Přejít na výpis diskuzí
Onlinovka ReRoll chce mít otevřený svět o velikosti Země
4.2.2014 | Aleš Smutný
38 příspěvků
-
Vyzerajte pred domom drony a úsmev prosím.
-
HAHA ... nope ... urcite ne v dohledny dobe, urcite ne na soucasnym hardwaru, urcite ne noname firma...
-
Pokud se nebudu moct z 1st/3rd pohledu rozhlednout po okoli treba v Riu, New Yorku atd, kam se asi nikdy nepodivam, tak to pro me trochu ztraci kouzlo a rozlehlost mi prijde zbytecne nevyuzita, celkem tim ztraci kouzlo
-
Google Earth: The Game
-
Tamagoči 21. století. A jelikož v tom 20. století mi umíralo docela často a bylo to frustrující, tak pochybuji, že tento systém hry mě nějak osloví.
-
Kdo na tohle skoci je blazen. To muze byt jenom marketingovy tah za kterym je nejaky zadrhel a nebo podvod. Prezentace obsahuje pouze photoshopem upravene fotografie z katalogu, ktere maji vypadat jako modely. Staci si predstavit kolik problemu by prineslo jenom naskenovani samotne Prahy. Nepodarilo by se zajistit konzistentni podminky pro nasnimani textur. I kdyby se to povedlo, pak ta neskutecna prace vycistit to od lidi a aut a pridat tam virtualni postavy a objekty, i to by byla prace pro velky tym na dlouhe roky. Demonstrovat to na liduprazdnem kousku kopce, nezlobte se, ale delaji z lidi voly. Kdyby si vytycili jako prvotni ukol treba verohodne zpracovani mapy 20x20 km, a na plose 1x1 km by demonstrovali jakou to bude mit uroven, pak bych to povazoval za prislib, ze to neco muze prinest. V teto podobe to vidim spise jako podvod. *3*
-
Ten pohled z vrchu mě docela odradil. A asi to nebude open world, ale spíš nějaký koridor na dané lokaci. Nevím no, přijde mi to jako dost ujetý nápad...
-
aha takze isometricky DayZ kdy na pozadi bude google street.. ne dekuji nemam zajem..
-
-
Tak nějak to vidím i já
-
-
tak mozna ten denni rezim bude taky zavisly na miste..tzn, kdyz odcestujes do ameriky (ve hre) budes v case a pocasi, jake je v americe...odcestujes do ruska, bude tam jiny cas, jine pocasi, ale za tvym realnym oknmem bude porad noc...
-
No nevím ... zní to sice zajímavě, ale to pro pojení s mobilem a pořád aktivní postava ve hře mě celkem odrazuje. Nějak nemám chuť hrát tamagoči.