Přejít na výpis diskuzí
Onlinovka War Thunder začala uzavřené testování pozemních bitev
5.12.2013 | Ladislav Loukota
79 příspěvků
-
tady http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/82954-cbt-nda-passport-id-scan-packs-and-more/
-
To uz je vazne moc, jestli to tak je nikdy bych nic tak cenneho nikomu neposkytl ... zmrdi uz nevedi jak by z lidi dostaly prachy. *12* *16* Ps. Zmrdi se da rikat, jenze zmetci ne ? Hilarious.
(tak da obe smejdi taky. Co je rozbila se cenzura ?)
Moment, scan dokladu jeste neznamena ze musi byt nutne tvuj a pravy.... kdyby byl uplne ne tak pravy ( neco na zpusob falesnych kreditek... urcite bude). -
A to je kde, že máš oskenovat pas nebo občanku, protože je to proti zákonům ČR, EU i Ruska....Stejně jako idnes čelí dvou žalobám za nakládání s občanskými průkazy.
A poslat do Ruska? To rovnou můžeš jít, dát na ulici klíče někomu od bytu, peněženku a mobil a pak zamířit směr Bohnice. -
hele já s tím taky nesouhlasím, za testování betaverze by měli platit oní mě a ne naopak, Gaijin se pomalu ale jistě proměňuje v druhý Wargaming, bohužel *7*
ne, srandu si nedělám, jako součást smlouvy o přístupu do closed bety abys nevynášel citlivé údaje musíš poslat scan dokladu. -
Zase jsem nehral a tudis nemuzu nic rikat, jenze kde to jsme aby Hra kterou normalne vsichni hraji... do sve "dalsi casti" ma omezeny pristup, dejme tomu Closed beta ale fakt aby kdyz nesplni ukoly aby za pristup do neceho jeste platil, asi to vidim jinak ale to se mi zda jako prachsproste zdymani. Dobre prvni pripad ale byt by to takhle nemelo, bud Closed beta a ne placene. Coze tyhle nesmysli nekam posilat osobni udaje to si napsal ze srandy ze... *7*
-
to nikdy neřekli.. navíc ty maily s přístupem budou posílat postupně, každý den pár šťastlivců
-
"ulohy splnilo strasne vela ludi" nejake cislo + limit kolik je naber do CBT ? Neni to mysleno nijak zle ukoly byly vcelku lehke, jen bylo tezke udelat si kazdej den cas.
-
brace yourselves, war thunder circlejerk is coming
-
teď je to jen pro pár šťastlivců co dělali ty úkoly, jenže i když jsi je všechny splnil, stejně ti to přístup do té bety nezaručí, pak bude druhá fáze kam pustí i lidi co si koupili balíček, ale bacha, musíte napřed do Ruska poslat oskenovaný pas nebo občanku a nejde to pokud vám je míň než 18
-
no tym ze si splnil ulohy to stale nemas jasne, tie ulohy splnilo strasne vela ludi, a z tych nevyberu vsetkych, oni tie ulohy nezabezpecovali 100 percentnu sancu ze sa tam dostanes, iba ze budes mat nejaku tu sancu :D
-
nemusis kupovat, dalo sa tam dostat aj bez kupovania, tiez mi pride to kupovanie zbytocne, ale tak ti menej sikovni, co nevydrzia a maju dost penazi, maju aspon moznost
-
hraju ty letadélka od Gaijin 2 den a na WOT jen padá prach. I můj kamarád, co WOT hrál léta to přestal hrát, už se to nedalo :D
-
Nemusis nic platit stacilo delat denni ukoly (cca 20) a cim vic jich mas tim vetsi sanci mas ze se dostanes v nejblizsi dobe pozvanku. Pokud se ti nechtelo letat a ztracet cas muzes si koupit nejaky balicek nebo proste pockas na OBT.
-
"War of the Wartanks" KONECNE!. Jeste schazi War of the Warboats a budeme v cajku. *4*
-
No pokud tam nebude rozdelni tymu podle narodnosti, tak nevidim duvod piplat se znovu s tanky ktere mam ve WoT
-
To zas bude hatů na Wot... Hlavně, že wot mělo přístup do uzavřené bety zdarma a pro toto musíte něco koupit... *11*
-
Vsechny ukoly splneny ale pozvanku jsem zatim nedostal, snad se dockam. Moc se na to tesim, uz jen proto, ze WoT me uplne minulo.
-
No prý byl tak vzácnej, že za něj budou chtít 50 Eur.. *15*
-
Ještě jsem nikde neviděl Tigera, na toho se těším moc a doufám že narozdíl od WoT ho řádně docení.