Přejít na výpis diskuzí
Online akce Overwatch nebude free to play a vyjde na jaře pro PC i konzole
6.11.2015 | Adam Homola
78 příspěvků
-
Tak to nejspíše dříve nebo později bude, to je snad jasné... do té doby ale budou mít nějaký ten peníz ( no docela dost velký).
-
pokud v tom hledáš takovouhle blbou analogii, tak pak měř všemu stejným metrem. spočítej si kolik tisíc měsíčně tě stojí spánek, nebo jakékoliv jiné hobby, za které ve většině případů kromě času platíš i penězi. předpokládám, že ty vlastně pracuješ 24/7 a jakýkoliv spánek tě přímo dohání k šílenství jakmile si ho přepočítáš na prachy. kolik tě vůbec stálo čtení místního fóra? neměl bys mít radši brigádu? *1*
-
Uvidíme, třeba je to jen dočasné a chtějí nahrabat na první vlně fanboyů a pak přejdou na F2P - to by byla prča, co říkáš?
-
Ždímačka, ne pračka. To si nepleť.
-
Pozri LoL, iba tolko k tomu alebo trebars hm WoT, Free MMO hry sa povecsinou uzivia, ked su slusne spracovane a tak nevidim ani JEDINY dovod preco ist do ISTOTY, ze si hru kupia a mame iste prachy, to je skor neistota, clovek kupy, hra, nudi ho, prestane hrat, clovek ma zadarmo, hra bavi sa, prestane hrat, nebavi ho, prejde par mesiacov, znova si stiahne zahra atd. Uplne to iste, ci kupis hru ci nie, u blizzardu je to ta ista vec. A to ze takto je istota zisku, LoL dokazuje, a vytrelo oci aj vsetkym ostatnym, ze staci k uspechu chytlava hratelnost (co v pripade overwatchu rozhodne je) a prachy sa pohrnu pekne postupne a to nie 60e za kus ci kolko chcu za to (clanok som ani necital, pretoze akonahle som sa dozvedel, ze ide to buy toplay, nezaujem), ale uplne v pohode by mohli takymto sposobom od jedneho z inkasovat dalsich mnoho 60e. Len nejaky pocet ludi (normalnych) a zopar maniakov (nenormalnych) si moze dovolit platit za hru + mikrotransakcie v hre.
Tato hra v najblizsej dobe bude bud F2P, alebo sa na nu zabudne. Ako som tak pozeral na podobny typ hier vychadza hned niekolko variacii a vsetko ked dobre viem F2P, takze rozhodne ja aspon nebudem platit za nieco co v podstate mozem mat zadarmo aj ked kus v inom kabatiku. -
40 Euro není pár korun...
Občas mám pocity, že jsou herní fóra plná milionářů. Anebo spíše osamělých lidí, co dávají ty peníze jen za hry - nemají za co jiného. -
Ja si naopak myslim, ze teraz sa asi dopustil.
-
a mozna jim sem tam poslali ..
Právě tady ses měl zamyslet . Když to bude placený tak to mají jistý než spolíhat na 10 casual párků co do tý hry nacpe jako jeden člověk co si to koupí normálně -
oni na to už dávno přišli ;) Akorát si to rozdělili na etapy, takle dostanou solidní fůzi až to vyjde a za nějakej rok až to opadne, tak to udělaj freetoplay na mikrotransakce a namastí se znova a já se jim ani nedivím
-
ono jestli to nebude tím, že nejlepší je pro každýho něco jinýho
-
Psal ze neutratil nic. Pisu ze utratil cas. Cas jsou penize at chces ci nechces. Principem f2p her je ze ti co hraji zdarma plati svym casem a delaji krovi platicim hracum. Nebo taky jinak receno pracujes pro ne, ale nejsi placenej penezma ale moznosti hrat. Nejhorsi je, ze te vyjde daleko lip si zajit na den na brigadu a zaplatit to co bys grindil mesic. Takzetak. Platis at chces nebo ne.
-
To je snad nejblbější argument jakej jsem za posledních pár let viděl. Brát v úvahu potenciální výdělek, kdyby místo volnočasové aktivity šel pracovat. To si snad děláš zadek.
-
Na f2p by nejspíš vydělali víc, jejich volba, i když jí moc nechápu po zkušenostech s Hearthstonem.
-
nezabúdaj na microtransakcie + dlc heroes
-
Pro mě jsou všechny f2p pračky na peníze. Tím nehaním HotS. Je to jediná moba co hraju a většinu neduhů moba her odstranily. Pro mě je mnohem zábavnější, rychlejší a akčnější než LoL nebo DotA2.
-
HS nejsou hard to master, HS jsou hard to collect aneb gib us money !
-
Tak to u mna nehrozi.
Nebudem si kupovat tf2 hru za 60eur, ked ešte k tomu vyjdu dalsie tri f2p podobne ako toto.
Mohlo to byť f2p, nebude. Ok netrapi ma to, užijte si ju. -
Bllizzard se přehmatů nedopouští, asi to mají dobře spočítané - každopádně jim tímto nelze vytýkat, že cílí na masy. Mě tahle přeplácanost neoslovuje, ale fakt nemůžu zastřít podiv nad zvoleným bizmodelem - nečekané, jsem odzbrojen *8*
-
To co je nejlepsi se neurcuje podle toho kolik lidi to hraje.
-
i tak porad je to nejlepsi mmorpg, vsechno ostatni je holt slabí :D i kdyz pokles jak rikas tam urcite bude porad se to drzi na špici :))