fungovat jako F2P a lidi by platili jenom za kostýmy (ergo ona Origins edice), ale lidi si to za těch 40 USD koupí, tak pro by měl Blizz dávat něco zdarma, když za to může mít peníze. *5*

Jinak dokupovaní kostýmů očekávám výhledově formou mikrotransakcí.

EDIT: jinak v Gearbox si můžou oddechnout, že Overwatch vyjde o měsíc a něco později, než jejich Battleborne. Aspoň na ten měsíc a něco. *1*
  • naprogramuju si svůj vlastní Overwatch, a bude tam blackjack a dě*ky! *1*
  • BoB.2
    Jako hrát jinej Overwatch?
  • snažit se vydělat na své práci mužou to jim nikdo nebere ale jen hlupák by platil za něco co muže hrát u konkurence zdarma
  • BoB.2
    Parchanti voni chcou vydělat na své práci.
  • No nevím jestli mě to zláká. Člověk zaplatí 60 éček, a pak začnou chlit další hrdiny jako v HoTS. A to nemluvím o skinech apod. To bude ještě větší pračka na peníze než celý HoTS.
  • Tak vidim na stranke predobjednavky, ze to je asi inak, nez som to pochopil z livestreamu, takze mozno som sa mylil. Tymto sa ospravedlnujem.
  • Neviem, aky stream pozeral autor clanku. Ja som v streame od Blizzardu videl, ze hra BUDE free to play na PC, platene budu iba XBOX a PS verzie (samozrejme, tie sa daju kupit aj pre PC).
  • Jack1947
    Tak tenhle spletenec má ted nějak trpkou hořko sladkou příchut...

Tedy se ptám to jako vážně? 60 klacků v nějaké lepší verzi omg. *8* *11* *12*
  • Zrzzek
    A pak jsou lidi, který si stěžujou, že HS a HotS jsou moc "casual"... Nevím, mě to zdá nastavené tak akorát... Easy to learn, hard to master...
  • zkus hrat damu, ta je jednodussi
  • oni na to časem pánové přijdou že přejít na f2p je lepší až jim to bude hrát jen pár lidí. Zase taková pecka to není aby to stálo za to to koupit. Já si počkám a já se dočkám :)
  • naopak, doufam že si ingame platbami budu moci natunit charakter. jinak totiž asi nebudu mit šanci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit