Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hhhh ty si mimo mam 5 10 ve wotku a nevalim do toho prachy jen lamky serou všude prachy protože nemaj trpělivost:-)
  • Milý Pepíku společnost Wargaming nemá s hrou War Thunder nic společného. Tak tu prosím přestaň blít sra*ky. Díky moc !
  • Nu začínám nabývat dojem, že milému War Thunderu se něco nedaří. Respektive, začíná to smrdět pěknou slibotechnou a možná i podvodem, inkasovat po 1400 Kč s příslibem - Čekejte, pozvem vás do hry. ( Někdy , čert ví kdy ) Mnoho lidí i díky suportu je na Wargaming naštvané - viz www.vu7820.webnode.cz\Wargaming ale takto si moc nepomohou
  • No ja osobne doufam ze neudelaj rusky tanky tak OP jako byli ve WoT ...... To by me rusaci z Gajinu uz vazne nasr.aly
  • Stell Fury a vše od tohoto studia. Jen tu nemá vydavatele, ale určitě funguje elektronická distribuce.
  • Myslim ze az budou ve WT historicky bitvy i pro tanky, tak to bude zatim nejlepsi tankova simulace z WWII co je k dispozici :) Ale to se teprve uvidi...
  • nepochopim proč si většina myslí, že boj všech tří odvětví bude primární... *7*
  • To by me taky zajimalo ... podle tech prohlaseni kolem PS4 ... to vypadalo, ze po uvedeni to bude verejny.
  • Tak to je pro mne novinka, to jsi mi udělal radost, díky Kronosi *4*
  • Janun
    Zni to dobře, ale systém WoT mi sedne asi víc. Ale je to dobře ze je tu WT, každej si najde svoje :-)
    Edit : A hlavne konkurence je prospěšná pro oba tábory jak WoT tak WT hráče.
  • Vďaka za odpoveď. Vyzerá to zaujímavo. Aj keď ja by som bol radšej, keby niekto konečne urobil plnohodnotný tankový simulátor. *4*
  • na to expeni modulu prave diky reakci komunity rezignovali, viz http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/82459-13713-patch-notes/ :)
  • v nicem, bude to ta sama kravina se stejnym free to play ne-modelem kdy nato aby si si to rozumne zahral musis vyvalit kupu penez, ve vysledku jeste vic nez za normal hru

ale fanboys se te budou snazit presvedcit o necem jinem
  • ano WT není WoT,,,zde bojuji spojenci proti ose a opacne,,,,toto je ve vzduchu bude to i na zemi
  • presne tak staci se podvat na vychodni frontu,,,,co tam se delo *1* ,,,tam nebylo nic neobvyklého ze tank za jizdy strilel a este k tomu se za nim vířil sníh od pasu,,,,,další věci zcela neobvyklou krom vychodni fronty bylo to ze osadky Ru tanku pouzivali tvz.:taran kdy pokud to situace umožnila se ho snažila při tom taranu este postřelovat,,,přesné to moc nebylo ale psychologický účinek je neoddiskutovatelnej *1*
  • XorxoxTalarius
    Diky za odpoved.
    Tudiz ted kdyz si nainstaluju War Thunder. Tak se muzu pustit do bitvy a na me strane budou jen nemci a budeme strilet spojence? Jelikoz mne strasne sere kdyz jako nemec strilim nemecke tanky a v mem tymu jsou rusove, amici a tak.

P.S.:
    Misto minusu stacila odpoved ;)
  • juchuuu,,,uz je to tu,,,,,,whaaa,,,,nemam slov *1*
  • dělostřelectvo ukázali v prvním gameplay videu a já doufám, že nakonec ve hře nebude, nebo ho aspoň předělají... To, že zaměříš pozici, klikneš a za půl vteřiny na něj spadne smršť dělostřeleckých granátů mi přišlo fakt divné... Kdyby tam byla třeba prodleva 10 vteřin, tak neřeknu...
  • KV1 bylo nasazene uz ve finsko ruske valce
  • A na to jsi přišel jak, že War tuhnder není simulátor, hrál jsi to vůbec, zjišťoval sis o tom nějaké údaje?? Víš vůbec, že má tahle hra tři herní módy, a ten poslední se dokonce od dalšho patche přejmenuje na simulátor??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit